Keresés

Részletes keresés

harm2 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 9

IMHO tintásat megvenni olcsó, fenntartani drága. A lézer pont fordítva; megvenni drága, fenntartani olcsó. Pontosabban a lézerbe sem olcsó a tonder, de qrvasokáig bírja. És még be sem szárad.

A cégnél kb. két hetenként kell tintapatront cserélni, míg a lézertoner bír egy évet.

harm2 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 8

Kivéve ha Epson nyomtatóba szárad bele a tinta, mert a fejcsere min. 30eFt. HP-be pedig két beszáradt festékpatron (max. 3) ára; márpedig a HP patron előbb szárad be, mint az Epson fej.

Előzmény: RézGróf (3)
harm2 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 7

A regi HP tintások patronja még 40 ml-es volt, az újatk töltete a fele, 20 ml.

Előzmény: kivi (1)
_DNS_ Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6
Hát nekem a Hp845c a hozzá kapott 14 ml -es patronnal elég kevesett nyomtatott.
Kb 5-6 szines kép és kb 70-80 oldal szöveg és kifogyott a fekete patron, és az új ára meg elég hózós volt.
Nagy átbaxás ez a tintasugaras nyomtatók.. 2x-3x veszel a nyomtatódba patront és már kifizetted a nyomtatód árát :).
kivi Creative Commons License 2002.05.10 0 0 5
A specifikáció szerint a BC-02 400-500 darab átlagos fedettségű A/4 oldat képes kinyomnai 360dpi-vel. Az átlagos fedettségnek biztos van pontos definíciója, de saccra biztos el tudsz képzelni egy ilyen oldalt.

A valóságban nekem nem szokta 300 oldalnál tovább bírni.

Előzmény: BaDagger (4)
BaDagger Creative Commons License 2002.05.09 0 0 4
Nem igazán értem mért írtad azt hogy "attól függ". Szerintem elég pontosan leírtam a helyzetet, de nekem nem is kéne olyan pontos adat, csak hogy mégis kb. mennyi 50 oldal vagy 1000?
Kép nélkül csak szöveg mondjuk 12es betűm. times.
RézGróf Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3
Tintasugaras nyomtatót tizenezer forintert lehet venni, lézert meg 50 alatt nem nagyon...
A min. 30e forint különbséget egy átlag felhasználónak évekig tart "lenyomtatni".

Egyébként pedig ajánlom a capella computert, az Ady Endre út végén vannak, a 42-es villamos végállomásánál. Sk. utántöltő szet nagyon jó áron kapható náluk. Már haramdszor töltöttem fel a patront, teljesen jó. Egy töltés olyan 1500 forintnyiba került, persze típustól függő a dolog!

Előzmény: hekker barbie (2)
hekker barbie Creative Commons License 2002.05.09 0 0 2
olvasd el a specifikaciot. meg szoktak adni az egy patronnal nyomtathato oldalak szamat adott lefedettseg mellett. (altalaban 5 vagy 10, nem emlekszem.) maskepp ui. a kerdes nem ertelmezheto es csak azt lehet ra valaszolni, h attol fugg.

szerintem a tintasugar a letezo legdragabb megoldas. ha sporolni akarsz es keveset nyomtatsz akkor egy ido uta beszarad es emiatt draga, ha nem es sokat nyomtatsz, akkor azert. a tintasugaras nyomtato atveres, hiaba az olcso nyomtato, a "majdnem lezer minoseg" egyszeruen nem eri meg megvenni. sokkal jobb egy olcso lezernyominger. marmint a lezer kategoriaban olcso.

Előzmény: BaDagger (-)
kivi Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1
Nekem is ilyen patronom van. Úgy tűnik, hogy az autóbbi 1-2 évben vásárolt patronok jóval kevesebb oldalra elegendőek mint a régebbiek. Csak szöveget nyomtatok vele, tehát szó sincs festkékemésztő grafikákról, egyebekről.

Milyen printerben használod?

hekker barbie Creative Commons License 2002.05.09 0 0 0
bontsd ki, tedd ki a napra 6 honapra, es akkor pontosan 0 masdpercig tart es 0 oldalt tudsz vele nyomtatni.
BaDagger Creative Commons License 2002.05.09 0 0 topiknyitó
Hi!

Kéne nekem egy kis info hogy ált.ban egy tintasugaras nyomtatóval (1db fekete patronnal) hány szöveges A4-es oldalt lehet nyomtatni. Amúgy nekem most BC-02-es van.
Kösz az értelmes válaszokat, ha lesznek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!