"Sajnos vége a nyárnak, Donatellám ismét jár oviba, sőt beírattam úszásra, tornára, néptáncra... "
Kétgyerekes anyukaként mondom: vazzeg Tünci....Vidd még talán balettra és lovagolni is, nehogy egy kisóvódásnak legyen szabad ideje is.
"Képzeljétek tanulok vezetni. 12 éve van jogosítványom, de ez idő alatt egyszer sem ültem volán mögött. Az RTL-klúb szerkesztői megkerestek és felajánlották, hogy menjünk el együtt gyakorolni, felkértek mellém egy profi oktatót is. Nagyon izgultam, de sikerélményem volt, hiszen az oktató megdicsért, azt mondta, hogy őstehetség vagyok."
Kiszel Tünde Terry Black műsorába volt hivatalos, azonban három és fél órát késett.
Sztár "Nem érdekel, hogy hol voltál eddig! Nem gondolod, hogy ezek után beülhetsz a stúdióba? Én bizony egy szót sem váltok veled. Mit képzelsz, nem vagy te akkora művésznő, hogy ennyi késést megengedj magadnak! - fakadt ki Terry a kapualjban, amikor megérkezett a művésznő.
"Én nem hozzá jöttem, és ha késtem is, vagyok akkora sztár, hogy megengedhessem magamnak" - mosolygott cinikusan a művésznő, aki nem kívánt vitatkozni, csupán annyit mondott: ő bizony a film rendezőjével, Gerencsér Tomival, azt az időpontot beszélte meg, amikor érkezett.
Kiskölökkoromban évente 2x nagy buli volt a debreceni nagyvásár. Nomármost volt 1 periódus, amikor minden kazettaárus jagzi jajcsit, Zoltán Erikát és Szűcs Juditot bömböltette a pultjáról.
És most elképzeltem, ahogy jövő tavasszal jagzi jajcsi, Erica C és Kiszel Tünde fog zengeni ugyaninnen. Juhuhuj!
(Felkészül Pap Rita és Bodnár Attila)
Szemöldökre születtem/Sokan mondták már nekem...
Káprázik az agyam, tudom, de biztos a csiszolatlan gyémánt ragyogása teszi, hehe
Miután a Csaó, Darwin! legutóbbi adásában énekelnie kellett, Kiszel Tünde rájött, hogy a lemeziparban is van keresnivalója - írja a Színes Bulvár Lap. A műsorvezetőnő a romantikus, lírai számok mellett Szűcs Judit diszkószámait érzi stílusának, és szólólemezt tervez. Ebben megerősítve érezte magát, amikor a zsüriben ülő Animal Cannibals tagjai csiszolatlan gyémántnak nevezték. Lemezszerződést ugyan nem ajánlottak neki, de úgy vélik: Tündi elbűvölő személyiség, a magyarok pedig szeretik az ilyeneket, úgyhogy ha van valami jó ötlete, nem szeretnének kimaradni a megvalósításból. "
Legjobban Szűcs Judit diszkószámait érzi stílusának....
Még a végén kiderül, hogy szűcs Judit lenyúlta Kiszel Tünde stílusát....
Egyébként a Tomi meg emlékszik rá, hogy kábé 20 éve már mutogatta magát a tutti-fruttiban, nem annyira vót 15 éves.
Úgyhogy úgy hazudik, mint a vízfolyás. És nem is érthető. Jó, én nem bírom a kapa fogát, meg azt a bulgár külsejét, de 47 évesen annyira nem rossz a teste. Na nem is jó, de korához képest nem rossz.
A hetvenegy éves Alain Delon váratlan lebetegedése miatt Ornella Muti lesz a szombati Operabál díszvendége. A mellőzött és sértett Kiszel Tünde összeesküvést sejt.
Alain Delon tüdőgyulladás miatt kórházba került, s állapota nem teszi lehetővé budapesti útját, ezért lemondta részvételét, áll az Operabál szervezőinek csütörtöki közleményében. A bál azonban nem marad francia sztárvendég nélkül: Delon ugyanis menedzserével egyeztetve felkérte Ornella Muti-t, aki több filmben is a partnere volt, hogy képviselje őt szombaton, és nyissa meg a Budapesti Operabált.
Kiszelt a kutya sem hívja
Ornella Muti örömmel tett eleget a felkérésnek, hiszen tíz évvel ezelőtt, 1996. február 17-én szintén ő nyitotta meg az első Operabált, s azóta is szívesen emlékszik vissza budapesti élményeire. Nem mondható ugyanez el Kiszel Tündéről, akit gutaütés kerülget, mióta Gyulai Mihály, az Operabál marketingigazgatója a Színes Bulvár Lapban kijelentette: bárkinek joga van a rendezvényen részt venni, aki érvényes jegyet vásárol az estélyre, de a "normális" viselkedési normákat be kell tartania. A főszervező azt is hozzátette, hogy Kiszel Tündét nem hívták meg még a bál sajtótájékoztatójára se, mivel tavaly megrohamozta Gina Lollobrigidát.
Összeesküvést sejt
„Szerintem ez az egész egy nagy kamu volt.” – kezdi a Velvetnek a felháborodott Kiszel. – „A rendezők előre tudták, hogy Delon nem fog eljönni, csak felhasználták a nevét a hírverésre, mint ahogy az enyémet is. Ez nem lett volna baj, ha betartják a játékszabályokat, de a Gyulai bemocskolta a nevem.”
Delon és Kiszel mint húzónevek
A baba-mama naptárak lelkes készítője azért külön neheztel, amiért Gyulai a TV2 Mokkában csütörtök reggel cáfolta, hogy Kiszel persona non grata lenne. „Akkora hisztit csaptak ennek az egész ügynek, még ma reggel is bejutottak a Mokkába, pedig nélkülem sose mehettek volna.”
„Én ott voltam a ’96-os első Operabálon, akkor Gyulai még lelkesen hozta a tiszteletjegyeket a műsoromba, de most már jól megy neki, nagyon elszállt. Ez csak marketingfogás: bedobják, hogy jön egy sztár, aztán mégse.” – mondja zaklatottan. – „Delonról is csak azt mondták, hogy ilyen testőr lesz mellette, meg olyan K1-es. Az egész csak a pénzről szól, arról hogy gazdagodjanak. Az emberek fizessenek százezreket, aztán rá se nézhetnek a sztárra. ”
Udo és Muti lejátszottak
Kiszelt nem hozza különösebb lázba Ornella Muti, mivel már van tőle „közös kép és beírás” az első Operabálról. A műsorvezetőnő tíz éve még sztárnak tartotta Mutit - mint ahogy Sacha Heimet is, aki a Klinika Udójaként szintén megdobogtatta a bálon a szívét -, de mára szerinte már nem túl nagy szám.
„Delon jobb lett volna, bár már tőle is van beírásom. A hatodik helyen áll az emlékkönyvemben. A tavalyi év különleges volt, hiszen Lollobrigida gyerekkorom óta a kedvenc színésznőm. Delon igazi sztár, de azért ezt inkább csak a sajtó fújta fel. Azért jó lett volna, ha eljön.”
Kámory Katalin az Operabál sajtóreferense a Velvet kérdésére elárulta, hogy Kiszel vádjaival ellentétben írásos szerződésük volt Delonnal, és menedzserével a sztár részvételéről. „Kiszel Tünde nagyon haragszik ránk, de mi a mai napig úgy tudtuk, hogy jön a művész úr. Sajnos már a hét elején is betegeskedett és nem fordult jobbra az állapota.”
Kiszel mindezek ellenére reméli, hogy eljut az Operabálra, bár még nem akarja elkiabálni, hogy sikerül-e rá jegyet szereznie. A ruha sincsen még meg, de hiába nem jön Alain Delon, azért Kiszel Tünde még bejárja a budapesti boltokat, hogy kiválassza a legjobb darabot, mivel ő huszonhárom éves szerelmével igazán jól akarja magát érezni a bálon. "