Keresés

Részletes keresés

taX Creative Commons License 2002.05.09 0 0 58
Aha ertem.... az, hogy a kortars kronikasok miket irkaltak, nem erdekes. Lehettek idoutazassal visszarepitet magyar szittyaistak is, akik belepiszkoltak a vatikani iratokba, pl. Vagy affele magyar jenki Arpad udvaraban kereteben keresztet mintaztak a tarsolylemezre, hogy azt majd ezer ev mulva valaki tutira megtalalja... vagy lefizettek a bizanciakat (korrupt gorogok), hogy ugyan irjak mar le, hogy Koppany Mihallya lett keresztelve.
Előzmény: hamun (57)
hamun Creative Commons License 2002.05.09 0 0 57
László Gyula elméletét a történésztársadalom nagyobbik fele nem osztja. Az hogy ki mit vett fel és hol nem bizonyított. Ennyi erővel még szittyák is vagyunk, nemcsak hunok.

A keresztény állam megalakulását jónéhány belső lázadás kísérte, még 1046-ban is - csak a gyengébbek kedvéért -. Nem véletlenül volt szükség német lovagokra.

Beszéltél te már franciával??? Mert én elég sokkal. És igenis Napóleont tisztelik és nem a tömeggyilkost látják benne. Nemhiába kell mindenkinek fejet hajtania ha sírját szeretné látni. (ha ezt el kell magyarázni, hogy miért, elmagyarázom.:))

taX Creative Commons License 2002.05.09 0 0 56
Jajistenem.... nem olvastal tul sok Laszlo Gyulat, igaz? Mert ha igen, akkor tudhatnad, hogy a keso-avar onogur eredetu nepessegnek a vezetoje 800 korul megkeresztelkedett, majd amire a magyarsag ratelepedett, mar puspoksege is volt; sok olyan honfoglalo tarsolylemezt talaltak, amin kereszteny szimbolumok voltak; a "keresztenysegnek" ellenallo Koppany a bizanci ritus szerinti keresztsegben a Mihaly nevet kapta...
Előzmény: hamun (46)
Vájett Törp Creative Commons License 2002.05.09 0 0 55
Hát akkor minden O.K., Ratman Ratmanovics. Kvittek vagyunk!
Én olyat tulajdonítottam KL-nak, amit nem mondott, Te pedig nem mondtad, magadról hogy übermensch vagy, csak épp az első hozzászórásod első mondatában úgy viselkedtél.

Temetődjetek be Csúf Árkok, te viszont gyere cimbora, igyunk egyet, legalább virtuálosan erre a nagy 'jeccségre!

Előzmény: Ratman (53)
Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 54
Akkor egyről beszélünk:

Én nem tagadom le, mert te is azt mondod, hogy el sem hangzott a csodaország ígérete. Akkor te meg minek mondtad?

A megnyugvásra pedig tényleg szükség van, főleg azoknak, akik folyamatosan kommunistáznak. Az ő agyukba erőltette ezt OV, többek között azzal a kijelentésével, hogy a szocialista utat választották a szavazók. De közben azt is mondta, hogy a nagytőke fog kormány alapítani. Hát nem veszed észre, hogy nagyvezíretek össze-vissza beszél?

Gondolkozni, kedves jdobos, gondolkozni!

Másrészt pedig én nem félek a fidesztől, hiába is hiszed azt. Minek félnék tőle? A fidesz nem több mint egy politikai párt, melynek kormányát leváltottuk a szavazatunkkal, mert méltatlannak bizonyult arra, hogy ezt az országot vezesse. Miért kéne félnem?

Előzmény: jdobos (52)
Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 53
Kis Történelemtudósom!

Látszik nemcsak a történelemhez értesz, hanem a csúsztatásokhoz is. Tipikus jelenség: már nem is az eredeti témáról beszélsz.

Csak hogy felfrissítsem az emlékezeted:

Az én reakcióm arra vonatkozott, hogy a te állításoddal ellentétben, Kovács nem mondta azt a TV műsorban, hogy ez a két férfiú, uralkodói minőségében azonos erkölcsi szinten áll. Ezt a megjegyzésemet te nem cáfoltad, mert nem is tudod, hanem történelmi dolgokról kezdesz el beszélni. Ami önmagában nem baj, csak vedd észre, hogy itt nem erről van szó, hanem arról, hogy te olyan kijelentést tulajdonítottál KL-nak ami nem hangzott el.

Én magamról nem mondtam, hogy übermencs vagyok. Nem is tartom magam annak. Én csak rólad mondtam, hogy buta vagy, mert nem tudsz a tényeknél maradva, a konkrétan elhangzott dolgokról vitázni.

Előzmény: Vájett Törp (51)
jdobos Creative Commons License 2002.05.09 0 0 52
Ne tagadd már le a tényt ! Egy kicsit erőltesd meg az agySEJTjeidet, és rájössz, hogy azt erőltették a fejedbe pl. 19-én, hogy már csak 2 napig kell félni utána jön a nyugalom, a megbékélés, stb. (természetesen nem a csodaország szót használták, ezt csak én írtam), vagyis ők ültették az agySEJTedbe a félelmet már akkor a FIDESZ-el szemben !
Előzmény: Ratman (39)
Vájett Törp Creative Commons License 2002.05.09 0 0 51
"Íme itt egy újabb példány a buták tömegéből"

Nicsak itt meg egy újabb übermencs. Hogy érzed magad odafönn, nem szúrja a fejed a napocska?

Kénytelen leszek neked egy kis történelmi fejtágítót tartani, hogy leszállj a földre és megvilágosodj. A köztársasági érzelmű franciák tisztelik Napóleonban az államférfit, a nagy hadvezért és a jogalkotót - de biztos nem a császárt. Császárrá azért vedlett Buonaparte (1804), hogy benyalhassa magát az európai koronás fők klubjába. Hogy szalonképessé váljon köztük. Ezért is vette feleségül Habsburg Mária Lujzikát (az após, I. Ferenc meg nem volt abban a helyzetben, hogy ne adja hozzá). Dinasztiát akart alapítani, mint a klubtársak, érted?

Ebből is kitűnik, a franciáknak nincs sok okuk, hogy büszkék legyenek a császári koronájukra. És ez a döntő különbség a Napóleon-tökfödő és mi Szent Koronánk közt. Utóbbinak legalább van egy igen gazdag szimbólumrendszere és olyan viharos történelme, amely kicsiben tényleg modellezi Magyarország történelmét az államalapítástól kezdve. Az évfordulóról már ne is beszéljünk.

Kovácslacának fingja sincs ilyen nüanszokról, bedob egy tetszetős, merőben felületes analógiát, amire a bunkócskák lelkesen rábólinthatják: "úgy van, úgy van, milyen szellemes!" Ó, a 12 éve fenemód köztársasági, kitanít minket, mi a szokás, meg mi nem, egy köztársaságban!

Előzmény: Ratman (45)
lms Creative Commons License 2002.05.09 0 0 50
ma már minen történész egyetért abban, hogy a magyarság átállítása a kereszténységre vérrel-vassal történt

erdekes, en nem igy tudom.
azazhogy tavolrol sincs egyetertes ebben a kerdesben. a vandorlasok soran a magyarok mar joval szt istvan elott talalkoztak a keresztenyseggel (elsosorban bizanci keresztenyseggel) es egyes torzsek ugy-ahogy fel is vettek a hitet (azt mondjuk kevesen ketlik, hogy leginkabb kereskedelmi szempontokbol).

csak a kiegeszites kedveert.

alant becopyztam a beszelgetes nagy reszet betakaro jegyzeteimet, lehet ra hivatkozni.

Előzmény: hamun (46)
Thelonius Creative Commons License 2002.05.09 0 0 49
>A Haza mindenekelőtt.

De csak Orbán után?

Előzmény: Keveházi János (34)
RatKid Creative Commons License 2002.05.09 0 0 48
bocs, nem olvastam végig most ezt a topicot, lehet ezt már vki leírta, de az én észrevételem a következő volt......kovács nemtetszését és egyetnemértését fejezte ki azügyben, hogy míg az emberek egyik felét érdeklik "csak" az orbánnal kapcsolatos események, akkor miért nem mutat ugyanolyan érdeklődést a mtv1 az emberek számára legalább olyan fontos május 1-i medgyessy beszédről például......mindezt a kijelentést tette azután, hogy a kb.20 perce tartó műsorból 19-et orbánnal foglalkozott(baló úgy érzem nem erőltette volna már az orbán témát annyira, ha kovács nem köti annyira az ebet a karóhoz, nem gyűlölködik annyira ov miatt).....úgy érzem az mszp ténykedésének jelentős szerepe van az "orbán-jelenségben"....hadd mondjam egy ma, olyan divatos szóval, hogy kontraproduktív elemei voltak bizony ennek a nagyon erős lejárató propagandának, ami ov ellen irányult....
egy korsó sör Creative Commons License 2002.05.09 0 0 47
Azért a Szentkorona nem csak a királyságot, hanem a magyar államiságot is jelképezi.
Előzmény: Ratman (45)
hamun Creative Commons License 2002.05.09 0 0 46
nana, ne ferdítsünk. ma már minen történész egyetért abban, hogy a magyarság átállítása a kereszténységre vérrel-vassal történt, nem úgy volt az, hogy egyszerre mindenki rádöbbent, hú de jó kereszténynek lenni. István emelett valóban alkotott két szép törvénykönyvet. (Ez a korona meg valószínűleg sohasem volt a fején, de ezt hagyjuk.)

Napóleon legalább annyi gaztettet követett el, mint István, ha már itt tartunk. Viszont létrehozott egy törvénykönyvet, ami a mai napig a legsikerültebb kódex - Code Civil - a polgári jog szabályozásának mintakönyve. Ezt azért nem szabad elfelejteni.

Szóval semmi sántító nem volt Kovács hasonlatában. Egyébként az osztrák császári korona a Hofburgban van, az angol - ahol királyság van jegyzem meg - a Towerben, a német szintén múzeumban. Hadd ne soroljam.

Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 45
>Tehát ez a két férfiú, uralkodói minőségében KL elvtárs szerint azonos erkölcsi szinten állt.

Íme itt egy újabb példány a buták tömegéből.

Nem vagy képes egy ember mondatának annak értelmezni aminek mondta?

Elmagyarázom:

Nem az erkölcsi szintről volt szó. Csupán arról volt szó, hogy egy köztársasági államformában nem szokás a királyság/császárság szimbólumát bevinni a parlamentbe. Erről volt szó és nem többről nem kevesebbről.

Próbáljatok már meg odafigyelni egy másik ember mondanivalójának a lényegére, és próbáljatok meg gondolkodni!

Nem olyan nehéz, csak gyakorolni kell.

Persze egy kicsit nehezebb mint agymosottan skandálni a "vik-tor-vik-tor" szólamot.

De hidd el, hosszútávon megéri ha tudatosan éled az életed.

Előzmény: Vájett Törp (43)
Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 44
>nem lehet eleget hangsúlyozni az ország jövőét biztosító sarkalatos pontokat.

Mik is ezek konkrétan?

>Akinek szeme van ,az láthatja...

...hogy OV csak egy, a hatalmához betegesen ragaszkodó politikus.

Előzmény: La Koma (41)
Vájett Törp Creative Commons License 2002.05.09 0 0 43
Na és mit szóltok ahhoz, amikor lényegében egyenlőségjelet tett Szt. István koronája meg a Napólejon császári koronája közé? (merné csak átviteti a jobboldali francia kormány a parlamentbe, rögtön mondhatna lefelé! vmi ilyet mondott)
Tehát ez a két férfiú, uralkodói minőségében KL elvtárs szerint azonos erkölcsi szinten állt.
Azt hogy az előbbi államalapítónk is volt, és tavaly volt egy milleniuma - ki nem szarja le?

Előre a micisapkák és tetemcafatok körüli hűhók nélküli takarékosabb Magyarországért!

PETUR Creative Commons License 2002.05.09 0 0 42
Én megértelek, az a kis mosoly Kovács szája szögletében, amely a fölényes magabiztos vitázó sajátja, nyilván vérlázító az ellenoldal számára.

Az viszont realitás, hogy ez a kis mosoly most felértékelődött, és Ovi vereséget kompenzálni próbáló vigyora kissé leértékelődött a politikai tőzsdén.

Előzmény: Valóság (35)
La Koma Creative Commons License 2002.05.09 0 0 41
Kovács képes volt azt kifogásolni, hogy Orbán Viktor nem buzdította tanulásra, munka becsületére stb. a fiatalokat. 4 évig ezt tette.
Akinek szeme van ,az láthatja ,hogy Kovács talán a legőszintétlenebb, bármi jót rosszként beállítani tudó, elvtelen politikus.
A választás bebizonyította, hogy sajnos nem lehet eleget hangsúlyozni az ország jövőét biztosító sarkalatos pontokat. Egyetlen gyűlésen sem tapasztaltam túlzott, vak indulatokat. Május elsejéről nem tudok nyilatkozni, esetleg tegyék meg azok, akik ott voltak.
Előzmény: Ratman (24)
lms Creative Commons License 2002.05.09 0 0 40
Hol jelenik meg az Aktuális szövege?

officialisan sehol.
neha szoktam jegyzetelni (videom nincsen), valtozatos sikerrel (hadarnak, egymas szavaba vagnak). a tegnapibol eleg hezagosan sikerult:


    K: Orban azt mondta, az elelmes ezustermes osszefogott a szemfules bronzermessel, de most
    nem volt igy: az elso forduloban az mszp tobb szavazatot kapott, mint a fidesz-mdf egyutt.

    B: A miniszterelnok csak azt mondta, hogy a masodik fordulot megnyerte.

    K: Nem eleg megnyerni egy felidot, az egesz meccset meg kell nyerni.

    B: (valami turdöfransz hasonlat)

    K: A partban most nem lehet tisztujitassal vesztegetni az idot, a partban a tisztujitasra, amely egy generaciovaltast is jelent, kesobb fog sor kerulni, de erre most a kormany alakitasa, az onkormanyzati valasztasokra keszulve nincs idonk, nem akarunk kapkodni, es nem is hajt az ido.

    B: Hol tartanak a kormanyalakitasi targyalasok?

    K: Talan mar holnap le tudjuk zarni, es akkor MF hivatalosan is MP-t fogja megbizni a kormanyalakitassal, de formalisan termeszetesen csak majus 15-en fogja atadni a kormanyalakitasi megbizast. Ugy szamoljuk, hogy a kormany majus 23-an leteheti le az eskut.

    B: szerkezeti valtozasok?

    K: Osszevonjuk a szocialis es egeszsegugyi tarcat, lesz egy foglalkoztatasi
    es munkaugyi miniszterium. Megszunnek a MEH referaturai, mi ennek semmi ertelmet nem latjuk. A MEH-be bekerul az egyhazpolitika, hataron tuli magyarok stb.

    B: Informatikai miniszterium lesz?

    K: lesz.

    B: Hany noi miniszter lesz? Egy?

    K: (nincs valasz, kikerulte a kerdest)

    B: A nezeteltereseket megoldottak?

    K: lenyegeben igen, nem maradt olyan nyitott kerdes, amelyen a koalicio kesedelmet szenvedhet.

    B: Minimalber adomentessege?

    K: (hulyeseget beszelt, nem tudtam ertelmezni)tobbfele megoldast kepzelunk el. A jovedelem a
    mindenkori minimalber mertekeig lehet adomentes, lehet adovisszateritessel, es lehet ugy is, hogy csak a minimalber adomentes.

    B: de ugye akkor aki brutto 70 ezret keres nettoban alig tobbet kapna, mint a minimalberes.

    K: igen, tisztesseges megoldas az lenne, ha a minimalber mertekeig minden jovedelem adomentes lenne, am ez nagyon sokba kerul.

    B: Az a benyomasom, hogy a leendo ellenzek egyik taktikaja, hogy onoket agyontamogatjak, mindent megszavaznak, sot raigernek.

    K: nem hiszem.

    B: Mi van ha azt mondjak, hogy epitsuk be a 19 eft-ot a nyugdijalapba?

    K: a mi programunk egyszeri kifizetes volt, nem fogjuk beepiteni. a fidesz elvette mi visszaadtuk.

    B: 13 havi nyugdij...

    K: eso utan koponyeg, amikor Takacs Imre ezt beterjesztette ket eve, a fidesz nem szavazta meg (hangsulyozasaval orbant utanozza :->> de balo kihagyta ez a ziccert) a fidesz most eso utan koponyeg szorgoskodik, koszonjuk nem kerunk belole, ez a mi programunk, mi valositjuk meg.

    B: de hat csak segitokeszek, udvariasak...

    K: ennek orulunk.

    (visszaterve a beszedre)
    K: OV azt mondta, ok, nem ellenzek, ok a haza. De akkor mi mik vagyunk? Azt mondta, eleg erosek vagyunk hogy megakadalyozzuk ezt meg az. Nekunk eszunk agaban sincs, mi meltatlannak tartjuk ide-oda hurcolaszni a koronat.

    K: meg egy gondolat. Orban beszede sokkal inkabb hasonlitott lepen beszedeire, mint chirac beszedeire. hangulataban, erzelmekre epitesben.

    B: nade kovacsur, nem lehet, hogy ez egyszeruen csak mas es onoknek ez szokatlan?

    K: nem szokatlan, a tortenelembol ismeros -- fanatizalni, mozogsitani, lasd milosevics.

    B: na de kovacs ur, karizmatikus emberek nem csak gonosz emberek lehetnek. vannak tehetseges beszelok.

    K: a kerdes az, hogy milyen szandekkal viszi utcara az embereket. nem beszelt tanulasrol, munkarol, tisztelet megbecsules, szolidaritas.

    B: de elhangzott elhangzott "hit szeretet remeny."

    K: de elhangzott az is, hogy sejt, ami egy csunya szo.

    B: Kovacs ur: nem az a rossz, aki rosszra gondol? szemantikailag talal ebben a beszedben tamadhatot...?

    K: nem. de egy miniszterelnokrol nem ilyet lehet varni. mas kerdes, hogy a tevenek be kell-e errol szamolni, de ez legyen a teve problemaja, errol
    majd kesobb talalunk megoldast.

    B: (errol itt most ne... aztan vegul belemennek a vitabam vegul balo kijelenti: elfogadhatatlan, hogy az egyik politikusrol teljes terjedelemben beszamolnak, a masikrol meg nem).

    B: van egy tizfos ellenzek. onok azt mondjak, hogy ha valaki renegat, akkor onok kizarjak a kepviselot a frakciobol. ezt komolyan gondolja?

    K: a szoc kepviseloket nem a szankciotol valo retteges kell hogy ott tartsa hanem a felelossegerzet. bizom abban, hogy .... ez a felelossegerzet megvan. az orszag kovetkezo negy eve fugg attol, hogy ez a tobbseg a gyakorlatban ervenyesuljon, es akkor ovi hiaba viszi utcara a sejtjeit. a parlamentaris demokraciaban nem az utcai tiltakozas dont.

    B: Orban kifejezetten bekulekeny volt. pl: "nem az a fontos, hogy mi hozzuk a jo donteseket, hanem az, hogy jo dontesek szulessenek"

    K: igen ez ez az egy bekulekeny gesztus, hangzott el.

    B: volt ott tobb is.

    K: en nem hallottam.

    K: azt mondjak nem fogjuk engedni ezt, nem fogjuk engedni azt. de mi az hogy nem fogjuk engedni? hogy fogja csinalni? keresztbe fekszik az utcan? hogyan akarja megakadalyozni, hogy a demokratikusan megvalsztott parlamentben a kormany tobbsegevel meghozott torveny ervenyesuljon

    B: nem kell mindent szo szerint venni... (kihagyta a nepszavazast pedig jo valasz lett volna)

    K: de en komolyan vettem.

    B: 10 fos tobbseg.

    K: nem fogunk elvenni semmit az ellenzeki jogokbol.

    B: termofold. on ravaszul el akarja adni a termofoldet a kulfoldieknek.

    K: nem

    en 2001 juniusa ota ugyanazt mondom (itt mintha kicsit repedezett volna a mennyezet :-)))
    legutobb a het musoraban pokornival beszeltem, akinek ugyanezt a valaszt adtam es o megnyugvassal fogadta.

    B: mit fog brusszelben mondani.

    K: A kormany tett egy felesleges engedmenyt, 10-rol 7 evre csokkentette a foldpiac megnyitasat, adott egy kiskaput, mar 3 ev utan vehetnek foldet az itt lakok.

    B: kovacs ur, de hat ez osszese egy tucat ember...

    K: jo ez az egy tucat pont olyan mint az egyetlen pincer romaniabol...

    K: rossz lepest csinalt a kormany, hogy koran adott ilyen engedmenyt, meg kellett volna varni a mezogazdasagi direkt tamogatasokat es alkupozicioban engedmenyeket kerni az engedmenyekert.

    (balo elfeledkezett rola hogy a munkaero szabad mozgasa kapcsan mar kaptunk valamekkora engedmenyt a 10 -> 7 enyhitesert cserebe).

    B: de aki nem telepszik le annal a 7 evet nem csokkentene?

    K: nem, en ilyet soha nem mondtam, csak felreertelmeztek a szavaimat. ujranyitni lezart kerdeseket nehez, ha azt latjuk, hogy az unio reszerol van hajlandosag oke, ha nem, nem eroltetjuk.

    B: koszonom a beszelgetest.


Előzmény: fanyűvő (11)
Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 39
>mindig azt hangoztatták a választások előtt, hogy már csak XY napig kell félni, utána jön a Csodaország !

SOHASE MONDTÁK.

Előzmény: jdobos (38)
jdobos Creative Commons License 2002.05.09 0 0 38
Maradj már magadnak ! Nagy beköpése volt, amikor Orbán egyik beszédrészletére azt mondta, hogy nagyon jól megírta a szövegírója ezt Orbánnak ! Lehet hogy igaza volt, lehet hogy nem, mindenesetre a Megyó még felolvasni sem tudja azt, amit az ő szövegírójuk elébe tesz ! Semmi értelmes megnyilvánulása nem volt, csak vigyorgott, Milosevicsezett, népvezérezett, stb. Annak idején ők ültették a választópolgárok fülébe a félelmet, amikor mindig azt hangoztatták a választások előtt, hogy már csak XY napig kell félni, utána jön a Csodaország ! Nem tudom, az Alízt Lendvai Ildikó boszorkányasszony képviselné netalán ?
Előzmény: Ratman (32)
Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 37
Orbán a Hazának ártalmasabb a legjobban.

Ha egyáltalán tudod, hogy mit takar ez a fogalom

Előzmény: Keveházi János (34)
cipókép Creative Commons License 2002.05.09 0 0 36
T. Suttyóproli!

Ha láttad a tegnapi m?sort, akkor észrevehetted, hogy bizony-bizony Kovács úr is szótagolva beszélt.

Két eset:
- Ez egy hatásos szónoki módszer, ezért átvette a Viktortól. -> Bukott az elméleted.

- Csak gúnyolódásból utánozta. -> Nehezen fognak így az árkok betemetödni.

Előzmény: suttyóproli (30)
Valóság Creative Commons License 2002.05.09 0 0 35
Kovács inkább mérhetetlenül cinikus. Az a gúnyos apró kis lenéző mosoly a fején felnyomja a vérnyomásomat egykönnyen.

Egyébként kétségtelen tehetséges, nem úgy mint Megyó.......szemrebbenés nélkül hazudozik, már akkor is, amikor köszön.

Előzmény: PETUR (33)
Keveházi János Creative Commons License 2002.05.09 0 0 34
"Orbán meg ártalmas. "

Ami nektek ártalmas, az a Hazának hasznos.
A Haza mindenekelőtt.

Előzmény: suttyóproli (28)
PETUR Creative Commons License 2002.05.09 0 0 33
Kedves Jobbos Barátaim!

Kovácsnak döntő szerepe volt a választás megnyerésében. A vitákban nyugodt, elegánsan szellemes és tárgyszerű volt.
Minden normális, gondolkodó ember számára világos a mondanivalója. Kitünő formában és kondicióban van már hónapok óta, a hosszú Pokorni vitában például teljesen tönkre- és dekoncentrálttá tette 20 évvel fiatalabb vitapartnerét, aki a végén már azt sem tudta, hogy hol van.

Most is ezeket az erényeket csillogtatta, Baló szegény feje próbált riposztozni, de feladta.

Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 32
Elszomorító.

Úgy látom idesereglett az összes jobbos gyerekember.

Hol vannak a felnőttek, akiknek lenne legalább egyetlen épkézláb, értelmes, elemző megnyílvánulásuk a tegnapi műsorral kapcsolatban?

Előzmény: jdobos (31)
jdobos Creative Commons License 2002.05.09 0 0 31
Kovács elvtárs teljesen be van szarva az Orbán Viktor-tól, de nem baj, majd a Kuncze bepelenkázza !
suttyóproli Creative Commons License 2002.05.09 0 0 30
Orbán kicsi. :)
Nem tudom valamilyen idenen nyelven beszél-e (a saját idegen nyelvén kívül). Még magyarul is úgy kellett megtanítani felnőtt korában aztán még mindig csak szótagolva beszéli.
Előzmény: Keveházi János (1)
Ratman Creative Commons License 2002.05.09 0 0 29
Pont erre utaltam: beszélsz, beszélsz, de nem mondasz semmit.

>Kifogás egy szál se. Nagyon jó a Kovács. Azt adta, amit vártam.

Mit adott amit vártál? Mi volt a konkrét probléma?Mondjál már valamit ezeken az üres töltelék mondatokon kívül is.

Előzmény: fanyűvő (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!