Egy kéréssel fordulok minden ide betérőhöz, ami nem is annyira az anyém, csak továbbítom azt, amit a két kicsi emberke Édesapja két éve nyitott két kis ember c. topic-ban, aki most azt kérte, hogy mindenki hagyja Bárándy-t békén. Akit érdekel, nézzen be oda.
Azt hiszem mindenkibe szorul annyi emberség és tiszetesség, kegyeletérzés, hogy más fórumon adja ki magából a kiadandót, s nem köti ehhez a tragédiához politikai nézeteit!
Eleve egy erkölcsi öngól a maszopnak, hogy ügyvédet nevez ki igazságügyminiszternek.
Egy olyan szakma tagját, amelyhez az emberek agyacskájában a gyilkosok kimosdatása, a lakáspanamák, az szdsz-es politikusok, az üzleti élet stiklijei és a joggal való feneketlen visszaélés kapcsolódik elsörendü asszociációként.
Kb. olyan, mintha egy nigériai politikust hívnának meg a korrupcióellenes bizottság élére.
Sokat tudhat az ügyvéd úr a maszop vezérek dolgairól......
Tegnap nem láttam az egész hírt a tévében, csak egy részét: beszélt a Bárándy, aztán a szerencsétlenül járt gyerekek nagymamája, aztán egy másik fickó, aki azt mondta, hogy "ügyfelem kész a büntetés letöltésére stb.". Mármost az "ügyfelem", az az ír, mert abban az ügybne másnak nem kell börtönbe vonulnia.
Most akkor ki védte az írt, mert én egy kicsit belezavarodtam...
Nevezd már meg a hölgyet!
(Ugyan is, ha figyeltél, az a bizonyos védő már rég ki lett rúgva, így hamis összemosást
végzel bezsugázós állításoddal
Ezek szerint nem figyeltem. A történettel kapcsolatos jogi tökölődést a topicból ismerem - tévét szinte egyáltalán nem nézek -, ott ez nem tűnt fel.
Elnézést kérek Bárándy úrtól az alaptalan kritikáért és mindenkitől a félrevezetésért.
most nem kifejezetten politikai ügyet kellene ebből csinálni, bár szóseróla, lehet belőle - szerintem is ciki ez egy kicsit neki, főleg figyelembe véve a körülményeket
ha valakit érdekelnek további vélemények, az látogasson a törzsasztal két kis ember topikjába
valahogy úgyérzem, hogy az ügyvédi megbizatást vissza kellett volna mondania BP-nek, mert nem szerencsés, hogy egy alkoholista, ámokfutó gyilkossal hozható bármilyen kapcsolatba.
Nem hiszem, hogy az ügyvédi díjjazása ezért az ügyért kenyérre kellett neki,.
vagy csak egyszerűen maradt volna a háttérben, ( 1 a három ügyvéd közül)
a Zoltai családnak senki nem adja vissza a gyerekeit.
zebrapinty
Igazad van, aljas dolog bármiféle családi tragédiát belemocskolni politikával!
De, hamár, akkor!
Legalább pontosan tudja, milyen törvényeket kell hozni annak érdekében, hgogy ne fordulhasson többé elő, hogy az illetékesek oly hosszú időn keresztül le se sz.rják a köznapi polgárt, csak akkor foglalkoznak vele, ha sikerül kicsikarnia valamelyik kerTV figyelmét!
ex_lx!
Nevezd már meg a hölgyet!
(Ugyan is, ha figyeltél, az a bizonyos védő már rég ki lett rúgva, így hamis összemosást végzel bezsugázós állításoddal [mn stíl!].)
Nem keveredett bele politika, csak gerinctelenség. Munkaügyér múltamból visszacseng egy rövid szólás: "a vendéglátósoknál csak az ügyvédek romlottabbak". Nem ide tartozik, hogy miért ez a csúnya általánosítás, de van oka. A konkrét esetnél maradva: ha egy ügyvéd a saját lányát próbálja meg bezsugázni tolmácsként az esetbe, annak semmi etikai érzéke. Jó politikus-alapanyag.
Amennyiben figyelembe veszed a magyar rendőrség illetve a bíróság(ok) időigényét az eljárás megindulásától az ítéletig, akkor be kell látni, hogy B.P. megbízása lényegesen régebbi lehet, mint miniszter-jelölté válása...
Ki védi az ír bankárt? Csak nem a leendő igazságügyi miniszter? Nem kellene most ilyen ügyektők tartózkodni? A két kisgyerek meghalt.
nyugodjanak békében.