Nem tudom, hogy érdemes volt e továbbjutni... amit a csapat lehozott 80 percig az minősíthetetlen volt. Jesus és Mahrez két primadonna, Mendy egy retardált, de nagyjából mindenki a tudása alatt 100 méterre játszott. A bekapott gól az nem csak Mendy sara volt, viszont rávilágít arra, hogy ennek az arcnak nincs helye a csapatban.
Öszesen játszottunk 10 percet és az nagyon gáz, hogy a felküldött kezdő egy negyedosztályú csapat ellen így játszik. Minden elismerés a Cheltenhamnak, teljesen partyban voltak végig, és egy Gündogannak-Diasnak-Cancelonak kell bejönni, hogy nyerjünk.
A két lecserélt ifjonc Tommy Doyle és Harwood-Bellis nem játszottak rosszul, helyesebben nem játszottak a többieknél gyengébben mitöbb Harwood-bellis számomra meggyőzőbb volt Garciánál. nyilván Doyle nem egy KDB és Gündogán is lényegesebben jobb focista nála, de nem is kell ennyi idősen ezekhez a játékosokhoz mérni őket.
Jesus a gólja ellenére nekem nagyon unszimpatikus arc, fetreng, ripacskodik, és semmivel nem vagyunk vele beljebb. A gólját ugyan megadták de nagyon leshatáros volt, a partjelző lelke rajta. Torrestől is több kell pl. küzdeni akarás hajtás mert így csak egy Mahrez kettő.
ginger lásd vörös-gyufafej-rozsdás.. Mourinho meg egy portugál származású edző aki jelenleg a Tottenham edzője. Fő taktikai eleme, hogy védekezésből az ellenfél hibáját kihasználva un. kontratámadásokra építi a taktikáját. ennyi segítség remélem elegendő
azt a mindenit Sean Dyche Ginger Mourinho lefektette Kloppot az Anfielden, nagyon hosszu hazai veretlenseget buktak asszem ezzel, remelhetoleg oda mernek ezutan allni az alsohaziak nem feltartott kezzel ellenuk
cimvedes mindig ezerszer nehezebb...
azt nagyon remelem hogy az EL-ben sokaig jut a Spurs, MU, Leicester trio es szetfaradnak a csutortok-vasarnap tempoban februar kozepetol
sajnos KDB 3 hetre serult le, Kun pedig pozitiv tesztet hozot ugy hogy eleve karantenban volt mert volt kontaktja masik pozitiv szemellyel es igy is elkapta kozben valahogy elkepeszto
Teljesen megérdemelt győzelem egy jó csapat ellen.
Lehetett volna 4-2 is ,érdekes ugyanezzel a kerettel majdnem kiestek tavaly.Vannak nagyon jó játékosaik ez tény !
MU ismét egy hajszállal nyert ,természetesen hátrányban voltak. Előttük leszünk a végelszámolásnál szerintem. De ezzel nem azt mondtam ,hogy bajnokok is leszünk.
Nagyon kellett ez a három pont, nagyon nehezen is lett meg, de meglett és ezesetben csak ez számít. Ahogy nézem a huhógók leseznek az első gólnál, pedig nem volt az, Rodri a visszafejesnél nem avatkozott a játékba, a védő teljesen birtokolta azt és utána vesztette el a labdát amitől új játékhelyzet indult. remélem ez a gól valamelyest visszazökkenti Bernardo Silvát a normál forma fele mert, hiába megy, küzd, a legtöbbet fut, de soha semmi nem sikerül neki.
Bízom benne, hogy KDB és Walker sérülése nem komoly és max ezt a Fa- kupát hagyják ki.