hat a sorozatos betlik utan nagyon rafert mar egy ilyen meccs a csapatra meg drukkerekre is. nem sokra szamitottam meccs elott, sot az is meglepett hogy Haaland nem rontotta el a tizit...
talan ez olyan lesz most amivel meg tudunk indulni es nyerni 3-4 bajnokit sorban amivel meg lehet nemi keresnivalonk bajnoksagban.
Hát ez nekem is fura döntés volt még ha szabály szerint érthető is, amit a bíró hozott, mert kvázi azért kapta Szoboszlai a pirosat mert gólhelyzetet akadályozott meg. De hát gól lett végül.:)
Én megadtam volna, és Szoboszlai ha elkerüli a pirosat lehet jobban jár. Az lett a veszte hogy még ő reklamált hogy lerántották.
Sztem amúgy megadják a gólt ha Haaland elesik elsőre, de Szoboszlai nem éri el a kapuba csorgó labdát. Viszont ha eléri és kivágja akkor ugyanúgy visszanézik és piros.
City játéka nem meggyőző továbbra sem, pár jó periódusuk van meccsenként, meg kb ugyanannyi rossz is. Konzinsztens jó eredmények hiányoznak. Ez a mai ahhoz kellett hogy életben maradjon még némi esély. Lehet pl. Arsenal kikapott Liverpooltól, de sok más meccsen meg simán nyernek ahol a City botladozott.
Guehit emeljuk ki, oriasit jatszott hatul, tobb fontos mentes, szereles, legjobb volt Cityn belul sztem
nem tudom mit fujoltak a drukkerek, hat leigazolhattak volna ok is meg nyaron, de inkabb Isak es Wirtzre raktak le 250m fontot
kp kontroll megint sehol nem volt 2. felido elso 30 perceben, ott felulkeredett a Pool, tobb helyzetuk is volt, de szerencsere a vegen fordult a kocka
Haaland nagyon bena volt de gol es golpasszal zart, mondjuk Semenyotol minden labda elpattant, az is erdekes...
Szoboszlai golja egyreszt szepen berugta, abban nem vagyok biztos hogy jart volna a szabi nekik, konnyen fujta be a biro
de a ket fos sorfal nevetseges dontes volt, Donnarumma nem tudom mit gondolt, foleg hogy Szoboszlai lott mar parat errol a tavolsagrol iden, siman 3/4 fos sorfal kellett volna
6 pontra az Arsenal, nem tudta csokkenteni hatranyat se a Chelsea, se a MU, Villara ravertunk 2 pontot, es nekunk volt a legnehezebb meccsunk ebben a korben
Liverpool kezd lecsuszni 5. helyrol is, meg nem nagy a hatranyuk, de ha botladoznak hamar az lesz
Pep is gondolkodjon el azon hogy tud 6 pontot szerezni Pool ellen oda/vissza, a remszar Tottenham ellen meg csak 1 pontot ket meccsbol, az ott elbaszott pontok mennyire jok lennenek most
kov bajnokit meg kell nyerni, mert ez az Arsenal meg nem volt iden letesztelve igazan, Brentfordhoz latogatnak akik eleg kellemetlenek iden volt mar tobb skapjuk is, tegnap pl. Newcastlenek vertek be egy nagyot idegenben, lehet le lehet venni a hatranyt 4 pontra es meg sok meccs van hatra...
hetkozi fordulo jon, szerdan fogadjuk a Fulhamet, Arsenal csutortokon meccsel, most kell mentalisan nyomas ala tenni ket hogy nyerunk es 3 pontra zarkozunk mielott ok jatszanak es ha hozzak is a meccsuket akkor is azt erzik hogy nem hibazhatnak
ilyen hulye birot, elvette a golt mert Szoboszlai visszahuzta Haalandot akit igy meg tudott elozni aki lerantotta...
ha a labda mellegurul vajon akkor is visszafujja a pirosat ez a majom biro? tuti nem, akkor az lett volna hogy hat a ket szabalytalansag kiegyenliti egymast
na mind1, 3 pont idegenben Anfieldrol ahol sose nyerunk:DD
fura meccs volt, de itt volt az ideje nyerni egy bajnokit ami nem Wolves szintu ellenfel:D
Arsenal sajnos simán hozta, így ha ma nem nyerünk akkor szerintem a bajnoki álmoknak vége.
8-9 pont hátrány az már 14 fordulóval a vége előtt egy nagyon kényelmes helyzetet jelentene Artetának.
Ha életben akarjuk tartani a bajnoki esélyeket akkor ma itt nyerni kell, ami utóbbi 20 évben csak 2!!! alkalommal sikerült az Anfielden, szóval sok esélyt nem adok magunknak:D
Legutóbb a covid alatt győztünk itt, azóta 2x, 2 vereség méghozzá sormintában:
2021/22es szezon: 2-2
22/23: 1-0
23/24: 1-1
24/25: 2-0
A sorminta szerint ma döntetlennek kellene ismét következnie, de sajnos azzal ismét egy lépéssel távolabb kerülne a bajnoki cím lehetősége. Mindegy, az a lényeg hogy go aztán meglátjuk mi lesz.
Craig Pawson vezeti a Pool-Cityt hetvegen ,egyik legrosszabb biro a ligaban, most mar tenyleg akkora a kontraszelekcio a biroknal hogy nagy meccsekre is a leghitvanyabbak kerulnek, boritekolok vmi nagyon fura dontest City ellen...
ezek meg a Dowd, Clattenburg, Mike Dean fele garnituranal is sokkal rosszabbak, pedig azok se voltak jo birok