Keresés

Részletes keresés

cityzen_ Creative Commons License 6 órája 0 0 26363

hat a sorozatos betlik utan nagyon rafert mar egy ilyen meccs a csapatra meg drukkerekre is. nem sokra szamitottam meccs elott, sot az is meglepett hogy Haaland nem rontotta el a tizit...

talan ez olyan lesz most amivel meg tudunk indulni es nyerni 3-4 bajnokit sorban amivel meg lehet nemi keresnivalonk bajnoksagban.

KitKat33 Creative Commons License 7 órája -1 0 26362

Hát ez nekem is fura döntés volt még ha szabály szerint érthető is, amit a bíró hozott, mert kvázi azért kapta Szoboszlai a pirosat mert gólhelyzetet akadályozott meg. De hát gól lett végül.:)

Én megadtam volna, és Szoboszlai ha elkerüli a pirosat lehet jobban jár. Az lett a veszte hogy még ő reklamált hogy lerántották.

Sztem amúgy megadják a gólt ha Haaland elesik elsőre, de Szoboszlai nem éri el a kapuba csorgó labdát. Viszont ha eléri és kivágja akkor ugyanúgy visszanézik és piros.

City játéka nem meggyőző továbbra sem, pár jó periódusuk van meccsenként, meg kb ugyanannyi rossz is. Konzinsztens jó eredmények hiányoznak. Ez a mai ahhoz kellett hogy életben maradjon még némi esély. Lehet pl. Arsenal kikapott Liverpooltól, de sok más meccsen meg simán nyernek ahol a City botladozott.

beatang Creative Commons License 7 órája 0 0 26361

KÖSZI, KÖSZIKE!!!

9dark_side9 Creative Commons License 7 órája 0 0 26360

Guehit emeljuk ki, oriasit jatszott hatul, tobb fontos mentes, szereles, legjobb volt Cityn belul sztem

nem tudom mit fujoltak a drukkerek, hat leigazolhattak volna ok is meg nyaron, de inkabb Isak es Wirtzre raktak le 250m fontot

kp kontroll megint sehol nem volt 2. felido elso 30 perceben, ott felulkeredett a Pool, tobb helyzetuk is volt, de szerencsere a vegen fordult a kocka

Haaland nagyon bena volt de gol es golpasszal zart, mondjuk Semenyotol minden labda elpattant, az is erdekes...

Szoboszlai golja egyreszt szepen berugta, abban nem vagyok biztos hogy jart volna a szabi nekik, konnyen fujta be a biro

de a ket fos sorfal nevetseges dontes volt, Donnarumma nem tudom mit gondolt, foleg hogy Szoboszlai lott mar parat errol a tavolsagrol iden, siman 3/4 fos sorfal kellett volna

vegen mondjuk nagyot vedett az olasz

9dark_side9 Creative Commons License 7 órája 0 0 26359

6 pontra az Arsenal, nem tudta csokkenteni hatranyat se a Chelsea, se a MU, Villara ravertunk 2 pontot, es nekunk volt a legnehezebb meccsunk ebben a korben

Liverpool kezd lecsuszni 5. helyrol is, meg nem nagy a hatranyuk, de ha botladoznak hamar az lesz

Pep is gondolkodjon el azon hogy tud 6 pontot szerezni Pool ellen oda/vissza, a remszar Tottenham ellen meg csak 1 pontot ket meccsbol, az ott elbaszott pontok mennyire jok lennenek most

kov bajnokit meg kell nyerni, mert ez az Arsenal meg nem volt iden letesztelve igazan, Brentfordhoz latogatnak akik eleg kellemetlenek iden volt mar tobb skapjuk is, tegnap pl. Newcastlenek vertek be egy nagyot idegenben, lehet le lehet venni a hatranyt 4 pontra es meg sok meccs van hatra...

hetkozi fordulo jon, szerdan fogadjuk a Fulhamet, Arsenal csutortokon meccsel, most kell mentalisan nyomas ala tenni ket hogy nyerunk es 3 pontra zarkozunk mielott ok jatszanak es ha hozzak is a meccsuket akkor is azt erzik hogy nem hibazhatnak

david0020 Creative Commons License 7 órája -1 0 26358

Ideje volt már nyerni, amikor legutóbb nyertünk az is a covid alatt volt amikor nem voltak nézők.

Úgy, hogy nézők is voltak az Anfielden 2003-ban nyertünk utoljára. Az meg már nem most volt:D

Na meg az se, hogy 90 év elteltével tudtuk oda-vissza leverni őket...

Előzmény: 9dark_side9 (26355)
FEKETkéz Creative Commons License 7 órája 0 0 26357

Ritka olyan balfasz játékos van, mint ez a Semenyo!

david0020 Creative Commons License 7 órája 0 0 26356

Utolsó 15 percben szerintem nem lehet mérni mennyi volt a vérnyomásom:D

De legalább maradt a 6 pont diffi, a Liverpoolt meg lehet elütöttük a BL indulástól:D

Ez lesz az igazi nagy csapás Slotnak, ha nem lesz meg a BL, márpedig az MU és Chelsea egyre jobbak...

Előzmény: 9dark_side9 (26354)
9dark_side9 Creative Commons License 7 órája 0 0 26355

ilyen hulye birot, elvette a golt mert Szoboszlai visszahuzta Haalandot akit igy meg tudott elozni aki lerantotta...

ha a labda mellegurul vajon akkor is visszafujja a pirosat ez a majom biro? tuti nem, akkor az lett volna hogy hat a ket szabalytalansag kiegyenliti egymast

na mind1, 3 pont idegenben Anfieldrol ahol sose nyerunk:DD

fura meccs volt, de itt volt az ideje nyerni egy bajnokit ami nem Wolves szintu ellenfel:D

9dark_side9 Creative Commons License 8 órája 0 0 26354

viccccccccccc

mas csapatol nem veszik el ezt a golt

9dark_side9 Creative Commons License 8 órája 0 0 26353

ezen mit videoznak???

Szoboszlai visszarantotta piros lapert Haalandot csak nem esett el:DDD

ha ezt elveszik akkor fujjak vissza a pirosat?

bendeguz90 Creative Commons License 8 órája 0 0 26352

Gól és gólpassz, kösz Haaland. 

9dark_side9 Creative Commons License 8 órája 0 0 26351

2-1:DDDD

9dark_side9 Creative Commons License 8 órája 0 0 26350

leutkozte videozni sem kell

9dark_side9 Creative Commons License 8 órája 0 0 26349

az TIZI

100% VAR csalas ha nem

9dark_side9 Creative Commons License 8 órája 0 0 26348

na vegre vmi 1-1

9dark_side9 Creative Commons License 8 órája 0 0 26347

csak a szokasos leolvadas, 2. felido tenyleg remes a csapat most mar hosszu hetek ota...

egy felidot tudunk hozni az sokra nem lesz eleg viszont BL-ben sem

david0020 Creative Commons License 8 órája 0 0 26346

Bajnoki álmoknak vége gyerekek...

eguzki Creative Commons License 9 órája 0 0 26345

Nincsenek távoli lövések mert azok helyett mindig hátrapasszok vannak.

Előzmény: 9dark_side9 (26342)
9dark_side9 Creative Commons License 9 órája 0 0 26344

tobb kell 2. felidoben, foleg a szokasos leolvadason kivul:D

Haaland remes ma, minden elpattan tole mezonyben, lehet lehoznam, Cherki vegye at Semenyotol ezt a melyebb szerepet, Semenyo pedig ki jobbra

mint a Spurs elleni ez is siman nyerheto meccs lenne ha kicsit eroteljesebben fejeznenk be akciokat tobb lendulettel

9dark_side9 Creative Commons License 9 órája 0 0 26343

Donnarumma miert probal 10-bol 11szer mindig kibokszolni a labdat

neha le is lehet huzni

9dark_side9 Creative Commons License 9 órája 0 0 26342

elso 25 perc abszolut a mienk mezonyben, de golra kene valtani a felhelyzeteket is

1-2 tavoli lovessel kene probalkozni

beatang Creative Commons License 10 órája 0 0 26341

HAJRÀ HANGOSÈK, HAJRÀ SZOMSZÈD!!!

david0020 Creative Commons License 19 órája 0 0 26340

*13 

Előzmény: david0020 (26339)
david0020 Creative Commons License 19 órája 0 0 26339

Arsenal sajnos simán hozta, így ha ma nem nyerünk akkor szerintem a bajnoki álmoknak vége.

8-9 pont hátrány az már 14 fordulóval a vége előtt egy nagyon kényelmes helyzetet jelentene Artetának.

Ha életben akarjuk tartani a bajnoki esélyeket akkor ma itt nyerni kell, ami utóbbi 20 évben csak 2!!! alkalommal sikerült az Anfielden, szóval sok esélyt nem adok magunknak:D

Legutóbb a covid alatt győztünk itt, azóta 2x, 2 vereség méghozzá sormintában: 

2021/22es szezon: 2-2

22/23: 1-0

23/24: 1-1

24/25: 2-0

A sorminta szerint ma döntetlennek kellene ismét következnie, de sajnos azzal ismét egy lépéssel távolabb kerülne a bajnoki cím lehetősége. Mindegy, az a lényeg hogy go aztán meglátjuk mi lesz.

9dark_side9 Creative Commons License 3 napja -2 0 26338

Craig Pawson vezeti a Pool-Cityt hetvegen ,egyik legrosszabb biro a ligaban, most mar tenyleg akkora a kontraszelekcio a biroknal hogy nagy meccsekre is a leghitvanyabbak kerulnek, boritekolok vmi nagyon fura dontest City ellen...

ezek meg a Dowd, Clattenburg, Mike Dean fele garnituranal is sokkal rosszabbak, pedig azok se voltak jo birok

9dark_side9 Creative Commons License 3 napja 0 0 26337

Newcastle jo szar volt, bar eleg jo sorozatuk volt PSG, Pool, City mind idegenben

ha Howe nem kapja ossze magat nemhogy BL hely nem lesz nekik meg felsohaz sem, par het mulva ujra jonnek Etihadba bajnokira

Carabao donto:

Arsenal-City, Wembley, marcius 22.

utoljara 2021ben voltunk dontoben ebben a sorozatban, City 8x nyerte meg ezt a trofeat, Arsenal csak 2x, utoljara 1993-ban!

david0020 Creative Commons License 4 napja 0 0 26336

Hát igen, az is egy bődületesen nagy bírói hiba volt, na meg a szépitő góljukról nem is beszélve...

Cherki meg valóban jó igazolás volt, hosszú távon nagyon jó vételnek tűnik.

Wirtzel együtt azt mondom, hogy legjobb igazolás, mert most már a német is kezdi megtalálni a Leverkusenes önmagát.

Szerintem a PL jövője 10-es poszton az Cherki és Wirtz. Ők ketten lehetnek a liga legjobb 10-esei.

Előzmény: F.Rajmond (26331)
9dark_side9 Creative Commons License 4 napja 0 0 26335

a hajpolt norveg ifi Sverre Nypan aki nyaron jott kozben visszatert Middlesbrough kolcsonbol mert ott van a kispadon

Guehi nem jatszhat,de Dias a kispadon igy az o felepulese mar kozel lehet

Durian Mochi Creative Commons License 4 napja 0 0 26334

Kölcsönben most ott játszik régi Leeds-beli társa, Bamford is. Úg nézett ki, hogy ő is nagyobb pályát fog befutni.

Előzmény: 9dark_side9 (26333)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!