Keresés

Részletes keresés

Pluhár Balázs Creative Commons License 2008.12.04 0 0 5
Amikor én gyerek voltam, akkor volt GROSSBLOKK, LEGO és MODUL nevű játékom.
pint Creative Commons License 2002.05.07 0 0 4
"Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt."

Manapság nem szokás gondolkodni. Egy problémára megoldást adunk, de hogy ezzel milyen más kellemetlenségeket okozunk, az mindegy. Az már egy másik probléma, amit ismét meg lehet oldani, és megint felvenni egy valag pénzt.

Konkretizálva: a seggbefröcskölős rötyi előnye, hogy nem lesz barnacsíkos, és így a közwc akkor sem repulzív, ha - mint az manapság jellemző - a dolgozó b..szik maga után kefélni. Hogy a hátsód kakalétől fröcsköltetik, az meg a te bajod, az a wc-n nem látszik meg. Majd kitalálnak valami fröcskölésgátlást, ha lesz rá igény.

Az okos dolgozó álmélkodás és bosszankodás után 6-8 kockányi vécépapír-csíkot tép, és lazán összegyűrve/hajtva a lukba ejti a művelet megkezdése előtt. Fröcskölés nincs, papírpazarlás van.

BadMoon Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3
Egy picit vitatkoznom kell WC-csésze ügyben. Hányni ugyanis sokkal jobb olyanba, amilyet írtál. Nem lesz ugyanis rókatócsa, ami további öklendezésre adhat okot. Más oldalról is meg kell közelíteni mindent. :)
Amúgy meg az ilyen csészéket lehet, hogy topmodellek számára gyártják, ők tudvalevőleg sohasem kakilnak. Olvasd csak el a dobozon az apróbetűs feliratot is. :)
Komolyra fordítva a szót, a gyógyszerekkel kapcsoltban az hogy milyen készítmény kinek, mire és miért jó, az egy elég bonyi kérdéskör (hatástan), könnyen lehet, hogy másnak beválik a francia orrcsepp. Amúgy a honi forgalomban is kapható, állítólagosan hatékony Novorin meg a szaglást teszi tönkre. De ezt is csak úgy hallomásból.
Előzmény: schlingensief (2)
schlingensief Creative Commons License 2002.05.07 0 0 2
De itt nem egyszerűen arról van szó, hogy a termékek rossz minôségűek (pl. az autó motorja zörög, stb.), hanem hogy teljesen elfogadott, hogy ezek a termékek ilyenek! Mintha arról lenne szó, hogy milyen színű a termék. Csak az a furcsa, hogy az ipari forma- (és más) tervezôk nem jönnek rá, hogy pl. a hátsó lefolyós vécécsészét igencsak kellemetlen használni.

Hasonló a helyzet különben a francia orrcseppekkel. Aki már náthásan megpróbált orrcseppet venni Párizsban, az tudja, hogy az ott kapható termékek közül egyik sem csökkenti a nátha okozta kellemetlen tüneteket! (Mint azok a cseppek, amik nálunk kaphatók.) Akkor viszont miért gyártják?

Előzmény: BadMoon (1)
BadMoon Creative Commons License 2002.05.07 0 0 1
Párdon. Ilyen = ilyet. Csak magával ragadott a nullázás heve.
Előzmény: BadMoon (0)
BadMoon Creative Commons License 2002.05.07 0 0 0
Mert sokan megvesznek ilyen 0 tudatossággal, azaz el lehet adni a szart is.
Előzmény: schlingensief (-)
schlingensief Creative Commons License 2002.05.07 0 0 topiknyitó
Miért van az, hogy egyes ipari termékeknek olyan tulajdonságaik vannak, amik szöges ellentétben állnak tulajdonképpeni céljukkal?

Három példa:

1. Olyan vécécsésze, aminek hátul van a lefolyója - ezért az ember folyton felugrálhat a kispriccelô víz elôl nagydolgozás közben... :)

2. Olyan fém hajeltűzô csat, aminek nincs lekerekítve a vége, ezért beakad a hajba.

3. Olyan cigaretta, ami "erôs", ami itt egyenlô azzal, hogy kaparja a torkot. Logikusan az a cigi lenne erôs, aminek magas a nikotintartalma (a tiszta dohányból készült ciginek legalább ugyanolyan magas, viszont azt nagyon kellemes szívni), dehát ebben az esetben... Miért? Mert ez olyan férfias?!

Eszetekbe jut még valami hasonló probléma?
És meg tudjátok mondani, hogy:
MIÉRT????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!