Vágó Zsuzsi játszotta Évát, sztem is nagyon jól (Tunyogival is láttam, de ő nem hagyott bennem anno mély nyomokat, lehet, éppen rossz napja volt, bocs :-) ). A többi szereplő hogy tetszett?
A dalt nem tudom, hol lehet fellelni, ez a "Végre, végre rend legyen", amit Vince (jelen esetben Forgács Péter) énekel? A kazettán nincs (volt a gimiben rövid ideig egy osztálytársam, aki játszott a darabban, tőle volt a a kazi, kapta, h erről tanulja meg a dalokat :-) ). Ha ráakadok valahol, szólok.
Igen én láttam az egyik Városmajori előadást és szerintem nagyon jó volt! Féltem, hogy Tunyogi után milyen lesz mással hallani, de azt kell mondanom hogy nagyon jó volt a lány (sajnos a nevét nem tudom), tényleg jó hangja volt... bár azért a Tunyogi az Tunyogi!
Nekem viszont olyan kérdésem lenne, hogy tudja - e valaki, hogy a "Mentsük meg a hazát" című dal fellelhető - e valamiylen formában, mert én csak a darabban hallottam, cd-n nincs rajta és szerintem nagyon jó.
Egerben még van, Kaszás Gergő is játszik benne (asszem kedden még bizti, utána hívd fel őket). És tutira van CD-n is. Jobb boltokban sztem meg lehet találni.
Sziasztok, sürgős segítségre lenne szükségem: azt szeretném megtudni, hogy jelenleg mely színházakban játsszák hazánkban a "Valahol Európában" című musicalt!