Ez persze egy lehetséges magyarázat, de biztos az én hibám, vagy naivitásom, hogy ennyire azért nem egyszerű. Kell még lennie valaminak a háttérben, csak én még nem tudom. Amúgy, olvasva némely hozzászólásait, nem is ennyire primitív ez az ember, mint ahogy igyekszik beállítani magát.
Walaki igazán elmagyarázhatná, esetleg pont Wizes, hogy miért szükséges a néha valóban értelmes hozzászólásait ebbe a primitív köntösbe öltenie. Nem értem, de ha van rá értelmes magyarázat -kell lennie-, akkor elfogadom.
A Hajdú-Bét sztori az egyik legaljasabb manőver a rendszerváltás utáni Magyarországon, és a szálak egészen véletlenül ismét a kommunista bőrüket levető hálózati újkapitalista zsúrfiúkhoz vezetnek, akik jelenleg is élvezik a dicsfényt és a jog előtt sem kell felelniük, napközben pedig igazságos közteherviselésről és felelősségről böffentenek a katódcsőben.
Te szadeszos vagy.A napkelte átment szadeszba, meg Feri seggének a nyalásába, orbánt szidják nonstop. Te azt meg élvezed, mindez a köztelevizióban. MTV=ATV.
Ma tuti megerősített ügyelet van a kúrházakban, mennyé oszt vizsgáltasd meg magad, habár nem biztos megtanájják a helyes diagnózist összetettsége okán.
Óvis Wizes! Itt a topikod. Gyerekes marhaságaidat és fröcsögéseidet itt tegyed meg, ne rombold az értelmes, hasznos topikokat. itt offolj, itt lehet. Ez a neked való topik.:-)