Ebben igazad van, sot a kozmondas is igy szol, csak nem akartam a cimben "patkanyozni", mert biztos lenne egy-ket olvtars, aki kapasbol nekem esne.
A lenyeg viszont tenyleg az, hogy egyre tobb narancsnyik erzi ugy, hogy neki aztan semmi koze nincs sot sohasem volt a fiukhoz. Erdekes ez, mert eloszor mindig az anyagilag tamogatottak lepnek le, a hithu tomegek meg maradnak.
A veletlen ugy hozta, hogy valasztas elott es utan jartam ugyanabban az uzletben, ami egy kis-kozep vallakozashoz tartozik. Valasztas elott a polcra ikonszeruen ki volt rakva a Fidesz valasztasi szorolapja, Orban Viktornal kihajtva. Valasztas utan ez a szorolap eltunt, de erdekes modon egy masik polcon, igaz kisse diszkretebben, megjelent egy MSzP-s szorolap. Na, hat ilyen szilard bazisra epithetnek ma a politikai partok!
Kösz, megnéztem. Tényleg. Csak Tóth Ákosra leszek kíváncsi, hogyan magyarázza meg, azt, hogy minden szerződést a SZÉSZEK ellenjegyez????
Ideje lenne neki is mennie.
Debrecenben az eddig fideszes kotodesu vallakozok egy resze is kezd kivonulni a Fidesz es Kosa mogul. Ennek egyik legbiztosabb jele, hogy a Korkep cimu erosen fideszes, eddig ingyenesen terjesztett hetilap a hirek szerint szponzorok hianyaban rovidesen megszunik. Kiserletet tettek ugyan ra, hogy elofizetesekbol tartsak fenn, de eleg gyer az erdeklodes
1. A Dunaferr nyeresege a "regi elvtarsak" utolso eveben 7 milliard Ft volt
A Dunaferr eredmenye Farago Csaba alatt egy ev alatt (2001-ben) ugyanennyi volt csak deficitben. Az idei deficit meghaladja a vart erteket es a ceg a Fidesz altal delegalt vezetes alatt valsagos helyzetbe kerult.
2. Pava Zsolt: a Fidesz szineiben korabban Pecs alpolgarmestere majd polgarmestere volt.
Egyeb? Esetleg nem akarod felvetni, hogy a Happy End es az Ezusthajo Kft.-k valojaban MSzP-s partcegek?