Keresés

Részletes keresés

JO Creative Commons License 2002.05.19 0 0 96
ÜDV!

Micsoda szellemi színvonal....

m.t.:
JO

Előzmény: puzdra (93)
puzdra Creative Commons License 2002.05.19 0 0 94
Talált, elsüllyedt.
puzdra Creative Commons License 2002.05.13 0 0 93
Kis virág!

Sajnálom a kései választ, de egyre kevesebb időt tudok a gép mellett tölteni, meg kedvem se sok van ideülni. Meghajlok a nemzet butasága előtt.

Ebben az országban éltem a nemzeti oldal négy éve alatt, mint ahogy az előző ötvenhárom évben is. Nekem te nem tudsz újat mondani az elvbarátaidról, akik a hozzád hasonlókat gyárilag lebutították politikailag, mint manapság az olcsóbb gépekben működő processzorokat szokás, amik ugyanarra lennének egyébként képesek, mint a drágább gépekben működő szerencsésebb sorozattársaik. Mindez annyira jól sikerült, hogy ma már a saját érdekeiteket sem vagytok képesek felismerni, és megnyilatkozásaitokból, érveitekből a hívatásos tudattorzítók hazugságai böfögnek vissza.

Nem veszem sorra a lentebb sorolt butaságaidat. Honnan is tudhatná te, hogy milyen fordulatai voltak Rákosi beszédeinek, aki közel olyan szónoki tehetség volt a papírjából, mint Medgyessy. Meg ha igazak lennének is a vádjaid, sem érnének fel a szocialista spontánprivatizációs, dollármilliárdos bankárbűnőzős, orosz állami adósság elsíbolásos stb-stb időszak bokájáig.

Olvasom a Magyar Bálintos topicodat. Az unokáidat már eladósították, most a gondolkodásukat sajátítják ki ezzel az eszelős ragaszkodással az oktatás miniszteri poszthoz. (mintha az ezért kiközösített Csurka István erre előre figyelmeztetett volna) A hályog kezd a szemedről vékonyodni, azért ilyen gyorsan, mert Magyart már ismered mint minisztert. De gondolod, hogy Lamperth belügyminiszter jobb lesz, mint Kuncze? És Németh? És Medgyessy?

Bár ma hallottam őt a szocialisták kongresszusán beszélni, és meglepett. Ha csak félig tudja azt teljesíteni, amit ott jelzett, vagy beígért pld. a szocialistáknak ha korruptak lesznek, akkor én leszek az első, aki bocsánatot fog tőle kérni. De félek, Kovács úr be fogja őt darálni, az első ilyen eset után.

puzdra

Előzmény: kis virág (91)
soldier22 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 92
kicsi virág

Legalább valami alapszintet próbálj hozni,
másképp még elvbarátaid is arra következtetnek szerény szintű bejegyzéseidből,
hogy sötét vagy, mint a barna éjfél.

Előzmény: kis virág (91)
kis virág Creative Commons License 2002.05.07 0 0 91
Az a baj, hogy szerintem te egy másik országban éltél orbán regnálása alatt, ezért gondolod, hogy vityka uralkodása egy paradicsom volt. Nos tájékoztatlak, hogy ez az alak, lopott és csalt a papája bányájának lehetöséget és pénzt! Az ország népét egymásellen fordította. A legócskább rákosista fordulatokkal élt beszédeiben. Nagyobb klienturát épített ki közpénzböl mint kádár. Visszafogta a parlamenti demokráciát önzö érdekei miatt! Ócska demagóg csatlósokat szabadított a nemzetre! Kiszolgálta csurka fasiszta hajlamait. Torgyánt milliárdok elkótyavetyéltetésével állította magamellé! Ketten tönkretették a magyar mezögazdaságot! Majd folytatom!
Előzmény: puzdra (90)
puzdra Creative Commons License 2002.05.07 0 0 90
T. faithful! (régen olvastalak)

Két dolgot nem nehéz megállapítani, illetve felismerni:

1. Ha az utolsó tíz nap magyar hangulatából kivonod a Kovács László által keltettet, akkor már végeredményben nyugalom van. Még Kuncze is lenyugodott. (a föld árverezések ugyan borzolják a kedélyeket, de a kivitelezés úgyis Budapest miniszterelnökére fog maradni, arról meg tudható, hogy….)

2. A „bukott” erők nem a hatalmuk elvesztését féltik (azt rövidesen úgyis visszaadják nekik a félrevezetettek), hanem az országot a győztesektől.

Mára úgy érzem, hogy a

1. FIDESZ rossz kommunikációja, illetve az internacionalista oldal négyéves mocskolódása teremtette hatalomszerzés fogja az MSZP-t a saját ígéreteibe belefullasztani
2. Kegyetlen, csak a 90-92 közti gazdaság összeomlással összemérhető megrázkódtatással fogjuk az EU-hoz csatlakozás utolsó igazodásait megélni.

És ez a két dolog fogja pünkösdivé tenni a posztproletár-bankárok utolsó királyságát.

puzdra

Előzmény: faithful (84)
kis virág Creative Commons License 2002.05.06 0 0 89
ORBÁN VIKTOR KERTITÖRPÉK ELADÓK! VAN HÓFEHÉRKÉBE OLTOTT POKORNINK ÉS ROGÁN BÉKÁNK IS KERTITÓBA, ERESZCSATORNÁHOZ KÖVÉR VÍZKÖPÖ ÉS ÁDER KANDELLÁBER
ESTI PARTYHOZ!
ORSZÁGIMÁZS BT
kis virág Creative Commons License 2002.05.06 0 0 88
JOBBOS CIPÖK MINDEN MENNYISÉGBEN PÁRJUKAT KERESIK!
ESETLEG FÉLLÁBUAKNAK FÉLÁRON ELADÓK!
ORBÁN FITYESZ SUSZTER /alapítva 1998/
ninive Creative Commons License 2002.05.06 0 0 87
Leendő miniszterelnök új szinkronhangját keresi.
Jelige:"Kovács Laca berekedt"
skorpio-m Creative Commons License 2002.05.06 0 0 86
:)
Előzmény: kis virág (73)
felhiv2002 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 85

faithful Creative Commons License 2002.05.05 0 0 84
Kedves puzdra, és egyéb jobbgerinces magyarkonzervek,
a normális emberek Magyarországon is mostmár csak nyugalmat szeretnének. Azt, hogy a bukott kormányer?k lemondjanak (minden hatalommániájuk és antidemokratikus törekvéseik ellenére) a drága jó nép birizgálásáról. Elegünk van bel?letek!

(Egyébiránt amerikában géppel számolták els?re a szavazatokat, és a szoros eredmény miatt kellett kézzel végigszámolgatni, és amikor a végeredmény nyilvánvalóvá lett, -- ellentétben viktátor félfasiszta csapatával -- a vesztes belenyugodott abba, hogy nem ? lesz az elenök.)

Engem, és a normális embereket megnyugtatja a választások eredménye. És szerintem téged is megnyugtatna, ha nem agymosott idegbeteg zombiként viselkednél és táncolnál úgy, ahogy viktátor fütyül.

Előzmény: puzdra (71)
felhiv2002 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 83

ELJEN ES VIRAGOZZEK A KOMMUNIZMUS
rtlosz Creative Commons License 2002.05.05 0 0 82
Szerintem meg inkább a vesztes párt, mert gyorsan földet kéne venni a narancsbáróknak, vagy már összeloptak annyit?
Előzmény: Bandri (81)
Bandri Creative Commons License 2002.05.05 0 0 81
Választásokon győztes párt (nagy)tőkés társat keres!

A méret a lényeg jeligére a kiadóba.

rtlosz Creative Commons License 2002.05.05 0 0 80
Hallgass a szivedre, szarjál a fityeszre!
Előzmény: vizsla24 (1)
Zsiger Creative Commons License 2002.05.05 0 0 79
Es ezert a fenenagy erzesert, banant is adnak a piacon, vagy csak BODULATOT okoz ????!
Előzmény: puzdra (75)
Zsiger Creative Commons License 2002.05.05 0 0 78
Aztan mas is fer beled - mondjuk ott, legfelul - ,vagy csak ez a fenenagy nemzeti erzes ???
Azert, gondolkozni is szoktal neha, ugye ?????
/ Tudom, hogy ehhez bizonyos foku IQ is kell./
Előzmény: puzdra (75)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.05.05 0 0 77
Kedves Puzdra!
Tényleg jó érzés lehetett, hiszen Pataki danolt,Egerszegit Pokorni egész jól szinkronizálta, és szólt Viktor a király!
Csakhát vagyunk páran akik nem esküszünk a királyságra!Igaz, emiatt szerintetek nem is vagyunk magyarok, de sebaj,talán most majd egyenjogúak leszünk! Kedden megint részesülhetsz, ne hagyd ki az áhítatot, csak ne tedd kötelezővé!
Előzmény: puzdra (75)
kis virág Creative Commons License 2002.05.05 0 0 76
Tudod mit? A Kossuth téri kis harmadik birodalmas szeánszot a TV elött végig "élveztem" bár átérezni undorodtam volna, igy is forgott töle a gyomrom!
Előzmény: puzdra (75)
puzdra Creative Commons License 2002.05.05 0 0 75
Kis virág!

Eszmék szempontjából sem sorolhatod Kelet Európát a szerencsésebb Nyugat Európában megszokott rend szerint. Itt pld. nem a nemzeti érzés számít ásatagnak, hiszen két generáció óta csak most került elő megint, hanem a most győztes pártokat összetartó, eddig internacionalizmusnak újabban globalizmusnak nevezett erő és szellemiség.

Csak tíz percre szeretném veled azt az érzést megismertetni, amiben hosszú-hosszú idő után a Kossuth Lajos téren újra részem volt. Mert ezt azon az oldalon soha nem érezheted át. Én meg vaknak nem tudok a színekről mesélni.

puzdra

Előzmény: kis virág (69)
vibor Creative Commons License 2002.05.05 0 0 74
Kedves puzdra!

1. Nem tudom mire alapozod, hogy megállapításom megalapozatlan? Az elmúlt 4 év tevékenysége felbátorított ennek megállapítására. Ennek ellenére elmondhatom lehet, hogy tévedek.

2. Ezt a kérdést is lerágták már sokan itt az index fórumain. Akkor Kövér, Csurka, Martonyi, Stumpf, stb is csak egy hernyó. (Ha a bebábodozott lepke hernyó)

3. Ezt nem kommentálnám, úgy butaság, ahogy írod.(Az első mondataid)
Hogy nézetet váltani mennyire elfogadott dolog, azt nem tudom igazából megítélni. Magamból indulok ki és az én értékrendem szerint csak az alsónadrágomat és a zoknimat szoktam cserélgetni naponta. Fejlődni lehet, ezt elismerem.

4. Meglátásod szerint akkor az LB törvény és alkotmány ellenes. Akkor az OVB miért fogadta el ellenszavazat nélkül?

Kérlek ne feledd - az USA nem Magyarország. Valószínűnek tartom, ha olyan törvényeink lennének, mint az ottaniak - itt sem maradt volna el az újra számoltatás.
(Megjegyzésként elmondanám - a vitatott szavazatokon kívül, máshol is újraszámolták a szavazatokat és egyértelműen Gore győzelem jött ki...)
A szavazók nagyobbik részét? Ezzel is vitába szállnék Veled, de nem tartom érdemesnek. Legközelebb majd 4 év múlva kiderülhet, mennyire nagyobbik rész ez.

Üdvözöllek

Előzmény: puzdra (71)
kis virág Creative Commons License 2002.05.05 0 0 73
FELVESZÜNK FIDESZES GYÖKERÜ SZAVAZATSZÁMLÁLÓKAT ÉHBÉRÉRT HATÁROZATLAN IDÖRE! Baloldali elhajlás és nyelvszárazság kizáró ok. Miépes kötödés elöny!
Előzmény: puzdra (71)
kis virág Creative Commons License 2002.05.05 0 0 72
:ODDD
Előzmény: köménymag (68)
puzdra Creative Commons License 2002.05.05 0 0 71
T. vibor!

1. Orbán esetleges baloldali politizálásáról tett megállapításod, minden alap nélküli. Leginkább arra posztproletár gondolkodásra hasonlít, amit a betűjét elhagyó párt 90-ben vallott: -Akkor mostantól tőkések leszünk, az eszmét meg védje a Thürmer.

2. 2002-ben kommunistázni valóban nevetséges. Nyugat Európában. De nálunk a proletár lepke csak bebábozódott. Imágó lett.

3. A választásokat valóban a belügy szervezte, de emellett az ellenzék mellett lemoshatatlan ujjfestéket is kellet volna alkalmazni. Mint a bantusztánokban.
Nézetet változtatni elfogadott dolog a politikában, nyilván te is másképp gondolkodsz most, mint tíz évvel ezelőtt. Erről érdemes lenne egyszer Demszky Gáborral, vagy Joshka Fischerrel elbeszélgetned. A baj mindig a megrögzött elkötelezett, változásra képtelen emberekkel van.

4. Utolsó érvelésed a szavazatokat csak egyszer számolók demokratikusságáról igazi lengyellászlói érvelés. A szavazatok ilyen kis differencia eseténi átszámolása, törvény előírta dolog, listák esetében is.

Érvelésed szerint egyébként az amerikai demokraták rendkívül antidemokratikusak voltak Bush megválasztásakor, mert 41 napig számoltatták a cédulákat. Ha pedig Magyarországon ez nyugtatná meg a szavazók nagyobbik részét, akkor egy ilyen szűk választási győzelem csak legalább kétszer megerősítve lehet legitim. Bármit is írogatsz itt a meggyőzésünkre.

puzdra

Előzmény: vibor (60)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.05.05 0 0 70
Képviselői beiktatásra készült 2 db vadonat új bocskai, áron alúl eladó.
Érdeklődni Grespik és Franka jeligére a Pannon Rádióban lehet
kis virág Creative Commons License 2002.05.05 0 0 69
PUZDRA, KOPOTT TURUL TOLL CIHÁBA, SUMÉR SZÓTÁR, MOLYRÁGTA BOCSKAIK,BEKECSEK,DARU TOLLAK TOJÁS KENÉSHEZ,FEHÉR ÉS DAKOTA LÓBÖR ÁGYELÖNEK,ÁSATAG ESZMÉK FALFESTÖKNEK ÉS VISZONTELADÓKNAK!
Előzmény: puzdra (64)
köménymag Creative Commons License 2002.05.05 0 0 68
:O))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: puzdra (64)
egyenlítő Creative Commons License 2002.05.05 0 0 67
Újra megnyíló ügyvédi irodámba, Újpestre, kezdő jogászokat 4 éves államigazgatási tapasztalattal felveszek.

(a Rádiókabaré nyomán)

kis virág Creative Commons License 2002.05.05 0 0 66
SZÓNOKI SÁMLI ÉS HORDÓ RAKTÁRÓL! MOMENTÁN GÓLYALÁB NINCS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!