nem ertem hogy mit csurod csavarod. a fatol nem latod az erdot.
BIVALYBASZNADON nyert a fidesz. nem erted. nyert a fidesz. es a legtobb 40 ev alatti fideszes. es orban viktor fideszes. ertsd mar meg. nyert a fidesz. ha meg nem nyert akkor automatikusan az elso pont lep ervenybe....
Garancia? Hát az nincsen. De ha jól meggondolod, akkor semmilyen politikai ígéret megtartására nincsen garancia, egyik oldalon sem. Lehet persze azzal jönni, hogy ki mit tartott be, bizonyára mindkét oldal el tudná mondani, hogy választottjai miért jobbak a másiknál. Nekem az a véleményem, hogy bármelyik is legyen jobb vagy rosszabb, nagyon jó, hogy változik a kormány. Ugyanis, ha igazán objektív akarnék lenni, akkor eddig mindhárom (vagy négy egyest érdemelt). Szerencsére mind meg is buktak, ami hosszú távon esetleg valami tanulási folyamatot indít el.
"Most a saját csapdádba estél.
Hahahahahahaha.
Várhegyit idézted, ő Fidesz-Mdf-t mondott, és azt is irtad le, igy 188.
Én arra reagáltam, nem olvasod, hogy mit irsz ???????????"
Kezdesz egyre kicsinyesebb lenni !
Egyebkent a "tiszta hang"-nak is illene ujsagot olvasni - ha mar nem kozlik vele a hivatalos donteseket -, vagy legalabb is ugy kommunikalni ű, ahogy azt a Partvezer is teszi, vagyis elismerve a valasztasi vereseget.
"Mond már el azt a konkrét dolgot, mert ilyen nem volt."
Kerem:
1./ Ki suvoltozott 2 millio resztvevorol a Kossuth teren: Philip - akirol mar tudjuk, hogy nem rendor - vagy a baloldal, ahogy azt Te allitottad ?
És mint tudjuk, a jobb oldalon sok megélhetési politikus van!
Ha érzik, hogy süllyed a hajó (a kormány eredményesen működik), sorban ülnek majd a független padsorba, hogy ezzel biztosítsák túlélésüket.
FIDESZ-MDF: 188 - tokeletesen igaz !
Azota azonban az MDF mar bejelentette, hogy onallo frakciot alakit, vagyis 188-24 az mar csak 164 !
A 164-ben tovabba benne foglaltatik 12 rendkivuli megbizhatosagarol - vagy megfizethetosegerol, es itt nem feltetlenul penzre kell gondolni - kisgazda, tovabba nehany keresztenydemokrata, akiket OV eppen tegnap vett a nevere :-)))
Ha jol belefondolunk olyan osfideszes alig marad 150.
Kedves ptiszai ezek a tenyek, barmennyire is nehez okat elviselni.
Ez orommel tolt el.
Bar az meg inkabb orommel toltene el, ha nem kezdenel el allandoan felrebeszelni konkret dolgok kapcsan.
Egyre csak csusztatsz, felrebeszelsz.......
Regi igazsag, hogy legjobb vedekezes a tamadas, de ettol meg nem bujhatsz el a korabbi kijelenteseid elol, es nem magyarazhatsz meg mai torteneseket az orokos multbatekintgeteseddel !
1. Helyesen a parlamenti valasztasok eredmenye a kovetkezo:
MSzP: 178
Fidesz: 164
MDF: 24
SzDSz: 20
Tehat ha a partokat vesszuk, akkor az MSzP frakcio a legnagyobb.
2. Ha Varhegyi "elitelt" gondolatsorat vegigvisszuk, akkor is hazugsag, ugyanis szerinte MSzP = SzDSz. Ekkor gondolom szerinte nem lenne csusztatas a ket part eredmenyet egyuttesen kezelni.
Azaz:
"Nem a demokráciával van baj, hanem, hogy olyanok jöttek vissza akik 89 elött is hatalmon voltak, és akkor 19.x milliárd dollárt felvettek"
Ugy latszik akik rajuk szavaztak azoknak nem baj, es kevesbe rossznak tartjak oket ,mint a most tavozo kormanyt. Abbol a 19 milliardos hitelbol meg te is kizabaltad a radeso reszt.
"A fideszes politikus emlékeztet: a Fidesz-MDF megnyerte a választásokat, de a parlamentben az MSZP-nek és az SZDSZ-nek van többsége."
Szoval akkor ki ismert el mit ????
"Oké, lehet, de ez miért volt olyan nagy baj ?
Kint voltam sokan voltunk.
Nem azért mentünk ki, hogy a kint lévők számát gyarapitsuk, nektek ez miért fáj ?"
Vissza tudsz meg emlekezni az eredeti felvetesre ? Azota kicsit mellebeszelsz ebben a kerdesben :-)
"Nincs kampány, de ettől függetlenül utcára megyünk, a törvény nem tiltja."
Nyomos erv ! Jo szorakozast !
"látom nálad ez bejött...."
Ezt nem kellett, hogy barki is mondja, eleg ha az ember tanult tortenelmet es latott 1-2 dokumentumfilmet :-)
"Gondolom a Berlusconi balos 1-2 milliós demonstráció is kampány célból volt."
Ha jól tudom, akkor az elbocsátás szabályainak a megkönnyítése ellen tüntettek...
Nincs kampány, de ettől függetlenül utcára megyünk, a törvény nem tiltja."
Tényleg nem tilos, de mi a célja?
"Nekünk ez tragédia, és a kint élő magyaroknak is."
Látod, ez a baj szerintem. Nem történt semmi különleges dolog, egyszerűen megváltozott a kormány. Ha minden jól megy, akkor erre még rengetegszer sor fog kerülni. Ez a demokrácia, miért tragikus ez?
"Na akkor pontositsunk.
Minden rendezvényről a rendőrség közöl adatokat, ez igy volt a Kossuth téri koncertetekről is, amit a tv közölt, ez 1-1,5 millióról szólt, erre az RTL levitte 100-150 ezerre."
Jo ! Pontositsunk !
Ezek szerint PHILIP rendor ?! :-)))) Ugyanis O kozolte es nem a rendorseg !
"Gondolom az MSZP-SZDSZ 5 hónapos gigantikus kampánya az nem a hatalomért szólt ??????????"
Igen, meg is nyertek a valasztast. Kesz, vege, nincs tovabb, a kampany befejezodott, vagy Nektek meg nem szoltak ???? :-)
"Mert erkölcsileg nem fogadjuk el ezt a posztkommunista hatalmat."
94-ben elfogadtad ? Akkor meg nem voltal ennyire erkolcsos ? Vagy nem voltal informatikus ? :-)
"Miért fáj neked, hogy demonstrálunk?
Miért kell megnyugodnunk ??
Miért zavar ezt Téged?"
Fajni nem faj, zavarni viszont zavar, hogy tovabbra is azt a latszatot igyekeztek kelteni, mintha nemzeti tragedia tortent volna.
"Maradj otthon, olvassál, nézd a kereskedelmi TV-ket, pihenjél stb."
Kosz a jotanacsot ! Majd a Hiradoknal valtok, hogy ne kelljen megint a rakosi-idoket idezo VIKTOR-VIKTOR-t hallgatnom :-)
"ez azt is jelenti, hogy könnyen elillanhatnak a szavazói, ha nem tartja be az igéreteit,"
Most azt ne mond, hogy mennyire aggaszt, ha "elillannak" a baloldali szavazok............ 4 ev mulva majd kiderul ! De most mar dolgozni kene es nem tuntetgetni-tuntetgetni ! :-)
1, Ja, hogy ezt te írtad? Én azt hittem, hogy valami felmérés adatait másoltad be...
2, Ebben teljesen igazad van, és ez így van jól. Szerintem nagyon káros, amikor valaki minden hiba ellenére kitart egy párt mellett. Az ilyesmit fanatizmusnak hívják.
"Azért az érdekes, hogy a rendezvényeken való részvételi számot csak a balosok szajkózzák,..."
Mar megbocsass, de eleg szelektiv az emlekezeted ! NEM a baloldal suvitette bele a TV-be, hogy mar 2 millioan vagyunk ! :-)))
"minket ez nem érdekel,"
Mint ahogy semmi mas se, csak a hatalomvagy !
"és nem is ezért megyünk ki."
Hanem miert ?
Feltek egyedul ?
Hianyzik a VIKTOR-VIKTOR ???
Ennyire nincs mas dolgotok ?
A kampanynak vege, a valasztas eldolt, tessek mar vegre belenyugodni.
"a koronázás nem fog menni, egyrészt a Dunának most nincs jege, márpedig ez igencsak fontos a nemzeti hagyományok szempontjából."
Ugyan! Ez is, mint minden, csak akarat kérdése. Ha nagyon akarjuk, akkor a bejegesedés 50%-ig garantálva van, esetleg 75%-ig is. Merjünk nagyot álmodni! :-) Természetesen a hagyományokhoz híven mindezt audusztus 20-án. :-)
Csirkefater,
a koronázás nem fog menni, egyrészt a Dunának most nincs jege, márpedig ez igencsak fontos a nemzeti hagyományok szempontjából. Viszont a nép vállára emelhetné OVI-t, mint anno Táncsicsot, amikor is kiszabadították március 15-én a várbéli börtönéből és így vitték át Pestre.
Ez szép, haladó nemzeti hagyomány lehetne az áprilisi ifjak számára is.
Oké, azt értem, hogy azért másoltad be részletesen. Úgy értettem a kérdést, hogy ha feltesszük, hogy a jobboldali szavazók többsége meggyőződésből szavaz, a baloldaliak többsége meg valami ellen, akkor mi van?