Hiába kerestem képeket, tudósításokat, cikkeket a Clawfinger fellépéséről, egyiket sem találtam. Sem a sziget.hu-n, sem itt az Indexen. :-(((
Bezzeg a köcsög Seggiről van minden szar! :-////
Hát igen. Én is nagyon-nagyon haragudtam erre a szemét hangosításra. Miattuk mentem ki... Olyan mérges voltam hogy ott csitítgattak a többiek. De tényleg.. Hogy a fenébe juthatott eszükbe benyomni őket egy sátorba? Egy csomóan kint maradtak (köztük én is, de azért végigugráltam a koncertet :)) ) aztán meg ez a balhé a cuccokkal... Szegény Clawfinger... :(
Hold Your Head Up, Biggest Is The Best, Zeroes And Heroes, stb. De a szar cucc es a baromarcu abortuszmaradek "hangtekknikusok" miatt meg ezek az amugy igencsak atomcsapas-szeru tancdalok sem zuztak szet az agyam. Volt pogo rendesen, azert az kiraly volt, bizonyitott a magyar rajongotabor. Lehet hogy ennek koszonheto, hogy Zakek nem leptek le 20 perc utan a picsaba, mert ilyen balfasz szervezes eseten szerintem jogosan tettek volna. Kb. ha jol vettem ki ilyeneket mondott Zak hogy nem halljak a kontroll-ladakat, utana meg elment az aram es reloadolni kellett a samplereket. Es ez nem ugy hogy 10-15 perc utana megy minden faszaul, hanem vegig az egesz koncerten ilyen problemak. Kurva nagy szegyen, de a legszarabb akkor is a Claw-tagoknak lehetett a szinpadon, nezni a tomeget, es varni hogy vegigbir-e a cucc egy szamot vagy nem...
Ezt a szegyent! A Clawfingert nem birtak normalisan kihangositani! Es meg szegenyek ok kertek bocsanatot. bebasszak oket egy satorba a nagyszinpad helyett, csinalnak nekik egy kozepiskolai diaknapok hangzast, de meg azt sem normalisan. nem csodalom, hogy szar lett a buli. mind1 nem a claw volt a hibas, de akkor is csalodott vagyok...
OK, kiraly hogy fellepnek, de kar hogy nem a nagyszinpadon. szerintem biztos tobb ember kivancsi rajuk mint a voodoo glow skullsra, vagy patti smith mamira. az a ven hippi szatyor raadasul ki sem tudja hasznalni a nagyszinpad erositeset... nyivakol majd ott egyszal gitarral gondolom.
'95-ben azert mas volt a szitu. ott volt a claw a nagyszinpadon, es senkinek sem jutott eszebe olyan, hogy esetleg shaggy lepjen fel helyette. :/
ha esetleg egy patti smith fan keveredett volna ide attol bocs ha kicsit eros voltam, de azt hiszem, hogy a kedvencukre nem kivancsi max 1000-1500 ember elferne egy satorban. a clawt szerintem legalabb 3-4szer ennyien latni szeretnek, es nekunk mar kicsit szuk lesz a hely...