Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2002.05.07 0 0 85
Jó látni, hogy nem sok híve van a vállatlan farkamházynak:DDDDDDDDDDDD
szimbólum Creative Commons License 2002.05.07 0 0 84
Tivadar súlyához, eszéhez, és tehetségéhez képest nagyon nagy publicitást kap.
jvchqb Creative Commons License 2002.05.07 0 0 83
kedves Bean!
Nem vagyok rendszeres fórum-járó, ezért csak most vettem észre, hogy betetted a Fábry cikket.
Kösz szépen
Előzmény: bean (73)
ragga Creative Commons License 2002.05.06 0 0 82

EGY POLGÁR A SOK KÖZÜL

Foti Creative Commons License 2002.05.06 0 0 81
Előzmény: jvchqb (66)
Gonoszkodo Creative Commons License 2002.05.06 0 0 80
Fábri Sanyi!! Kérdezd meg a Tivadartól vajon miért kellett oly hirtelen távoznia a rádiókabaré éléről?? Talál attól félt, hogy a vezetőség az előéletét és munkásságát kissé átvilágítja, és kiderül a múltja?????
Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.06 0 0 79
Farkashazy egyaltalan nem vicces, sosem volt az.
foszerkesztoi hozzaerteset megkerdojelezi nehany olyan teny, mint peldaul az arviznel keszult fotok kepalairasaval trefalkozo hocipo.

Fabry ezzel szemben -szvsz- kifejezetten jo humoru, ertelmes ember.

Soha nem ertettem Farkashazy sikeret.
Elore megirt, neha nem is sajat poenjait, botranyosan rossz eloadoi kepesseget, lassu eszjarasat, etc...

Velenyem, hogy Farkashazy semmilyen parbajba ne menjen bele, mert egeti a liberalisokat es a baloldalt.
Fabry gyozelme biztos.

De ennek semmi koze a politikahoz.

(Es azt is elarulom, hogy nem az mpp-re, nem az mdf-re, nem a miep-re, nem a munkaspartra, nem centrumra, nem az uj baloldalra szavaztam.)

Póli Creative Commons License 2002.05.06 0 0 78
Emelkedett hozzászólásodból kifelejtetted, hogy a művelt Fábrysanyi SZÉPSÉGben is csillagászati távolságra van a ronda, műveletlen Farkasházytól !
Előzmény: KingaLany (77)
KingaLany Creative Commons License 2002.05.05 0 0 77
MacPhisto! vegre valami jot is irtal! :]

igen, szerintem is hihetetlen szar a Farkashazy-fele humor-iskola. telleg, ez a csavo SOSE volt vicces.

az meg, hogy intelligens, nem tom, honnan szarmazo legenda. lehet, hogy a matekhoz jol ert, azonban botrany, mas ugyekben mennyire tajekozatlan. nem vilagos, kik es mit esznek ezen az amugy ronda es beszedkeptelen emberen.

telleg, mik is a jo tulajdonsagai az ismert rosszak mellett? (gyk. beszedhibas, ronda, muveletlen, nemvicces, arrogans, sertodekeny, partos).

a Fabry azert van humorban (IS) csillagaszati tavolsagra Fajkashazytol, mert o, amellett, hogy most mar tudjuk, hogy jobbra huz, folyamatosan lovoldoz Orbanra, Hornra, Torgyanra, Csurkara, Thurmerre, Kovacsra, Deutschra vicceket. ez (is) az intelligens humor, amikor valaki a sajat partallasat kepes elviccelni.

es nem a Heti Hetes fele seggnyalas.

Előzmény: MacPhisto (71)
Bibike Creative Commons License 2002.05.05 0 0 76
Hajrá Teddy!
Előzmény: Probatbicol (-)
jani55 Creative Commons License 2002.05.04 0 0 75
Helló!
Címszavakban:
- A Hócipőben - úgy általában - valóban fölöslegesen sok a kép!
- Én sokkal szívesebben néznék karikatúrákat a képek helyett!
- A Fábrik úr infantilis és üldözési mániás!
- A Fábrik úr legnagyobb sajnálatomra beszopta és be is szállt a Fityisz pijárjába!
- És végül, de nem utolsósorban, mintha máris felejtődni látszanának azok az aljas és szemét megnyilvánulások amik itt az elmúlt négy évben Fityesz oldalról nap, mint nap történtek!

Sajnálom szegény Sanyit, hogy így sikerült beszorítania saját magát egy nagyon szűk cselekvési térbe!

"A szellem emberének" - véleményem szerint(!) - mindig a demokrácia ellenségei ellen kell fellépnie és semmiképpen sem szabad semmilyen kirekesztési kísérletet támogatnia!

Isten óvjon minket attól, hogy elfelejtsük az elmúlt négy év VALÓS veszélyeit! Hiába kezdik most - az elmúlt néhány napban - elbagatelizálni a "fijjug" ezeket a veszélyeket, hogy lám-lám ugye, hogy nem is volt itt semmiféle "olyan" veszély! De volt! És, hogy ez mégsem nyert teret azt nem a Fityusznak köszönhetjük!
Üdv:
Yanó

Matyika_ Creative Commons License 2002.05.04 0 0 74
csak a Bush-párti Jay Leno elég erősen be-beszól az USAbeli jobboldali tulajdonkpp "polgári" pártnak. Fábry meg jól kerüli a politikát papíron... (Másrészről a Hócipő egyre rosszabb tényleg.)
Előzmény: ragga (70)
bean Creative Commons License 2002.05.04 0 0 73
Itt van.http://www.hocipo.hu/dizajn.html

Visszalépek
Kedves Farkasházy Elvtárs!

Miután végignéztem a Hócipő legutóbbi számában mind a huszonnégy, mulatságosabbnál mulatságosabb képet Medgyessy elvtársról, rájöttem, hogy eddigi életem tévedés volt. Édesapám ugyan gyakorta mondotta volt, hogy a szellem embere nem szociáldemokrata, de most már tudom, ezek a valódi értékek.

Már Medgyessy elvtárs régi pártja is fontosnak tartotta ezeket, olyannyira, hogy képviselőivel építette a Recski Szabadidő Központot, hogy ott ezek az értékek valóban biztonságban legyenek. Medgyessy elvtárs később a közismerten szociáldemokrata Kádár-kormányban őrizte a lángot, majd a szociáldemokratáktól hemzsegő bankszférában gyűjtött értékes tapasztalatokat, hogy azután a nagyobbrészt régi szociáldemokratákból álló multik Magyarországra plántálásául mellére tűzhesse a szociáldemokraták ősi kitüntetését, a francia becsületrendet.

Megvilágosodtam hát, mint Gautáma Buddha a lótuszlevélen. Rá kellett döbbennem, hogy ebben a kiélezett forradalmi helyzetben, amikor sértett Zsebnapóleonok, Hobbigöringek szólítják utcára a szociáldemokrata értékeket szem elől tévesztett bamba tömegeket, a számonkénti másfél-kéttucat Medgyessy-kép kevés. Váci Miskával szólva: még nem elég. Meggyőződésem, hogy a képek számát a humor hűséges sztahanovistáiként fokozni kell. Ne higgy azoknak, Farkasházy Elvtárs, akik azt mondják, a Hócipő kampánylappá fokozódott. Ha ez így volna, akkor is büszkén vállalnánk, mert itt az érték. De ez természetesen aljas rágalom. A felső határ a csillagos ég, ostromoljuk meg a tökélyt, a csak és kizárólag Medgyessy elvtárs képeit sorjáztató Hócipőt. Kit érdekel akkor-most már látom – az én polgári, mit polgári, kispolgári Dizájn Centerem, amikor a nemzet sorsáról van szó? Kit érdekelnek cigiző sünjeim, Sokol rádióm, cipőkanállal kombinált fésűjeim és önfelfújó díszpárnáim? Természetesnek érzem hát, hogy ebben a történelmi pillanatban segítsem lapunk országépítő munkáját, s a poénokat két kézzel szóró igazi szociáldemokrata elvtárs, Medgyessy Péter elvtárs javára

visszalépjek,
evvel is segítve a kampánymunkát. Kérlek, Farkasházy Teddy Elvtárs, két oldalamat, hisz annyit terveztem mára – Medgyessy elvtárs képeivel és könnyeiddel borítsd, megpettyezve mindezt – persze a mandátumok arányában – egy elvtárssal, aki a pápai református-szociáldemokrata gimnáziumban töltődött fel értékekkel, nem kell mondanom, Kuncze elvtársról van szó.

Megkönnyebbültem, Tivadar elvtárs, mert megvilágosodni jó. Végre ismét fix seggek a honi horizonton, annyi bizonytalanság után. Rovatomat a kampány csitultával, immáron a szociáldemokrata értékek jegyében természetesen folytatom, de kérlek, hogy a jövőben jobban fogd a kezem, Tivadar elvtárs, és bocsáss meg nekem, ha valamiben hibáztam. Az új kormányzat seggének partján kéz a kézben szemezgetek majd Veled, Drága Teddy Bá, hisz első a barátság meg a lap. Hogy a poén hol a picsába lesz, arról fogalmam sincs!

Régi szívvel ölel régi szociáldemokrata harcostársad fábrisanyi elvtárs.

P.S. A jövőben a Dizájn Centeren és Szárszón kívül közvélemény-kutatással, valamint Medgyessy elvtárs életének és munkásságának megismerésével szeretnék foglalkozni. Hiába, olyan ő nekünk, mint alkémistának a bölcsek köve.

Fábry Sándor



Előzmény: Mage (72)
Mage Creative Commons License 2002.05.04 0 0 72
A masik topicban begepeltek.
Előzmény: jvchqb (69)
MacPhisto Creative Commons License 2002.05.04 0 0 71
"Farkasházy művelt"

Mit művelt? Szárszón a kertet? Láttátok a Vágó-féle műsorban miket nem tudott? Múlt héten a HetiG*ciben nem tudta hogy melyik tó van Chicago mellett. Írásban tud villogni, ha előtte kilexikonozza a hozzávalókat.

Humora az meg végképp nincs. Életemben nem tudtam elmosolyodni egy szar poénján sem. Lehet hogy a Rádiókabaré csapatát jól szervezte, ettől ő még nem lesz vicces.

Egyébként én 1992 óta olvasom a Hócipőt, és már a Fábry-féle levél előtt én is fontolgattam, hogy írok egy levelet kifogásolva a Medgyessy képeket. Legyenek, de jópofa képek legyenek, ne mindig ez a kampányarc, semmitmondó aláírásokkal!
Minden számban van egy kép ahol 'Teddy és Mimi' vmelyik szoci nagykutyával nevetgélnek. Unalmas és szar a Hócipő, már vagy fél éve, előtte csak egyoldalú volt, de legalább helyenként színvonalasan.

ragga Creative Commons License 2002.05.04 0 0 70
Hát én megértem farkasházit miért szídja és kigúnyolja a még kormányt. Egyszerűen a kormány megnyílvánulásai miatt. Hogyha egyszer táptalajt nyújt és eléggé jó táptlajt az ellenzéki humornak.
Ami pedig a Fábryt érinti én csalódtam benne teljes mértékben mert ő pontosan olyan személyíségeket nevetett ki és gúnyolt mind honi és külföldi , mint az Orbán. Egyébként ő Jay Leno-ra akar hasonlítani aki szintén a republikánus Bush párti aki tulajdonképp az USA beli jobboldali "polgári párt".
Előzmény: Póli (18)
jvchqb Creative Commons License 2002.05.04 0 0 69
Kösz szépen
Előzmény: Mage (68)
Mage Creative Commons License 2002.05.04 0 0 68
Eleg hosszu, nincs kedvem begepelni, sorry :(

Igy nez ki:


Konyvtarakban megtalalhato, legalabbis a mienkben gyujtik oket.
Előzmény: jvchqb (66)
Mage Creative Commons License 2002.05.04 0 0 67
En nagyon szeretem FT-t, pont a magas intellektusa miatt. Ora fogadok.

Fabry nem vicces, hanem arrogans es idegesito szamomra.

Előzmény: Törölt nick (2)
jvchqb Creative Commons License 2002.05.04 0 0 66
Szeretném elolvasni a Fábry levelét teljes terjedelmében. Ha valaki be tudná szkennelni megköszönném. Az is jó volna, bár kevésbé, ha a Hócipő megfelelő számának adatait valaki megadná.
Kösz.
Babaloo Creative Commons License 2002.05.02 0 0 65
Fábry egyáltalán nem meleg, többször találkoztam vele kisebb társaságban, és olyan arroganciával stíröli a nőket, ahogy a világon senki.

Fábry amúgy alapjában véve egy majom, akibe annyi korrektség sem szorult, hogy egykori cimboráját felhívja és szóban mondja el, miért nem küldött neki anyagot. Bizonyára Teddyt politikai nézetei miatt már nem tekinti barátjának, és nem tartja érdemesnek arra, hogy szóba álljon vele. Ez azonban inkább Fábryra nézve lesújtó. Amúgy Farkasházyt nem kedvelem különösebben, ezt a szellemi párbajt pedig kimondottan állatságnak tartom, hisz Fábry mellett nem lehet szóhoz jutni.

Vampyro Creative Commons License 2002.05.02 0 0 64
Röpcédula 2002:
"egy kocsog barom vagy."

Ezt a stílust légyszíves a tartogasd az Orvelles a "gyűlölet napja" tematikájú közös, össznépi agyatlan zombik örjöngésére, amikor a ti nagy vezéretek, I Szent Viktor annyira fröcsög, hogy 1/5 óránként zsebkendővel kell törölgetni előtte a mikrofont.

Hogy "többet nem tudnál" az pedig pontosan ábrázolja azt a mérhetetlen szellemi sivárságot, amelyben te és hozzád hasonlóak vegetálnak. Szánalmas vagy, csak sajnálni tudlak.

Fábryt épp azért bírtam, (és jobban is szerettem a Heti Hetesnél) mert a showjában is felül tudott emelkedni a politikán. Ez a buta kirohanás egyáltalán nem vall rá, és sokat esett a szememben miatta. Persze az ilyen agyatlan zombiknak, mint te, pont erre van szükségük, úgyhogy a te szemopontodból gratulálok Fábrynak, hogy végre sikerült megszólítania a szellemileg hátrányos helyzetűeket is.

Előzmény: felhiv2002 (62)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.02 0 0 63
seggnyalás bajnoka Farkaházy. Az szdszesek seggét ennél tisztábbra még a Tix, 40 fokon sem tisztitotta volna ki fényesebbre.
Előzmény: Vampyro (61)
felhiv2002 Creative Commons License 2002.05.02 0 0 62
Kedves Vampyro !

CSak annyit szeretnek leirni, nem azert mert tobbet nem tudnek , hogy egy kocsog barom vagy.

"meg tudta tartani a politikamentességét, de most sajnos előtűnt a foga fehérje"

Es a tied ? Es meg sok embere, rajtad es rajtam kivul?

Miert, baj ez ?

Előzmény: Vampyro (61)
Vampyro Creative Commons License 2002.05.02 0 0 61
Ha már seggnyalásról beszélünk: nem gondoltam volna, hogy Fábry csak nem bírja megállni, hogy a Fidesz seggét nyalja. Nagy csalódás volt, mert eddig becsültem benne, hogy a Show-jában - valamennyire - meg tudta tartani a politikamentességét, de most sajnos előtűnt a foga fehérje. Hatalmasat csúszott a szememben.
Vampyro Creative Commons License 2002.05.02 0 0 60
Polites:
Beau poeme. :-) Qui est l'auteur?
Probatbicol Creative Commons License 2002.05.02 0 0 59
Neked ez magas, csak lakkozd a körmödet.
Előzmény: Rsüni (39)
promike Creative Commons License 2002.05.02 0 0 58
Logikus...:)))
Előzmény: Póli (56)
tompykaa Creative Commons License 2002.05.02 0 0 57
Kedves Promike!

Bevallom engem inkább az indíték érdekelt volna, mintsem a konkrét megvalósítás. Ezért nagy valószínüséggel nem fogom véginézni a "vitát".

Amiért egyébként megszólaltam, az csupán Farkasházy számomra meglepö hozzáállása volt a témához. Miért kell minden személyes ügyböl "müsort" készíteni? Nem hiszem, hogy sok ember lenne kiváncsi olyan emberek sérelmeire, akik abból élnek, hogy másokat sértegetnek. (még ha ök maguk viccesnek is gondolják ezt a tevékenységet). Ha pedig anyagi motiváció húzódik meg esetleg a háttérben, akkor no comment.

Ennyire egyszerü...

Előzmény: promike (41)
Póli Creative Commons License 2002.05.02 0 0 56
"Nem érzed kissé antagonisztikusnak a "seggnyalás az ellenzéknek" megközelítést.
Épeszű seggnyaló a hatalomnak nyal,vagy nem?"

Van a seggnylóknak egy nagyon veszélyes, mert irgalmatlanul ravasz fajtája ! Ez akkor is az ellenzéknek nyal, amikor az minden közvéleménykutató szerint veszíteni fog a választásokon,
merthaviszont,
valami fenomenális csoda folytán mégis nyerne, akkor a seggnyaló jutalma dupla akkora lesz, jiszen kitartott akkor is, amikor senki sem bízott az ellenzék győzelmében. Hát ezért nagyon veszélyes az ilyen fajta, de könnyen felismerhető az igaz polgárok által, mert raccsol !
:)

Előzmény: promike (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!