Tehát, akkor nincs tiltva és a kompresszor ki van vezérelve. A hiba a szabáylzószelep, vagy elszakadt a kompresszor áthajtása. A szíjtárcsával együtt forog a kompresszor tengelye is ugye?
Azt még elfelejtettem hozzá írni, hogy a hűtő 5 éves Nissens, lamellái épek, rendesen áramlik át a levegő rajta, ventilátor is jó. A nagy nyomású becsatlakozás mégis tűzforró
Segítséget szeretnék kérni, vw polo 1.2 BBN climatic problémával kapcsolatban.
Nem kapcsol be a kompresszor, hibaként a nyomáskapcsolót adja. A nyomáskapcsoló ki lett cserélve továbbra sem jó. A mérések szerint az 12V Jön be az 5V helyett. Jelvezetéken szinten 12V van a 4-5V helyett.
Van esetleg valakinek javaslata mi lehet a gond. Test kábelek tisztítva mindenhol.
Szerintem többünk is találkozott már ilyennel, de miért nem viszed vissza oda ahol töltötték?
Mondd, hogy úgy érzed, hogy nem okés és bedug egy hőmérőt, valamint nézi a működési nyomásokat és megmondja, hogy túl sokat vársz, vagy valami mégsem jó.
Üdv. Hajt a kíváncsiság. Tegnap voltam klímát töltetni. Működik a rendszer üzemszerűen, szerencsére jó a tömítettsége is csak már inkább hűvöset fújt hideg helyett. 29°C külső hőmérsékletnél egyértelműen kevésnek éreztem már a teljesítményét. Csupán 205g gáz maradt benne 550g-ot kellett rátölteni. A hazafelé úton kissé csalódottan tapasztaltam, hogy alig valamivel fúj hidegebb levegőt mint töltés előtt. A különbség szinte észrevehetetlen. Ez normális? Találkozott már valaki hasonló problémával?