Te nem lehetsz szantoveto,mert a szantoveto nem szokott sportszerutlenul fogast keresni 1 internetes pol forumon,csak vegzi a munkajat...
Jaaa...es nemcsak a jobboldalon szant..:)
Jo munkat..!:)
Amikor Orbán a gyülekezési szabadság korlátozására gondolt nem juthatott más eszébe mint a hídfoglalás vagy a Kendernap. Ahol a polgári körök bizony törvénytelenül ill. antidemokratikusan cselekedtek.
Média: Viktor valószínűleg arra gondolt, hogy már nem fidesz harsona a közszolgálati tv és nem kap zsíros állami megrendeléseket a Magyar Nemzet.
Itt persze már megint a régi gyakorlat volt ellentéttes a demokratikus elvekkel.
Lehet mondani, hogy nem a legjobb dolog a független jegybanknak neki menni, de ha Járai mindenképp az MNB-t akarta védeni, nem szabadott volna hagyni, hogy a forint spekulációnak legyen kitéve.
(Illetve az kérdés, az mennyiben jogos a jegybank részéről, hogy rossz politikát folytatt.)
Polt támadása szintén szakmai alapon történt, csak azért mert a Fidesz rakta a helyére, nem kötelező a parlamentnek minden szavára rábólintani.
Felségsértés avagy Loppert úgy.
Loppert egy szélső jobboldali hülye, akit nem tanítottak megviselkedni. Bár tényleg hülyeség volt ezért ellene szabálysértési eljárást indítani, de erre azt mondani, hogy megsértették bárkinek is a jogát hazugság.
A gumiválaszok szórólapokon terjednek a neoliberátorok között,csak vannak jó sokan akik a típusválaszokat rosszkor,rossz helyen másolják be.
A minap egy ismerősöm vett egy jákó papagályt csekély 300.000 ft.-ért.Ez a madár elél úgy 110 évig,és kurva könnyen tanul.Nos ez a szárnyas már magától fújja,hogy "orbán a felelős".És ezt naponta százszor elmondja,aminek egyenes következménye,hogy már lassan ő is elhiszi,pedig nem nézi a Big Brother-t.
Mindig meghatónak találom, amikor valaki veszi a fáradságot és igyekszik elsajátítani a cseppet sem könnyű magyar nyelvet.
Gratulálok, nagyon jól haladsz! Bár én tudnék így japánul vagy norvégul :-)
Amúgy honnan írsz, a világ melyik tájáról?
Pfff...
Legjobb, amikor egy SZDSZ-es ítéli el a lisszaboni határozatot.
Emlékszünk még ugye Gönz Európasegíts Árpádra?
Wagy Magyar Bálint felszólalására a Liberális Internacionálé 2000-es ülésén, amikor a kádári kort idéző intézményes korrupcióról beszélt?
Wagy arra a Liberális Internacionálé-határozatra, mely szerint az előző kormány weszélyezteti a sajtószabadságot?
Szánalmas bagázs.
Jah és viva Magyar Bálint! :]]]
Én csak azt nem értem végképp, hogy mire volt jó Orbánnak ez a CDI nyilatkozat.
Ezzel ugyanis megint csak a MIÉP-esek és a polgári körök törvénytelenségei mellé állt.
Ezt csak át kell színezni nemzeti színűre és aláírni, hogy polgári körök.
Megesküdnék, hogy láttam, hasonló arc kifejezést a Vörösmarty téren valamelyik Árpád sávos lobogó alatt.
Csak így tovább Orbán polgártárs!!! Ez felér Kövér köteles sztárszerepével!!!
Legalább így igaz lesz a nyitó kívánság!!!
De az már nagyon unalmas, hogy egy hiú politikai érdekember miatt az egész ország kerül kedvezőtlen megvilágításba!!!