Olvasom, hogy 164 cm alacsony játékos volt! Nos 100 évvel ezelőtt a 164 cm közepes méretűnek számított. Az elmúlt 60 évben nőtt meg drasztikusan az emberiség!
Ha valaki olyan adattal rendelkezik, ami bármilyen módon kiegészíti, pontosítja vagy javítja a szócikkben leírtakat, azt kérem, jelezze. Előre is köszönöm az együttműködést! Ciao
Üdv. Nagyapám Pajor Béla a Haladás kapusa volt a két világháború között. Van egy fotó, amin a régi hali pályán vetődve védi ki a lövést. A Haladás emlékkönyvből kinaradt a neve, Édesanyám próbálta utólag betetetnii de szépen elfellejtődött. Ha valaki tudna ebven segìteni akkor szép emlék/ megemlékezés lenne! Láttam a posztokban, hogy a keresztnevét keresik. Ha kell infó Anyu még él, 83 éves. Köszönöm! Novák Tibor
"Más források szerint deportálták származása miatt Dachauba 1944 júliusában"
Ez azért, valljuk meg, lényegesen valószínűbb. 1933 előtt három magyarzsidó edzője is volt a Bayernnek, azt követően '45 májusáig nem hinném, hogy bárki ilyesvalakit megtűrtek volna a klubcsapat élén.
Szeretnék bővebb információt egy bizonyos Hradszky-Halasy Béláról aki az Újpestből került Tatabányára és játszott az 50-es években a bányászcsapatban pár évet. Az 1955-ös bajnokcsapatban már nem látom de előtte 1953-54-ben játszott a csapatban. Köszönöm.
Sporttelepet igen, méghozzá 1910. augusztus 21-én de tribün akkor még nem volt. Most meg már csak egy erdő van a helyén. A Grosics stadion tribünje 1943-óta van meg. Talán arra gondoltál.
Nagyon bevált a BtFTC csapatában a jobb összekötőt játszó, rákospalotai Kolovráth, aki a mezőny legjobb embere volt, csupán lövőkészségéről nem adott megfelelő bizonyosságot.
A Kisalföld sportrovat vezetője vagyok, több könyv szerzője. Készítem az ETO Labdarúgó Lexikont. Néhány játékos tekintetében a segítségeteket szeretném kérni. Vagy itt vagy várok lehetőséget a csatlakozásra az Fb-n, ha még létezik a csoport. Üdvözlettel: Papp Győző
Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy a Budafok labdarúgó csapatának Raskó Sándor a kapusa volt? Mert édesapám ott focizott. Van még eredeti újság képeim, én a lánya vagyok. Ha érdekli a kép akkor elküldhetem.