Keresés

Részletes keresés

O.Z.P. Creative Commons License 2002.05.01 0 0 8
"Már ne haragudj, de ezt te sem gondolod komolyan! Szerinted van lehetősége az épp leköszönő kormánynak arra hogy valamit még tegyen az országgal?"
VAN!!!!!!! termőföld gyorsított eladása.... NOCOMMENTTT
"az utak menti ellenőrzéssel kapcsolatban meg csak annyit, hogy te nem örülsz neki? Nem örülsz annak amikor méssz az utón és látod hogy ellenőrzik azt? Talán baj hogy biztonságosabb lesz a közelekedés? Vagy haljon meg még pár száz ártatlan azért mert van egy-két hülye aki nem törődik a körülötte levő világgal? "
-Egy autójábol élő kényszer vállakozó akit 39 féle szervezet b@szogathat nem örül!!! Tulajdonképpen én annak nem örülök ,hogy most minden sz@rért szullyos 10 000 eket kellesz csengetni...
"a Gyúgyszerárak meg belemagyarázás!"
Drágám amit te művelsz az abele magyarázás....

De ha ilyen okos Fideszes vagy elárulhatnád nekem mi a jó abban ,hogy most gyorsan ki árulják a termőföldet????
ja minden földterülten előrvásárlási jog van..vajon kinél???? másképp kérdem....Kiddnél???

Előzmény: wiky115 (7)
wiky115 Creative Commons License 2002.04.30 0 0 7
Kedves O.Z.P!
Már ne haragudj, de ezt te sem gondolod komolyan! Szerinted van lehetősége az épp leköszönő kormánynak arra hogy valamit még tegyen az országgal?
Az hogy a MATÁV megszünteti a 150Ft-os kedvezményt az pont azért van mert most az MSZP fog kormáynozni ami a multik pártja, bárki bármit is mond! eddig nem merte megtenni, mert az Orbány kormány féken tartotta!
az utak menti ellenőrzéssel kapcsolatban meg csak annyit, hogy te nem örülsz neki? Nem örülsz annak amikor méssz az utón és látod hogy ellenőrzik azt? Talán baj hogy biztonságosabb lesz a közelekedés? Vagy haljon meg még pár száz ártatlan azért mert van egy-két hülye aki nem törődik a körülötte levő világgal?
a Gyúgyszerárak meg belemagyarázás!
Előzmény: O.Z.P. (-)
toncsika3001 Creative Commons License 2002.04.30 0 0 6
Szerintem nem. Ezek irrealis dolgok. Elsosorban az (egyebkent odazhatatlan) aremelesbol tudnak ugy toket kovacsolni, ha azt az MSZP teszi meg! Akkor mondhatjak azt, hogy lassatok mit csinalnak.

A Matav - ez a ceg mindig egy nagy szar volt. Sikerult kibulizniuk szamukra kedvezobb felteteleket a dijmegosztasnal, es most mar batran visszaelhetnek a monopolhelyzettel. A szar libero a Fidesz erdeme is, de ez konkretan kvara nem.

Kizart hogy magukra vallalnak mindezek odiumat, hisz ez csak rosszul sulne el. Ok ennel sokkal racionalisabbak.

Előzmény: maceszka (5)
maceszka Creative Commons License 2002.04.30 0 0 5
Topicot akartam nyitni a témáról, de szerencsére megtetted. Napok óta motoszkál bennem, hogy az Orbán kormány most BÜNTET. Büntet mindenkit, mert nem adtak rájuk elegendő voksot. Bünteti a híveit és a nem híveit is. A gyógyszerárak növelése, a gyógyszerkassza, az egészségügy (laborvizsgálatok megkurtítása), stb. Még fognak egyebet is elkövetni, lesz ami kiderül, mert bemondják a hírekben, de lesz amit nem. Mindenesetre azt gondolom, hogy elvállalták a hályogkovács szerepét is saját - nem orthodox - híveik körében...
toloba Creative Commons License 2002.04.30 0 0 4
Igazad van.
És valahogy a Széchenyi terv meg az olimpia reklám sem megy.
Miért?
Vége a kampánynak?
Mert ha igen, akkor csak bebizonyosodik, hogy kampányfogás volt.
Előzmény: O.Z.P. (3)
O.Z.P. Creative Commons License 2002.04.30 0 0 3
biztos igazad van...
Előzmény: petrezsemlye (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2
...hát van esélye a feltételezésnek... sok dolgot visszatartottak szándékosan, s most a kormányoldalra fogják...

...érdekes, hogy ennek ellenére egyre több embernek van hányingere tőlük... remélem tartós hatással, s máskor nem lesznek így kormányon... bocs: a nyakunkon...

svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.04.29 0 0 1
Holnap viszik a kötelet.
petrezsemlye Creative Commons License 2002.04.29 0 0 0
"Bár gondolom csak paranoiás, vagyok és teljesen hülye összefüggéseket, látok,"

A "latok" elotti felesleges vesszo kivetelevel a fenti mondatreszben teljesen igazad van.

O.Z.P. Creative Commons License 2002.04.29 0 0 topiknyitó
Csak nekem tűnik úgy, mintha az Orbán kormány még rúgna párat az embereken bosszúból?
Minden korosztály ellen, míg hatalmon vannak.
- MATAV meg szűnik az általány díjas kedvezmény és a 150Ft-os kedvezmény?
- Május 1 től 1 hónapon átfokozott ellenőrzés lesz az utak mentén és szigorúbb büntetéssel csapnak le mindenkire…
- Gyógyszer áremelés 4 éve csak ezt kapjuk… a beteg emberbe könnyű még egyet rúgni.
Bár gondolom csak paranoiás, vagyok és teljesen hülye összefüggéseket, látok, de nekem úgy tűnik ezt bosszúból, kapjuk, mert leváltottuk őket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!