Talán még olvasol, kedves zsánpól... - most mondd meg őszintén, ki nem sz@rja le milyen címkét akasztanak rád? Nem az a fontos, hogy ki mondja...? :o)
Ha pedig az új kormány hibát követ el, az nem a jobboldali nickekkel EGYÜTT kritizálom, hanem a saját nevemben, mint eddig is tettem.
És fogom is!
:o)))
big
Hagyjuk meg az indexet a balosoknak.
Olvasgassák egymás bölcsességeit.
(Ebben a pillanatban jutott eszembe, hát ezt még elhintem itt: Hogy lehet az, hogy van a művészek között olyan, aki a Fideszesekhez húz, van aki az szadeszesekhez, de 1 sincs, amelyik a maszoposokhoz húzna?)
csatlakozom a búcsúzókhoz, de csak egy időre libbenek arrább.
Az a mocsadék, ami itt felszaporodott egyrészt megerőlteti a gyomromat, de sokkal inkább azért nem lesz értelme ide írnom, mert az új politikai elit már kezdi elkövetni a hibákat és kezdi csinálni a nekem nemtetsző dolgokat.
Ezeket kiritizálni, bírálni pedig itt azért nem fogom, mert semmilyen szinten nem akarok közösséget vállalni azokkal, akik a fityeszgarnitúra kritizálása miatt engem és más asztaltársakat balosnak, komcsinak, zsidónak stb. kiáltottak ki.
Nekem sem tetszik Megyő kisország-kisember dumája, vagy Kovács kivéveorbánozása, de mivel ezen a fórumon végletesen két oldal van, nem kívánok egy oldalon szerepelni pl. Mojojojo DeValera, Fine Tune, Woland, jobbhorog, jobbegyenes, jobbocska, Főtitkár és a számos fikanick urakkal és úrhölgyekkel.
Én má' búcsúztam, vagy még nem búcsúztam?! Na, mindenesetre búcsúzok... abból még sosem volt baj... amikor búcsú van, akkor Sör is van mindig a búcsúban, akkor meg semmi baj nincs is... Egészség!
Fine Tune!
Örülök, hogy elmész, biztosíthatlak, nem fogsz hiányozni. Gondolom, eddig is csak fizetett provokátorként osztottad a hülyeséget a választási kampányban itt az Indexen több társadhoz hasonlóan.
...az egyik vitát kirobbantó kérdésekben én voltam a ludas tévedésből, ezért nem terheli semilyen felelősség SZKJ-t, az a hetiválasz.hu-ról származott, csak elkevertem, így nem jogos ez a megjegyzésed...
Herkulesi munka a termelékenységed miatt(pontos idézetek!), de el fogok benned mélyedni!
(Csütörtöktől egy darabig a mostani magyar határokon kívül leszek.)
Nem vagy egyedül. Én egyszer fordítottam 700 oldal olyan doksit, amiről az első 50 oldal után tudtam, hogy nonszensz, de kellett 2 év, mire idióta főnököm rájött, hogy ő a hülye, nem én, és downgrédeltük a renccert. Vissza a gyökerekhez.....
Talán egyszer elmagyarázom. Bár - ha újra elolvasod - rájöhetsz magadtól is.
Annyit azért előlegbe, hogy kedvem lenne a cikkből kiemelni részeket és mellé tenni macskaköröm beírásokat. Esetleg harmadiknak egy-egy saját megjegyzést. ( Úgy látszik, máshol is felvetődik: "Miért hamisítják történelmünket?")
Hát persze! Te nem is tudod elképzelni mennyire óvatos vagyok. Az előfizetéssel is vártam rendesen, csak az asszony már nagyon rágta a fülem, hogy lassú a modem meg minden....
Te rezso, mi lenne, ha egyszer ferfiasan bevallanad: "Gyerekek, en egy szuletett vesztes vagyok, nem kellettem Antallnak se, es mire vegre Trebitsch-el osszegrundoltunk egy jo kis szittya szajtot, megint beutott a krach." De rezso, azert most sokkal jobban jottel ki anyagilag, nem??
csak óvatosan, várd ki, amíg lejár a vállalt előfizetés, mert különben mindenféléket felszámolnak (ezt egy matávpontos hölgy mondta nekem a mammutban, amikor érdeklődtem náluk, mert mifelénk, ha minden igaz, nemsokára jön az UPC chello)
Szóval ma a pszichiáter neveden futsz. Megkezdődött a műszak. Ma is kitalálsz majd egy érdekes új nevet, amelyen önmagaddal megvitatod a világot? Apropó. Mire jutottál magaddal a MOL részvények dolgában?
Na,ha már itt felkerült a téma, akkor leírom: ha tényleg mexüntetik a Mindenkineket, akkor vihetik vissza az ISDN-jüket, mert lemondom. A fene fog fizetni ennél többet, egyék meg és találjanak ki valami normális konstrukciót, mert így nem Európa felé megyünk, hanem a balkánra:-(((
ezt nem egészen értem, de nem baj
egyébként meg nem előfeltétel, hogy a fordító egyetértsen azzal, amit fordít - elég, ha csak jó, lefordítani érdemes cikknek tartja