Na igen. Amidala már nyakig felöltözve is meggyőző volt, utána minden jelenetnél mikor újra és újra egy-egy réteggel lengébben öltözve jelent meg, egyre jobban és jobban csábított a Sötét Oldal, a hálóinges jelenetnél már ezüsttálcán adtam volna a lelkem Darth Sidiusnak :))
Hát nem tudom, de mielőtt Anakin lesmacizta Amidalat, és megláttam abba a könnyed kis cuccban, megértettem (persze már előtte is), hogy még egy kiválasztott is megrészegedhet egy ilyen látványtól. Persze nem csúnya csaj Liv Tyler, de Portman előtte van.
Jujjj! Majdnem elfelejtettem. A mindent eldöntő jelenet: Amidala kimegy kora hajnalban kis hálóingjében Anakinhoz!!! Ott (is) nagyon szép.
Liv Tyler a neve. Szerepelt az Armageddonban is, egyébként meg az Aerosmith énekesének a lánya. Néha Aerosmith klipekben is feltűnt, valóban nem rossz a csaj egyébként...
Tudtam hogy hülyeséget kérdezek... Akkor Arwen mégsem esélytelen, ahogy emlékszem, kellemes hölgyike volt. Meg kéne nézni közelebbről is őket hogy egészen pontos döntést hozhassak. :) Bár valszeg akkor is Padmére tenném a voksomat, kizárólag azért mert ő tudna nekem fénykardot szerezni. :))
Tudom hogy hülye kérdés, de Arwen az a néni akit megérintett a gyűrű ereje és kicsit elkezdett átváltozni, de aztán inkább mégse? Mert ő a filmben... igen, szép helyett inkább "érdekes" volt. Az átváltozó effekt kherály volt, de a néni erősen a "futottak még" kategória. Persze lehet hogy elf szemmel tuti, de nem vagyok elf. :)
Amidala viszont jobban hasonlít emberre és 10/10! (Még ha nabooi szemmel akár ronda is!) Aki nem így gondolja, adja nekem a részét! :)))
Amidala helyesebb. Arwen túlontúl hasonlít Demcsák Zsuzsára a TV2-ből, ezért nem bírom nézni, mert mindig az a karótnyelt okoskodó csajszi jut eszembe.
Sajnos, nekem Galadriel viszont egyáltalán nem jött be. A könyv szerint a világ második lexebb teremtménye (Arwen után), úgyhogy gondolom a castingnál nem akartak igazán szép nőt és így átcsúszott az "érdekes" kategóriába, amiről mindenki tudja, mit jelent...
Arra kíváncsi leszek, hogy becsempészik-e Livet a következő rész(ek)be, mert durva lenne, ha másfél év alatt (+ utólagos felvételek) ennyit sikerült volna összehozni. A könyvekben ugyan csak a végén tűnik fel, dehát A gyűrű szövetségében sem ő menti meg Frodót...
Ugy tunik, valami offolas szurot epitettek be az indexnel, mert ma mar harmadszor probalom beirni, hogy nekem Galadriel tetszik a kisse elallo fuleivel. B;-)
1 szempont, ami Liv felé dönti a mérleget, azok a nyaktól lefelé található részletek. Ha még x-re is hozzuk ki az arcszépségversenyt, az alatt szerintem egyértelmű a LT-fölény. Arwennel jobban el tudnék képzelni egy éjszakát, mint Amidalával... (remélem, nem teszik át a "szex" rovatba, ha azt hozzáteszem, hogy azért a legjobb, mindkettő lenne:-))
Ha valami fan szentségtörésnek érezné fenti "elemzést", azoktól bocs!
Nem, egyáltalán nem negativ élmény volt.Sőt.Chips is lehetett:-)
A szülésben/születésben valszeg igazad lesz, de a lejtőn állitólag Obi-van hazugsága inditja meg lefelé, de ez már egy másik topic:-))
Nekem Portman a szinészi és kinézeti "tehetségben" is befutó Liv előtt, bár ezzel nem Liv szépségét becsmérlem:-)
Ezt a kekszes dolgot remélem nem negatív élményként élted meg... (mellesleg nem chips volt?)
Luke-ék születéséről annyit, hogy erős a gyanúm, hogy Amidala nem fogja túlélni, elvégre valaminek át kell billentenie Anakint Vaderbe... A történtek után meg a Jedik elmenekítik a kölköket a leendő) nagyúr karmai elől. Lehetséges scenario?
Na de vissza a nőkhöz: a Jean Reno-s megjegyzéshez annyit, hogy abszolute nem színészi képességeiket hasonlítanám össze (sajna, Liv nem igazán versenyképes), csak a külcsínt + amit a filmek hozzátesznek. Ebben egyelőre Esthajnalcsillag vezet.
Nálam speciel Liv vezet egyelőre. Bár lehet, hogy máj. 16. után megváltozik a véleményem. Vagy az is befolyásolhat, hogy a LOTR közelebb áll a szívemhez, mint a Star Wars.
+1: Nat Portmannel nem csinált az Aerosmith klipet...
Mindig is szerettem a közvéleménykutatásokat, a szép hölgyeket és a mozit. A következő kérdésben egyesítem minden (nem annyira) látens kíváncsiságom. Szerintetek ki érdemesebb a férfiak csodálatára: Arwen (LOTR) vagy Amidala (StarWars)? Várom a véleményeket!