a vidékről csak annyit, hogy nem véletlenül tart ott nyugat-magyarország, ahol tart...gondolkodásmódbeli különbségek!!
Ezt azért te se gondolod komolyan???
Miskolc: '98-as eredmények: 3 Fideszes 1 Mszp-s nyert, 8 éve Fideszes polgármesterük van (lehet nemsokáig)
Ózd: lenyomták a közlekedési minisztert
Kazincbarcika: kössz hogy így párosítani tudod a gondolkodásmódot és a várost!Gyere ide éljél kicsit itt aztán meglátjuk...Egyébként a Fidesz se bízta a véletlenre: állított egy harmadrangú tállyai(kb. 60 km) állatorvost akinek semmi de semmi köze sem volt még a városhoz!Egyébként is ha hiszed ha nem volt már Mdf-es polmester ide is hozatott egy csomó azbesztet azóta az emberek valahogy nem bíznak a jobboldalban...
hiba lekommunistázni valakit azért, mert az mszp-re szavazott.... de én még mindig azt mondom, hogy egy egészséges lelkületű magyar nem szavaz az mszp-re...ehhez viszont elég egy történelem érettségi...de lehet, hogy sok is... úgyhogy nem kommunistázlak le, mert hiba volna, viszont szeretném, ha elmondanád, hogy számpdra az mszp milyen értékeket közvetít...komolyan, szeretném tudni!
Ezt is neked kell tisztáznod. Megfigyeléseim szerint az MSZP-szimpátia hérom dolog függvénye: 1. kommunista múlt az egyén vagy a felmenők életében;
2. elkötelezettség hiánya bizonyos nemzeti és közösségi értékek iránt;
3. az SZDSZ már lecsúszott, marad a másik baloldali alternatíva.
Lehet, tiéd egy negyedik variáció, ezt neked kell tudni.
Az lehet, hogy vizes bugyival nézték, de amikor viktorkánk kiállt az ország elé, akkor medgyessy barátunk még a régi rendszer oszlopos tisztségviselője volt... neki csak egy felesleges cirkusz volt ez az egész!
Akkor mivel magyarázod hogy pl engem (és sok hozzám hasonló gondolkodású embert) 20 éves fejjel lekommunistáznak, pedig a Marx-Engels-Lenin tézisekhez valahogy nem vonzódom, nem istenítem a béke nagy vezérét Sztálin elvtársat, nem értek eggyet se Hruscsovval se Brezsnyevvel hoyg csak a nagyokat említsem.A kommunizmus végzetes út lásd: Kuba és KNDK
"Vajh miért nyert az Mszp Esztergomban, Kisbéren, Komáromban és a többi körzetben?"
Talán így hálálták meg a Fidesznek a Mária Valéria-hidat és a Vár rendbetételét. Az MSZP-nek pedig azt, hogy nemmel szavazott Esztergom megyei városi jogii státusára. Az MSZP-szavazókl mindig is értelmükről és hosszú memóriájukról voltak híresek. Úgy látszik, ez nálatok is így van.
a vidékről csak annyit, hogy nem véletlenül tart ott nyugat-magyarország, ahol tart...gondolkodásmódbeli különbségek!! nézd meg kazincbarcikát, ózdot, misoklcot! a régi nagy munkáskörzeteket...tarolt az mszp...
"És igen a fiatalok szeretnek lázadni: most aktuálisan a nemzetért, a magyarokat sújtó igazságtalanság ellen (Trianon), védelem a külföldiekkel szemben stb."
Trianon a magyar nemzet holokausztja. Éppen ideje volt, hogy a tömegek és főleg a fiatalok is foglalkozzanak vele. De nem is Trianonról van itt szó, hanem a határokon túli magyarok iránti anyaországi felelősségérzet tömegessé válásáról. Ebben kétségkívül szerepe volt az Orbán-kormánynak, és ez az egyik legnagyobb nagyobb eredménye volt. Amit pedig a lázadásról mondasz - nos, kissé árnyaltabban kellene fogalmaznod. Ez nem lázadás - ez egyszerűen csak egy értékrend boldog és tömeges megélése. Lázadni csak valami ellen lehet: amit most tapasztalunk, az viszont valaminek az igenlése.
Ellent kell, hogy mondjak neked, kedves Rubik k. Én is a fiatalabb generációhoz tartozom, és én nem hallottam itthon büdös komcsizást,stb. ismereteimet pl. történelem órákon szereztem és politikai nézetem orbántól függetlenül alakult ki. attól, hogy fiatalabb vagyok, nagyon is sokat tudhatok az elmúlt negyven évről, s ezek fényében döntöm el, hogy én kit és miért választok...én (és még velem együtt sok fiatal) nem lázadni akarunk, hanem megmutatni azt, amit akarunk. Van egy kisebb társaság az egyetemen, ami abszolút vegyes (fidesz-szp-szdsz,miép hívők egyaránt) mégsem vagyunk halálos ellenségek, de mi, akik hasonlóan gondolkodunk, egyszerűen felvállaljuk nézeteinket... ez már rég nem a lázadásról szól, azt hagyjuk meg a kamaszoknak, akiknek mellesleg választójoguk sincs...
Qva jó eddig a "maoista seggnyaló szarmadarak" volt a csúcs de ez a panelproli se rossz!
Szemlélet?Orbán kormány első 2 évben mit tett a külföldön rekedt magyarokért?Most mit tett pl az amerikában/európa többi rszén élő magyarokért vagy ők már nem is magyarok(Ausztrálok meg jól jártak Szabó László Zsolttal :)))?
én ezt inkább erényének tudnám be
eléggé szürreális volt az a Vik-tor! Vikt-tor! skandálással kísért csápolás ott a TF-en, a Kossuth-téren meg a Millenárisban...
ja, arról nem is beszélve, hogy nemzeti szimbólumra vannak alkalmatosabb dolgok, mint egy Ovi nevű ex-miniszterelnök
Komárom megye tele van panellal? Nem is tudtam, pedig ott élek...Vajh miért nyert az Mszp Esztergomban, Kisbéren, Komáromban és a többi körzetben? Mosolygok, amikor azt mondják, hogy a vidék Fideszes? Itt ugyan nem...