Keresés

Részletes keresés

Big (the real) Creative Commons License 2002.04.29 0 0 0
nem 0 ez a t0pic..:))
Előzmény: ragga (-)
ragga Creative Commons License 2002.04.28 0 0 topiknyitó
Kedves Axelero Angyalok!

Azt mondták nekem hogy ti tudnátok segíteni bajomban. Ezúton kérem segítségeteket.
Történetem a következő 2 kábel Tv szolgáltató igérte ,a 8 .kerületieknek hogy ilyen gyors meg olyan jó inetrnet lesz azonban a sok igérgetés közepette elfelejtették a
legfontosabbat , kiépíteni a kábeles inetrnetet. Miután A MATÁVKÁBEL megvásárolta a helyi kábel tv szolgáltatót a sztár tv-t a 8.kerületben azt hittem hogy a nagy szakértelem megváltoztatja ezt a helyzetet és hamarosan lesz kábeles internetem , ezt bizonyult hivatni az a kedves levél amit az igénybejelentő lappal együtt küldtek ki hozzánk és cégemhez , nagy örömmel ki is töltöttük az igénybejelentő lapot , azonban olyan választ kaptunk hogy mégsem lehetséges mert hogy a jól bevált műszaki okok. Azóta többször kilincseltem a MATÁVKÁBELNÉL a 8.kerületben mert ugyebár a képújságukon is azt hirdetik hogy már folynak a fejlesztések , azonban ebből csak a csillagpontos kiépítés igaz a visszirányúsítás nem. (nem hiszem hogy a visszirányúsítás is műszaki okok miatt nem lehet megvalósítani) na mindegy én azt a következtetést vontam le hogy ez bizony döntéseken múlik ebben a MATÁVKÁBELES ügyfélszolgálatos is megerősített. Édesapám akinek kft-je van itt baross 66-68ban már a költözésre gondol ugyanis az ő cégének elengedhetetlen az internet.
KÉRÉSEM AZ LENNE EZEK UTÁN , HOGY KÉREM ÉPÍTSÉK KI A BAROSS U. 66-68-BAN A 8.KERÜLETBEN A VISSZIRÁNYÚSÍTÁST. VAGY LEGALÁBB MONDJÁK MEG PONTOSAN HOGY MIKORRA VÁRHATÓ A KÁBELNET EBBEN A "TECHNIKAILAG SZERNCSÉTLEN" JÓZSEFVÁROSBAN HA A UPC -NÉL LEHETSÉGES AKKOR SZERINTEM A MATÁVKÁBEL IS MEG TUDJA CSINÁLNI.

Elnézést kérek hogyha valamivel valakit vagy valamit megsértettem a fent leírtakkal.

köszönettel

http://www.extra.hu/ragga/sad.jpg

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!