"Ezt magának a nagy Göncznek vallotta meg, ha meglátja a kokárdát, felmegy benne a pumpa. A tanú Medgyessy és Kupa volt, így a dolog teljesen hiteles."
Kedves Jegec, a beszélgetést a tévé leadta, isten tudja, hány millió tanú van rá — én is, például —, hogy Kuncze nem ezt mondta. Most mondd, érdemes ilyen pitiáner butaságokkal eljátszani a szavahihetôségedet?
Cicamicam, te meg olvasgass, ha van egy perced: Gosztonyi Peter tortenesz /Svajc/ muveiben...biztos o is komcsi, meg a keresztnevet Peter Gabortol kapta...
/"..Kunczében gyakran felmegy a pumpa, ez ideális tulajdonság egy rendőrminiszternél, oda mégse lehet egy megfontolt embert tenni, aki mire észbekap, már el is szaladt a kokárdás..."/
Felejen erre Horváth Imre:
"kereszre ácsolnak keresztet
s ítélettel fenyegetík,
kit már keresztre feszítettek."
Szerintem Kuncze nem lesz belügyminiszter. Két okot látok erre.
1. Miniszteri megbízást leginkább LISTÁN bejutott országgyűlési képviselők fognak kapni, mert akkor lemondva a listás mandátumról a pártjuk pótolni tudja a frakcióban a létszámot. Kuncze egyéni nyertesként jutott be, ha ő lemond, az időközi választás.
2. A parlamenti munka igencsak felértékelődik, szemben az FMPP-FKGP-MDF kormány időszakával. Kuncze tehát SZDSZ frakcióvezető lesz nagy valószínűséggel.
/"...Pongracz Gergely nem volt 56-os hos. A Pongracz-testverek harman voltak, ebbol ketto tisztesseges, rendes ember volt, a harmadik, a legidosebb egyszeru gyilkos.."/
Már volt rá négy éve és akkor bizony erősen leszerepelt mint belügyminiszter. Nem tudom miért kellene neki adni mégegy esélyt. Remélem a Maszop nem adja át a belügyi tárcát.
Kunczében gyakran felmegy a pumpa, ez ideális tulajdonság egy rendőrminiszternél, oda mégse lehet egy megfontolt embert tenni, aki mire észbekap, már el is szaladt a kokárdás.
Ezt magának a nagy Göncznek vallotta meg, ha meglátja a kokárdát, felmegy benne a pumpa.
A tanú Medgyessy és Kupa volt, így a dolog teljesen hiteles.
Most szerintem potolhatja a kuncze a hianyossagait, es bemutathatja ( mert azert vallasztottam meg ) hogy jo belugyminiszter !
A Csehak az most, legalabb rendbe rakja az egeszsegugyet !
A csehak No" le'tere meri vallalni ismet az egeszsegugyet ?
Remelem a Kuncze is valalja a belugyet!
Pongracz Gergely nem volt 56-os hos. A Pongracz-testverek harman voltak, ebbol ketto tisztesseges, rendes ember volt, a harmadik, a legidosebb egyszeru gyilkos. Na, talald ki, melyik az????
Azt az apróságot hadd jegyzem meg, hogy amikor az Üllői úton Simon hajbakapott a rendőrökkel, akkor a belügyminisztert nem úgy hítták, hogy Kuncze Gábor, hanem úgy, hogy Kónya Imre. A fiép-fiókák emlékezete szokás szerint tendenciózusan ferdít.