Keresés

Részletes keresés

birkoznek2 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 4
Nekem a csalasok ellen lenne javaslatom, mert amig ezt a kerdest nem oldjuk meg, addig ugy sem lesz itt rend:)
Szoval az otlet az 1.5 millios "nemzetgyules" nyoman szuletett:
Osszegyul a nemzet, mind a 10 millioan az Alfoldon, de vegulis lehet akarhol, ugyis elferunk, ha ott elfertek 1.5 millioan. Ezekutan megjelenik Medgyessy Peter es Orban Viktor. Egyikojuk elhelyezkedik a kozepen allo neptol bal, a masik a jobb oldalon, majd a 10 millio ember felsorakozik mellettuk, ki ki a neki szimpatikusabb miniszterelnok jeloltnel. Ezekutan mar csak meg kell allapitani, melyik tomeg a nagyobb. Ehhez Philipet kerjuk meg, mert o mar egyszer bizonyitott. Philip emigyen megjelenne kozepen, rapillantana a bal oldalra, es bemondana, hogy 4 845 623 ember, majd a jobb oldalra, es ott is megondana hanyan allnak. Aki ketelkedik, a sajat helyerol atszamolhatna maganak is, imigyen az ujraszamlalast a helyszinen sajat kezuleg elvegezhetne mindenki.

Ha netan valamelyik part vezetoje esetleg gulysslevessel megprobalna atcsalogatni a valasztokat az ellenfel taborabol a sajatjaba, akkor megallapitjuk, hogy ez befolyasolta e a valasztasok eredmenyet. Ha nem, mert csak 1-2 ember ment at, akkor 10 botutessel jutalmazzuk az illetot, am a valasztas ervenyes. Ha igen, akkor attol a versenyzotol levonjuk a szavazatai 10%-at.
Hasonlo szankciok vezethetoek be partjelkepek, szorolapok lobogtatasa eseten.
A valasztok helyszinre szallitasat mindket part maganak rendezi, vallalkozok bevonasaval.
Kulonvonatok inditasa csak ugy engedelyezett, ha arrol utanna nem tudnak a MAV helyi szervezetei.

Na, ennyi lenne:)

mayapliszeckaja Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2
a tuti az lenne, ha vasárnap választás, éjjel számolás, reggel beiktatás, egy hét uralom, és megint előlről. így még nekem is lenne esélyem hogy egy hétig vik-tor legyek. és akkor végre lényeges intézkedéseket foganatosítanék. eltörölném a rossz ízlést, a hamis éneklést, kötelezővé tenném a körmök lakkozását, és alibikóka heti kétórás használatát. eltörölném még a bácskai hurkát, a szőrt a disznósajtból, és a tévében a moha és páfrány menne végtelenítve.
és senki nem politizáhatna, aki állásból nem tud hídba lemenni. és lenne ám rend. bizonyám.
Előzmény: zesi (-)
Constn Creative Commons License 2002.04.28 0 0 1
Ellenkező esetben illegitim kormány alakul. :)
Előzmény: zesi (-)
Wágner úr Creative Commons License 2002.04.28 0 0 0
A hét többi napján pedig legyen pamkány, de sokk ingyen Sörrel! Hajrááááá!
Előzmény: zesi (-)
zesi Creative Commons License 2002.04.28 0 0 topiknyitó
Javaslom a választások minden vasárnap történő megtartását addig, ameddig a MIÉP nem kerül be a parlamentbe, és ameddig a FIDESZ "polgári" összeborulás nem szerez többséget! Mert ennek az országnak csak akkor lesz nyugalma az tuti!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!