Keresés

Részletes keresés

bomboj Creative Commons License 2003.04.04 0 0 34
Jaj.Csak nem ez lesz a következő óriásplakát szövege?És mely társadalmi réteget kívánják megcélozni vele?
Előzmény: Vorosilov (33)
egyrahedli Creative Commons License 2003.04.03 0 0 32
HAJRÁ MAGYAROK!
Egyébként Orbán Viktor a magyarok miniszterelnöke mindaddig, míg egy választáson (és nem csaláson) le nem győzik. Egy Viktor (Győző) különben sem veszíthet.
Úgyhogy:
Aki magyar velünk tart ma,
térdeplésből ugorj talpra,
ez a harc most tényleg végső,
ne habozz, mert holnap késő,

...és szavazz nemmel.

Előzmény: deus (28)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.04.03 0 0 31
Nem tudom, én a nagy öregektől olyant hallottam, hogy "2 deka körömtaps", ha ez is olyan, akkor az elég vékony.
Előzmény: Ace Rodstein (27)
sinya57 Creative Commons License 2003.03.29 0 0 30
Én azért mégis visszatérnék a focihoz:
HAJRÁ MAGYAROK!
csa1 Creative Commons License 2003.03.29 0 0 29
Ilyen:
Taps, 20dkg szeletelve x Ft
Előzmény: Ace Rodstein (27)
deus Creative Commons License 2003.03.29 0 0 28
1.
Orbán már nem Magyarország miniszterelnöke, ha a fejed tetejére állsz, akkor se.

2.
Orbán ezt Berlusconitól vette át, az ő szlogenje volt a "Sforza Italia!", ezt honosította Viktorunk, aki egyetlen eredeti dolgot nem volt képes kreálni.
Beszédeit középkori szerzőktől lopta, a szlogent az olaszoktól, a Fidesz kampányplakáton spanyol clipart kisfiú ordibált...

Szóval, a "Hajrá Magyarország" a sportpályákra való, mert amikor hazánk egy idegen ellenféllel áll ki, akkor kell a biztatás.

Ha szerinted a mostani kormány nem magyar, hanem idegen, amivel szemben hazánkat kell biztatni, akkor te beteg vagy.

Előzmény: jegec (12)
Ace Rodstein Creative Commons License 2003.03.29 0 0 27
milyen az a "kimért" taps? :-))
Előzmény: F. C. King Bastard (25)
Súlyos Bűncselekmény Creative Commons License 2003.03.29 0 0 26
Ne izgasd magad! Amit olvastál, az egy tavalyi hozzászólás, noha választás utáni.
Előzmény: weri99 (22)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.03.29 0 0 25
Szerintem ez jobban passzol ide a posztkomcsik (gy.k.: MSzP) mai kongresszusáról:

"Molnár Csaba, Győr Sopron megyei küldött arról beszélt, hogy a fiataloknak nem üres pozíciókra van szüksége, utalva a fiatalsági kvótára, majd felszólalását a "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok", felkiáltással zárta, amit udvarias, ám kimért taps kísért."

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://index.hu/politika/belfold/mszpkongress/

Ace Rodstein Creative Commons License 2003.03.29 0 0 24
csakazértis:

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Király - Dragóner, Urbán, Juhár - Fehér Cs., Lipcsei, Dárdai, Lisztes, Lőw - Kenesei, Tököli

Gyerünk fiúk!

Előzmény: Ace Rodstein (19)
Ace Rodstein Creative Commons License 2003.03.28 0 0 23
na mondom én!
Előzmény: weri99 (22)
weri99 Creative Commons License 2003.03.28 0 0 22
"..Orbán Viktor ezt mint Magyarország VOLT miniszterelnöke mondja, ......"

Hát,ez az!! Te hol élsz? 2003-ban vagyunk!

Ace Rodstein Creative Commons License 2003.03.28 0 0 21
Kár hogy keveseket érdekel :-(

Bezzeg egy kis D-209 vagy Orbánbánya!

Előzmény: gyopárkocsond (20)
gyopárkocsond Creative Commons License 2003.03.28 0 0 20
JELES!

Ez az első valamirevaló beszéd itt!

Előzmény: Ace Rodstein (19)
Ace Rodstein Creative Commons License 2003.03.28 0 0 19
közel egy év telt el. láthattunk-hallhattunk közben sokmindent. kitört és pusztít a háború.

Szombat 20:00 Lengyelország - Magyarország EB-selejtező mérkőzés.

azt hiszem ennél jobb alkalom nem is kínálkozhat, hogy kifejezzük a nemzeti egységünket, HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

oldalfüggetlenül ezzel mindenki egyetérthet. a magyam részéről szeretném, ha szombat este minden magyar szív együtt dobbanna.

"lengyel, magyar két jóbarát" - tartja a mondás. Mutassuk hát meg a világnak, milyen, ha két baráti nemzet nemes versengésben méri össze erejét.

nazarene Creative Commons License 2002.04.30 0 0 18
>Orbán Viktor ezt mint Magyarország miniszterelnöke mondja
meg egy keves ideig. utana mint - nem is tudom, micsoda, szimbolum? - mondja majd, allitolag.

>ha Te is magyarnak érzed magad mi bajod vele?
az, hogy nalam a magyarsag tagabb fogalom, mint a fidesz es szavazobazisa.

bajt lehem Creative Commons License 2002.04.28 0 0 17
Nem veheti el toled senki ezeket a jelkepeket!
Ne kuzdj ellene feleslegesen.
Ha focimecsre megyek , azt kiabalom "Hajra Magyarok"
Ha eljon marcius 15. feltuzom a kokardat es 16-an leveszem ugy mint eddig , semmi okom valtoztatni a szokasokon.
Az hogy nehanyan ezeket a szokasokat felreértelmezik legyen az ö bajuk.
Igen, allitsuk vissza az eredeti állapotot,
a miniszterelnok ne mondja azt a beszede vegen ,hogy "Hajra Magyarorszag"
Ne legyunk olyanok mint ok!
Előzmény: Tecs (-)
Tecs Creative Commons License 2002.04.28 0 0 16
"Orbán Viktor ezt mint Magyarország miniszterelnöke mondja"

Ugyan már, Orbán ezt az olasz import csodajelszót mindig a Fidesz kampánygyűlésein, a miniszterelnök-jelöltek egyikeként dobta be. Nem emlékszem rá, hogy a Parlamentben vagy a kormányüléseken így fejezte volna be a felszólalásait... Pedig ott lett volna rá alapja, bár ki is röhögtette volna magát vele, egyúttal.

Tehát ha Medgyessy a legelső miniszterelnöki szereplésekor elsüti ezt a fordulatot, attól kezdve Orbán minden hasonló próbálkozásával a kormányt fogja erősíteni, ami szép dolog lesz tőle.

A polgári szót ugyanúgy használhatja az MSZP, mint a Fidesz, hiszen az MSZP is polgári demokráciát hirdet. Medgyessy nyugodtan moondhatja kormányát nemzeti kormánynak, hiszen a magyar nemzet választotta meg. Nem kell félni a magyar zászlótól, legyen ott minden íróasztalon és lépcsőfordulóban és akkor Lovasék a pénteki sajtóklubban nemzeti színű csíkos zakóban kell, hogy megjelenjenek, ha a nagy magyarságukkal akarnak tüntetni.
Nehogy már a külsőségeken múljon, "mennyire magyar" a kormány.

bormester Creative Commons License 2002.04.28 0 0 15
Nemcsak a "MASZOP banda" viszolyog ettől a felfokozott B-közép "hazaszeretettől". A polgárság viszolyog. A polgár nem tömegember és nem is kedveli a tömegembert. Rosszak vele kapcsolatban a történelmi emlékei.
Előzmény: swill (4)
Alexander the Great Creative Commons License 2002.04.28 0 0 14

Hát én is csak röhögök rajtuk most már.

Előzmény: sarokhaz (7)
BoGar Creative Commons License 2002.04.28 0 0 13
Az a bajom, hogy ezt úgy használjátok, mintha csak magatokat azaz a Fidesz akarnátok éltetni. És ebből van elegem. Úgy érzem a Ti kiáltásotok miatt, mintha én nem lennék magyar, pedig az vagyok. Úgy érzem a "Hajrá magyarok!" csak a jobb oldalra vonatkozik, hisz csak magatokat éltetitek vele.
jegec Creative Commons License 2002.04.28 0 0 12
Sajnos, én nem szeretnék leszokni arról, hogy "Hajrá magyarok".!

Miért? Az SZDSZ be akarja tiltatni?

Orbán Viktor ezt mint Magyarország miniszterelnöke mondja, ha Te is magyarnak érzed magad mi bajod vele?

Előzmény: BoGar (9)
MoYa Creative Commons License 2002.04.28 0 0 11

Sajna nemtudom a választ , mert nekem
kötél lóg a nyakamon.

Meghát, viki is hazaárulónak tart.
Lehet hogy striga is vagyok?

Tzp Creative Commons License 2002.04.28 0 0 10
Nicsak! Egy 0.
Előzmény: BoGar (9)
BoGar Creative Commons License 2002.04.28 0 0 9
Sziasztok!

Szeretném megkérni a FIDESZ-es fórumosokat, és minden FIDESZ-est, hogy erről a "Hajrá magyarok" illetve "Hajrá Magyarország"-ról tessék leszokni, mert így nem lesz egységes az ország. A Ti ilyen kijelentéseitek miatt szakad ketté az ország, és érzékeltetitek azt az MSZP-sekkel, hogy ők nem magyarok. Pedig igenis ők is magyarok, ők is itt laknak. Nem csak Ti vagytok magyarok, hanem ők is, csak ők mást választottak.

Köszönöm: BoGár

sarokhaz Creative Commons License 2002.04.28 0 0 8
Most ne haragudj, de szerinted erdeke lenne a jovobeni kormanynak ezt az adut eldobni? hiszen ezzekkel az "arok" szlogenekkel allta a sarat a masodik fordulo elott...

A polgarirol meg annyit, hogy OV amikor elkezdett beszelni rola, akkor az mszp-nek tetszett a legkevesbe a szo, igen elhatarolodtak tole. itt nem csak a fidesz a hibas. (szerintem)

Előzmény: Tecs (6)
sarokhaz Creative Commons License 2002.04.28 0 0 7
"Orbán egy bábfigura akit hátulról mozgat a Vermer és Kövér Laca."

Ne haragudj, de ezen rohognom kell... :)))))

Előzmény: Alexander the Great (5)
Tecs Creative Commons License 2002.04.28 0 0 6
"A hajrá Magyarország a sportpályákra való. "

Eddig csak ott használtuk, de be kell látni, hogy változnak az idők és változik a nyelvhasználat is. A Fidesz bedobta a köztudatba, hogy a magyarság egyenlő a Fidesszel. A "hajrá, Magyrország!" jelszóval azt a látszatot keltették - sikeresen! - hogy csak ők szurkolnak Magyarországért.

Ezt a primitív agyrémet kellene egyszer és mindenkorra a helyére tenni egy olyan "hajrá, Magyarország!" jelszóval, amelyet a megválasztott miniszterelnök, egész Magyarország miniszterelnöke mond ki első nyilvános fellépésén.
Utána már nem kell tovább szajkózni, az üzenet világos, lehet rendesen dolgozni és a lényeggel foglalkozni.

Emlékezzünk a "polgári" melléknévre, amelyet olyan sikeresen ellopott a Fidesz, hogy ma már mindenki a jobboldali és a konzervatív szinonímájaként használja.

Előzmény: madfax (1)
Alexander the Great Creative Commons License 2002.04.28 0 0 5

Orbán egy bábfigura akit hátulról mozgat a Vermer és Kövér Laca.Vajon hová tüntek az olimpia és a Széchenyi-terv reklámjai?Drága lenne kifizetni,inkább már az is lenyúlják a szűkösebb napokra gondolva.Igenis kisajátították a nemzeti szimbólumokat.Egyik nagy magyar ősünk sem járt éjjel-nappal kokárdában,mert nem kellet bizonyítani,hogí ő magyar,hanem tették ezt helyette a tettei.

swill Creative Commons License 2002.04.28 0 0 4
Okostojás!
Senki nem sajátította ki a nemzeti szimbólumokat!
A maszop banda eredetileg viszolyog mindenféle nemzeti jelképtől és megnyilvánulástól. Soha nem fogod őket magyar nemzeti lobogó közelében látni őket.
Előzmény: Tecs (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!