Sajnos 4 évig hozá kell szokni ehhez a gusztustalan stílushoz,egy önálló gondolatuk sincs csak a fikázás, ahhoz azért értenek miként lehet eladni a kebelbarátoknak a maradék országot.
Azt meg kell hagyni sokkal meggyőzőbben tudnak szerepelni, ezt magas szinten megtanulták a róka egyetemen.
Megdöbbentő!
A riporter kérdezi őket,hogy mi a helyzet a koalíciós tárgyalásokkal,tudnak valami újat mondani.Hadoválnak össze vissza és látszik,hogy valami egészen másról óhajtanak beszélni.Aztán kibukik végre a VALÓSÁG mindketten először Lendvai az OBV állásfoglalással kapcsolatban,majd Fodor a következőket mondja:megy az egyeztetés DE ENGEM NEM IS EZ FOGLALKOZTAT,HANEM AZ,HOGY MIT CSINÁL MOST A KORMÁNY.Szóval nem kormányozni akarnak ezek,hanem fikázni-mocskolódni-lejáratni-embereket uszítani a Fideszre-embereket egymással megútáltatni!!!!És ráadásúl azzal a dumával miszerint a Fidesz nem ismeri el a vereségét és nem akarja átadni a hatalmat!!!Én azt láttam,hogy OV elmondta,hogy vesztettek,és mások fognak kormányt alakítani,és ezt mindjárt a választások után.Tegnap ugyanezt a TV-ben Tamáska is ugyanígy elmondta,sőt azt is,hogy az OBV döntés akár őozitív akár negatív akor is az MSZP alakíthat kormányt.Na ezekután mit akar ez a köcsög.Verekedni népet írtani azokat akik nem mellé álltak.Én állok elébe,leszarom megvívok ezzel a barommal ha beledöglök is és akor végre nyugalom lesz,és legalább a gyerekeink élhetnek gyűlölet nélkűl.Mert úgy látszik az MSZP normális politikusai sem tudják visszafogni ezt a pár ugróbarmot.Ki lesz az új ELLENSÉGKÉP?Ha végül is már nem lesz Fidesz-MDF.Keres magának egy másikat?A lényeg,hogy valakit lehessen GYŰLÖLNI!!!!!