Kedves speaker!
Ha neked mindenképpen szükséged van egy SAJÁT KÜLÖNBEJÁRATÚ miniszterelnökre, ám legyen meg a kívánságod! De egy feltétellel: aztán nehogy másnak is átengedd!
Egy minden parton felulallo jobboldali NEPVEZERNEK./Ehhez nagy tehetsege van./
Mert amilyen fanatikusak a rajongoi, fenntartas nelkul kepesek lennenek kiirtani az esoerdoket is, de ha Orban mindig megmondja nekik, mit kell csinalni, megmaradhatnak az esoerdok, es epsegben marad /mar amennyire/ gyonyoru FOLDGOLYOBISUNK.
Nem szégyellitek magatokat, hogy még mindig Viktort rugdossátok? Négy éve rajta köszörülitek a mocskos nyelveteket. A rágalomhadjárat következtében (Kende könyv, ezek a topikok, SMS, stb.) hajszállal sikerült nyernetek. De legalább vegyétek észre, hogy már nem kell ütni, mert a meccs lefutott, győztetek. Lehet ráállni a baloldalra...
Én felvenném háziszolgának. Megtanitánam neki hogy mit jelent az, hogy én fizetem Őt, és Ő ezért szolgál engem. A kedvembe jár, és nem a haveroknak osztogatja a bort a pincémből, aztán a képembe hazudik hogy én ittam meg, hanem jól behűtve nekem szervirozza. Ha négy évig nem tudta felfogni hogy a demokráciákban a miniszterelnők és a kormány nem VEZTŐ hanem SZOLGA, és minden fillérrel el kell számolnia, én majd elszámoltatom...:-)
A régi kacsintós pénztárcára is felkerülhetne (anno 70-es évek) a képe...
Vagy a cakkos műanyag szélű kis zsebtükör is divatba jöhetne újból (szintén 70-es évek ) akkor a hátoldalán vagy egy indián hős (pl. Gojko Mitic) volt vagy, Brigitte Bardot volt.. függően attól a használója milyen pubertás kori fejlettségen állt...
...na most visszajöhetne ovi-val ez a kis praktikus pipere termék...
a műanyag fröccsöntés példanélküli formatára lehetne
cipőpertli
műfasz
kertitörpe
pc egér
művirág
(anyósnak vicceset)
wc kefe
bólogató orbán viktor hátsószélvédőbe
kulcstartó
ov tampon
(hogy a helyén legyen)
üssszét jupi baba
pop sztár
(produced báj kozso)
kinder figura
Ha " a viktor" egy kicsit élelmes lenne a felcsút football club minden hazai meccsén lehetne 20-30 ezer ember, és ha ő már nem játszana, akkor lehetne a szúrkolótáborban a kemény mag..
Én, az ő kormánya álltal, az adófizetők pénzéből építetett,hatszázmillió forintos, Magyarország egyetlen cigányiskolájában /gandhi,Pécs/ alkalmaznám mint portás.De szerintem nem kell félteni mert a lungo dromban megkapja az elnöki posztot.
Én elhívnám a zenekaromba énekesnek, hang nem kell csak hozza a tömegeket. Ha esetleg nem jön el akkor lehetne a Koko állandó ellenfele és a szünetekben úszhatna versenyt Egérkével.
Egészen kitűnő alsó tagozatos tanár lehetne, a szótagolást senki nem tanítja jobban nála!
Nem fog-juk meg-en-ged-ni, nem fog-juk meg-en-ged-ni, min-den-ki hoz-zon még egy em-bert stb.stb....
Én Orbánviktort csak azért alkalmaznám, még négy évet, hogy a most kiürített államkasszával, hogyan boldogulna.
Téged, utána viszont szívesen megválsztanálak.:-))) [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
remélem, az országot nem tudja lángba borítani; a magyar nép bölcsebb annál; a tévedését nem fogja elismerni, valóban, viszont mivel mérhetetlen a hatalomvágya, most a demokrata imázst lesz kénytelen felvenni, és hát az emberről azt mondják, minden nappal bölcsebb lesz, 4 év alatt felszedhet annyi bölcsességet, hogy a demokrácia élharcosa legyen Európában
Mindenben igazad van, de egy ponton megbukik az okfejtésed!
Ezt Orbán Viktornak, magának, be kéne látnia, amit viszont ő a büdös életben nem fog megtenni! Belátni, hogy tévedett, ez hiányzik az ő gondolataiból. Inkább lángragyújtja az országot, de tévedését beismerni nem fogja soha!!!
igaz, hogy ő azt nyilatkozta, van élet az eu-n kívül is, de én nem tudok haragudni egy országra sem, ezért nem küldeném büntetésből máshová; épp elég büntetés lesz neki, hogy országunk bejut az eu-ba, és ott bizony még a jobb oldal is demokrata, és nem engedik meg, hogy egy tagállamban diktatúrát próbáljon kiépíteni valaki; mi már ismerjük, bár csak az eddig mutatott arcát, dehát a magyar nép most döntött róla, a többség nem kívánta tovább min. elnöknek; Medgyessy a tv vitán pótvizsgára küldte, folytathatná jogi ismereteinek elmélyítését