Keresés

Részletes keresés

molim Creative Commons License 2002.04.26 0 0 16
Csatlakozom hozzád, inkább maradok egy jó pofa sörnél.
Előzmény: IDKFA (15)
IDKFA Creative Commons License 2002.04.26 0 0 15
Eddig a kormány kritizálása a normális ellenzéki hangot jelentette.

Aki az MSZP/SZDSZ kormányt fogja kritizálja, az hátráltatja a "kánaánt"...

Én nem fogok inni a poharukból. Tuti, hogy mérgezett... :)))

idkfa for Doom
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: hicskok (-)
Ghanima Creative Commons License 2002.04.26 0 0 14
Nédd mán, hát előbújt a Laca és újított is a másképp gondolkozóknak tett korábbi ajánlatán!
Előzmény: dartH mauL (4)
Demim úr Creative Commons License 2002.04.26 0 0 13
15 millió.

;-)

Előzmény: bmg (11)
Nagydög Creative Commons License 2002.04.26 0 0 12
"Az a 1,5 millió ember nem beszorítva volt a Kossuth térre, hanem önszántukból mentek el oda."

Attol, hogy onszantukbol mentek oda, meg kellet nehany vendegmunkas a japan metrobol, akik beszuszakoltak az 1,5 millio embert a Kossuth terre(es a kornyezo utcakba.:))

Nagydög

Előzmény: bmg (11)
bmg Creative Commons License 2002.04.26 0 0 11
1.
Nem posványos unalmas társadalmi békéről beszéltem, hanem céltudatos politika iráni érdektelenség-tápláló médiáról.
Ennek nézünk elébe, hiszen az MSZP be szeretné betonozni magát a következő 4 évre is.
2.
Az a 1,5 millió ember nem beszorítva volt a Kossuth térre, hanem önszántukból mentek el oda.
3.
Igenis mindenkinek joga van ahhoz, hogy mindkét oldal véleményét, érveit és állásfoglalását meghallgassa, mert ugyan fikáztak a "királyi tévével" 98 és 2002 között, de arról megfeledkeztek, hogy a legmagasabb nézettségű RTL-Klub és @TV2 egyöntetűen szoclib szekértoló adók.
Ja, és 94 és 98 között miért nem volt "királyi tévé" az akkori "királyi tévé"? Azért, mert akkor nem Orbán, hanem Horn Gyula volt a "király" a baloldaliak szerint, aki abban különbözik Orbántól, hogy becsülete sérthetetlen és személye szent. Éppen ezért mindenki hallgatott.
4.
A baloldali szavazók nagy része (nagyobb része, mint a jobboldaliaké) nem meggyőződésből szavazott a baloldal jelöltjeire. Ezt személyes tapasztalatból tudom, és nyugodt szívvel általánosítom.
Előzmény: Nagydög (10)
Nagydög Creative Commons License 2002.04.26 0 0 10
Igy van! Nem kell ide langyos, posvanyos, unalmas tarsadalmi beke! Hogy tudnank megint ketmillio embert beszoritani a Kossuth terre(Meg a kornyezo utcakba :)), ha meg egy vacak ellenseget sem tudunk nekik mutatni, aki ellen a szeretet es osszefogas neveben harcolhatnak.

El kell erni, hogy az emberek tajekozottak legyenek! Pontosan tajekoztatni kell oket arrol, hogy aki mast mond mint mi, az hazaarulo, kommunista, gazember, nemzetveszto, nagytokes, kapitalista(az ellentmondas csak latszolagos). Akinek esetleg ugy tunik, hogy ekozben ket kezzel tomkodjuk a zsebunkbe a koz penzet, az termeszetesen az elozo csoporthoz, vagy annak kiszolgaloihoz tartozik.

Nagydög

Előzmény: bmg (9)
bmg Creative Commons License 2002.04.26 0 0 9
Amit a balliberális erők társadalmi béke néven próbálnak elhíresztelni, az nem más, mint az általános érdektelenség, politikából való kiábrándultság és közöny megkezdése, amit 4 éven át fognak az emberek agyába sulykolni, hogy még véletlenül se tájékozódjanak pontosan az egyes dolgokról, inkább helyette a Mónika Talk-Show-t bámulják.
Ez van itt készülőben, aki még nem látná.
Ugor Creative Commons License 2002.04.26 0 0 8
Kedves Polgártársam, remélem nem azonosítassz mondjuk engem egy "szennytévével"? De ha árokásó kedvedbe vagy, ásóra fel, gyere ki vasárnap, szükség lehet Rád is!
Előzmény: Gunga Din (7)
Gunga Din Creative Commons License 2002.04.26 0 0 7
Gyér ez a szöveg. 12 éve hallgatom az Szdsz nácizását, antiszemitázását, svájcisapázását, tetemcafatozását, amihez 94-ben teljes mellszélességgel csatlakozott az Mszp is.
94-98 között megvalósult ami nincs is, az ellenzékellenes sajtó. Mindent összemocskolt a baloldal, Deutsch magánéletébe belépéssel végképp áthágott minden határt. Most meg képmutatóan békepohárt emleget, mert látja hogy 8 mandátummal szorul a kapca. Békepohár? Egy lóizét! Egyenként beszélek minden ismerősömel, ha kell napokon át és elmoindok mindent, amit a szennytévékből nem tudhat meg.
Előzmény: malaclopo (6)
malaclopo Creative Commons License 2002.04.26 0 0 6
én, mint baloldali szavazó, az elmúlt 4 évben is társadalmi békét szerettem volna, nem tehetek róla, hogy a fityesz férgezett, nyüvezett, szellemi homelessezett, hazaárulózott, honkupecozott, kötelet ajánlott; én akkor is ember voltam, nem én rekesztettem ki senkit, és nem fogadtam el, hogy ki akarnak rekeszteni, egyedül azt a következtetést vontam le, hogy mindent meg kell tennem azért, hogy ezek ne kerüljenek kormányközelbe; történtek próbálkozásaok az elmúlt 4 évben is, hogy világossá tegyék, ez az ország minden országlakosé; kínálhattál te békepoharat, felajánlani csak azt tudta a fityesz, hogy állj be a sorba, isteníts, dicsőíts, akkor elfogadlak embernek; a békepohár arról szól, hogy a fideszre szavazók is emberek, senki nem kívánja tőlük, hogy a maszopra-szadira szavazzanak, nem is lenne jó, ha mindenki egyformán gondolkozna, és embernek tekinti őket, mert ez az első közös az országlakosok között
Nagydög Creative Commons License 2002.04.26 0 0 5
"1. Négy évig miért nem jutott eszükbe tölteni a békepohárba?"

Azert lelkem, mert a Fidesz azt is zsebrevagta. Egyreszt, mert jo lehet meg valamire, masreszt meg mert ebben a csendes, posvanyos, vacak bekeben nem lehetett volna az ellenoldalra uszitani az ilyen "assault zombie"-kat.

"2. Vajon akkor is a "társadalmi béke" után sírnának, ha újra a Fidesz nyert volna?"

Nekem ugy tunik mar regebben hianyoljak ezt a tarsadalmi beket, es biztosan tettek is volna valamit erte, ha egy kicsit jobban szerettetek volna oket. :)

Nagydög

dartH mauL Creative Commons License 2002.04.26 0 0 4
Nem vagyok gonosz , de én inkább a bürökpoharat javasolnám egyeseknek.Akármennyire is boldogok.
fanyűvő Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3
A "békülőtali" se rossz!!!!
(Van ahol a részegség = infantilizmus?)
Wágner úr Creative Commons License 2002.04.26 0 0 2
Mié', mostan mivan éppen, ma, vagy tegnap, vagy esetleg má' holnap? Egészség!
Előzmény: Bumburnyák (1)
Bumburnyák Creative Commons License 2002.04.26 0 0 1
Te...ez nálad még a tennapi...vagy már a mai...szomjúság..?
Előzmény: Wágner úr (0)
Wágner úr Creative Commons License 2002.04.26 0 0 0
Mié', mié'?! Há' mer' csupa bolondjózan politikuss.... hukk, bocsánat... állandójan csak küzdenek és veszekesznek, nem értik meg, hogy a Sörrel nem lehet hadonászni, mer' kilötyög!!!
Mostan meg vagy elfáradtak, vagy kiszáradt a torkuk a sokk kibajálásba', vagy jártak az én Kocsmámnak a Pincéjébe'... mer'hogy én nem négy, hanem sokkéve csak eztet mondom, hogy nem veszexeni, hanem inni köll, de főleg Söröt.. és nem pohárral, hanem kriglikkel, ahogy ill... akkor addig legalább békenyugi van... Egészség!
hicskok Creative Commons License 2002.04.26 0 0 topiknyitó
"Társadalmi béke" szinte mindenhol: a Népszabadságban, a Népszavában, a Magyar Hírlapban, az Indexben. Kérdéseim:

1. Négy évig miért nem jutott eszükbe tölteni a békepohárba?
2. Vajon akkor is a "társadalmi béke" után sírnának, ha újra a Fidesz nyert volna?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!