Keresés

Részletes keresés

meredis Creative Commons License 2019.02.20 0 0 65

Beírtam a google-ba, hogy ónodi fogorvos debrecen.. kiadott debreceni elérhetőségeket. Ott kell nézelődni, választani.. Sok sikert!

Előzmény: BUGAICSIKÓS (64)
BUGAICSIKÓS Creative Commons License 2019.02.20 0 0 64

Uram hol rendel az Ónodi Doktor ?Köszönöm.

Előzmény: mzperxyka (24)
nickandi Creative Commons License 2018.07.27 0 0 63

Sziasztok! Volt valaki mostanában altatásos fogászaton? Aug. 1-én lenne teljes felső alsó implantációm.Van esetleg valakinek tapasztalata ez ügyben? infokat szeretnék,főleg a műtét utáni állapotokról.Előre is köszi! N.Andi

csandak Creative Commons License 2018.03.20 0 0 62

Üdvözlöm! Ma olvastam egy bejegyzését az altatásos fogorvoslással kapcsolatosan, miszerint Ön Barta Dr.-nál volt Szegeden! 

Szeretnék én is hozzá menni, már pár e-mail-t váltottunk. Nekem több éve tartó köhögésem van és nem tudom kontrollálni, ezért lenne szükségem erre, ilyen formában! :)

Leírná pár mondatban, hogy mi a véleménye stb... A műtét előtti vérvétel stb hogyan és hol zajlik? Nagyon köszönöm előre is a válaszát és idejét! Szép napot! Köszönettel: Csanda Krisztina

Előzmény: wellies (28)
kicsinim Creative Commons License 2013.10.16 0 0 61

At Erzsébet körúti Sanoral fogászatot mindenkinek ajánlani tudom csak, viszont az ArtMedic klinikától mindenkit óva intenék.

arankaparanka Creative Commons License 2013.09.03 0 0 60

Sziasztok!

 

Ismeritek ezt a oldalt? Nekem bevált, innen szoktam orvost választani:  http://www.docplanner.hu/fogorvos/kecskemet Kecskeméten élek, de ebben a rendszerben országosan is lehet keresni. A fogorvos kecskemét kíválóan rendbe rakta a fogaimat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

albertjani Creative Commons License 2012.12.17 0 0 59

A munkájával nincs baj, sőt teljesen meg vagyok vele elégedve. 

 

Csak az árak... :( 

 

Illetve az, hogy egy kezelés végösszege hogyan és mikből rakódik össze. 

 

Például a honlapján az árjegyzékben oda van írva, hogy vésés: x forint. De nem annyi. Az x-re rájön még az, hogy komplikált, utána sebtisztítás, ha kell, akkor varrás (nem látszik és kiszedni sem kell mert felszívódó ugye ?! ) , érzéstelenítő, stb, stb. Ezek kb 15ezer/művelet foganként. Érzéstelenítő 8ezer/fog az altatáson felül. 

 

És a végén az x-ből lesz 4-5 x .

 

Hálás vagyok, hogy gyorsan megszabadított a rossz , menthetetlen fájós fogaimtól.

De akinek nem sürgős, az nézzen szét több helyen. A különböző ajánlatokat össze kell hasonlítani és a legmegfelelőbbet választani.

 

 

Előzmény: GYURMÓKA (58)
GYURMÓKA Creative Commons License 2012.12.16 0 0 58

Szia !

Ezek szerint Te sem voltál "felhőtlenül " megelégedve Adriennel ?

üdv

Gy

Előzmény: albertjani (56)
albertjani Creative Commons License 2012.11.26 0 0 57

Nem publikus a mailed. Dobj egy mailt nekem, majd válaszolok .

Előzmény: albertjani (56)
albertjani Creative Commons License 2012.11.26 0 0 56

Ha nem sürgős, látogass el minél több helyre és kérj árajánlatot. Néhány ezer Ft bukta, de utána többszörösen visszajöhet.

 

Rendelői honlap alapján ne dönts, ott csak betegcsalogató árak vannak.

 

Beavatkozás előtt mindenben egyezetek meg, utána elég sz*r dolog többet fizetni az előre megbeszéltnél. (ezt is kellett, meg azt is, meg jaj de bonyolult volt, ezért lett több, stb)

 

Első alkalommal öltözz koldusnak, akkor nem húznak le annyira. Az először kialkudott árat alkalmazzák a további kezeléseken is.

 

Privátban küldök árakat.

Előzmény: mathgery (55)
mathgery Creative Commons License 2012.11.26 0 0 55

Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani Pesten jó és "olcsó" fogászatot ahol altatnak?

Esetleg valakinek vélemény a vitalitás fogászati központról?

ELőre is köszönöm!

bobe5 Creative Commons License 2012.08.09 0 0 54

Székesfehérváron keresek altatásos fogászatot, akik mini implantátum beültetést is vállalnak. Irjon akinek már volt Fehérváron ilyen tapasztalata. Szeretnék jó empatikus fogorvost találni, mível eddig már annyi szenvedésen mentem keresztül a fogaimmal kapcsolatba, hogy ha már beszélünk róla, rosszulét fog el. Most, hogy erről írok most is kivert a víz. Sajnos most sem tudom sokáig elodázni, mível lassan már rágni sem tudok.  Köszönöm, ha valaki tud segíteni. 

albertjani Creative Commons License 2012.08.01 0 0 53

Bemásolom ide is:

 

 

Összefoglalva jobb volt, mint amire számítottam.

 

Nap közben voltam röntgenen, 14 kis felvétel plusz egy panoráma. Mikor a hátsó fogaimról próbált felvételt csinálni, folyton ki akartam köpni, de kaptam lidocaint a torkomba, így már sikerült öklendezés nélkül bent tartani. :)

 

A fogorvosnál az altatóorvos beadta az altatószert, doktornő mondta, hogy gondoljak valami szépre, beszélgetett velem egy kicsit, majd mondta, hogy hunyjam le a szemem. A következő dolog amire emlékszem, hogy a váróban ülök és hülyeségeket beszélek a többi betegnek. (Hogyan vittek ki a rendelőből a váróba?) De nem izgatott, biztos még a szer hatása alatt voltam, mert el voltam lazulva teljesen. Party-drog :)

Pár perc alatt már éber voltam, de a beszéd és a járás kicsit nehézkes volt, mintha be lettem volna rúgva. Kísérő mindenképp kell.

 

Kiszedték (vésték) a jobb alsó hetes, jobb felső hetes fogaim, teljes fogkőtelenítés, altatás és valami belső varrás(?) összesen 190 volt.

 

Fájni utána és azóta sem fájt, nem dagadt be, másnap még nem tudtam teljesen kinyitni a szám, de most már az is megy, a sebek szépen gyógyulnak. Kaptam egy leírást is, miket kell tennem ebben a pár napban, mit ehetek, hogy mossak fogat, stb.

 

A fizetendő tényleg sok, de amikor még este tízkor is vannak betegek a váróban.... Ilyen fogorvos-fóbiásoknak aranyat ér egy ilyen szolgáltatás.

agica_83 Creative Commons License 2012.04.30 0 0 52

Szia!

 

Kb.másfél óráig voltam altatva, fura volt, csak egy pillanatnak tűnt :) szerencsére... :) Vénásan adagolják az altatót, és nagyon pontosan tudják szabályozni, hogy mikor ébredj fel. Utána még fél óra alatt berakták a töméseket, majd fél órát pihentem egy külön szobában. Kicsit szédülős az ember, nem mondanám, hogy rosszul éreztem magam, inkább olyan kómásnak.. itthon még aludtam egy jót, aztán utána már semmi különöset nem éreztem. Szóval nekem nem volt semmi mellékhatása és ajánlom mindenkinek!! 

 

Előzmény: Rubintk (51)
Rubintk Creative Commons License 2012.04.11 0 0 51

Sziasztok

 

Látom itt már sokan voltak altatásos kezelésen. Az a lenne a kérdésem, hogy utána volt-e nektek valamilyen mellékhatása? Meg általában mennyi ideig tart egy ilyen altatásos kezelés? Tudom ez a kezelés hosszától is függ, de gondolom nem tudja a doki percre pontosan kiszámolni, hogy meddig legyél kába.

moncso79 Creative Commons License 2012.04.02 0 0 50

Engem egyszer kezeltek altatásban, Bajusz Örs csinlta. Azóta is ő kezel, de sikerült úgy megnyugtatnia első alkalommal, hogy már nincs  szükség altatásra. Egy ismerősőmön keresztül akadtam rá annak idején, akinek mentális sérült gyerekét kezelték így. Fogbeültetést csináltak nekem. Szegedi klinikájikuk az egyik legnagyobb az országban több műtővel és sok orvosi rendelővel. Az altatás nem olcsó, de nem a fogorvosi rendelőben végzik hanem plasztikai sebészeti műtőjükben nagyon magas felszereltséggel, ezért is kisebb az altatási kockázatuk. A klinikán át is lehet aludni, ha valaki szeretne. Az altatás ára hosztól függetlenül 70 ezer forint körül volt, a fogászati beavatkozások, viszont jóval olcsóbbak, mint Budapesten, az előzetes vizsgálatot és az utókezelést megcsinálják a Marina parti rendelőjükben is. moncs

Faith25 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 49

Szia!

 

tegnap voltam Dr.  Hajdú Zsuzsannánál,nagyon szimpi volt,de árakat a röntgen felvételig nem tudott mondani,engem viszont nagyon érdekelne,hogy átlagosan mennyibe kerül nála a tömés,gyökérkezelés,húzás. Esetleg ha tudnál segiteni azt nagyon megköszönném :)

Előzmény: abucsuba (35)
Faith25 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 48

Szia!

 

Tegnap voltam a doktornőnél,tényleg nagyon kedves,csak jókat tudok irni róla.  Az altatás 58.000,engem röntgenre küldött,a további árakat utána fogom megtudni.

Előzmény: Lara1022 (46)
Lara1022 Creative Commons License 2012.02.02 0 0 46

Sziasztok!

Érdeklődnék hogy tudtok-e kicsit részletesebben írni a dr,Hajdú Zsuzsanna doktornő árairól?

Először is mondjuk az altatás nála mennyi,vagy egy foghúzás,

Nagyon megjártam már én is tavaly a zuglói doktornővel,és nem szeretnék ugyan ebbe a csapdába esni!

Várom a válaszokat!!!

köszi

Előzmény: csakena (38)
agica_83 Creative Commons License 2012.01.14 0 0 45

Szia!

Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed az altatásos fogászatról?! Én a héten voltam náluk, előzetes felmérésen, februárra kaptam időpontot az altatásos beavatkozásra. Tapasztalataim pozitívak, kedvesek voltak, az ár sem vészes szerintem...  Szóval ajánlom őket! Üdv!

Előzmény: Kittsy (44)
Kittsy Creative Commons License 2011.12.16 0 0 44

Kedves Wellies!

 

Igaz, hogy már több mint egy éve küldted ezt az üzenetet erre az oldalra, de gondoltam megpróbálom, hátha kapok választ. Szóval engem érdekelnének a tapasztalataid a Szegedi Barta altatásos fogászaton mert én is oda szeretnék menni. Árban mennyire vészes?

Köszi! Üdv

Előzmény: wellies (28)
Kittsy Creative Commons License 2011.12.14 0 0 43
Sziasztok!
Érdeklödni szeretnék,hogy az altatásos fogászat kb. milyen árhatárban mozog?
Nyilván függ a beavatkozásoktól is,de ha van valaki akinek volt ilyen tapasztalata
mostanában,örülnék,ha megosztaná.
Köszi! Üdv
claudia01 Creative Commons License 2011.11.15 0 0 41

Sziasztok!

 

Szintén hasonló a problémám mint az előttem szólónak. Dr Győrfi Adriennehez szerettem volna menni altatásos fogászatra, de a fórumon olvasottak alapján nagyon elbizonytalanodtam. Kérlek benneteket, akinek volt már hasonló kezelésben része írjon pár sort, hogy kihez érdemes menni, lehetőleg elérhető áron.Illetve az sem lenne rossza ha valakinek a doktornővel pozitív tapasztalata volt, az is írjon.

 

Köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.26 0 0 39

Sziasztok!

 

Én is pár éve voltam már altatásos fogászaton, akkor jók voltak a tapasztalataim, most viszont újra szükségem lenne ilyen jellegű fogászatra, bp.-én belül, ami elérhető árakban mozog, mert amiket eddig én találtam neten azok eléggé horror árakat hirdetnek!

Ja és persze jó lenne, ha megbízható is lenne a fogvoros! :)

Ahol anno voltam, ott is csillagos egekik felmentek az árak, azért nem mennék csak szívesen oda vissza!

 

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

csakena Creative Commons License 2011.08.26 0 0 38

Tegnap estem túl az altatásos fogászaton és ha valaki profi ellátást szeretne,jó áron akkor csakis Dr.Hajdú Zsuzsannát ajánlom!!!!! A Sanoral klinika fogorvosa.Nagyon kedves,türelmes,emberséges és mindemellett profi a szakmájában!!! Egy altatás alatt nekem tegnap 10 fogat húzott és 3 fogat csiszolt és nem volt semmilyen fájdalmam.Azóta sem kellett gyógyszert bevennem!!! Én nagyon pánikos vagyok főleg ha fogorvosról van szó de Dr.Hajdú Zsuzsanna székébe most már bármikor beülök félelem nélkül. :) Mindenki nagyon kedves,az asszisztens az altatós doktornő is szóval az egész csapat. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.Jó áron,profi munka!!!!

csakena Creative Commons License 2011.07.22 0 0 36

Szia! Én is Dr.Hajdú Zsuzsannára gondoltam hogy hozzá megyek.Neked hányfogat húzott egyszerre? Nekem sajna 6-ot kellene.Leírnád részletesen hogyan történt az altatás? Nem emlékszel semmire sem? Kellett előtte labor vizsgálat,vér,vizelet ilyesmi? Ha igen,ott megcsinálják azt is? Bocsi a sok kérdésért de nagyon érdekelne.Előre is köszönöm a választ!

Előzmény: abucsuba (35)
abucsuba Creative Commons License 2011.07.11 0 0 35

Szia!

 

Én a múlt hét kedden voltam altatásos fogászati kezelésen Dr. Hajdú Zsuzsannánál. (Ő az Eötvös utcában rendel a Sanitas Magánklinikán, az Oktogonnál).

Több fogamat húzta, gyökérkezelte, tömte. Nagyon tudom ajánlani. Segítőkész, kedves és jó szakember. Kb. másfél óráig tartott a kezelés, majd az ébresztés után még két órán keresztül pihentem a betegszobában. Semmilyen fájdalmam nem volt és nincs azóta sem.

Árban középkategóriának számít a budapesti magánrendelők között. (Az altatás kb. 58.000,- Ft, de megéri, mert amit így megcsinált, azért több hétig járhattam volna hozzá.)

Most várom, hogy elmúljon az ínygyulladásom és utána veszik le a mintát a koronákhoz.

 

Előzmény: csakena (32)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 34

Jól berághattál rá.

 

Nekem az sztk-ban azt mondták menjek magánrendelésre, mert ott ugyanők, sokkal jobb anyagokkal dolgoznak és kifúrják, betömik három rossz fogam. Kaptam egy időpontot. Annyira fájt, hogy másnap elmentem a feleségem maszek fogászához. Azt mondta, semmit nem érdemes vele csinálni, mert a probléma az ínyem visszahúzódása, de a fogam tökéletes állapotban van. Még felvételt is készítettek róla. Azt mondta, próbáljam ezeket a most megjelent fogkrémeket, mert azok lehet eltömik a dentin csatornákat. (Azt ő is meg tudná csinálni, de azt mondta, nem lenne sokáig jó és pártízezerbe belekerülne.) És úgy is lett. Ma nem fáj, rendszeresen kenegetem a fogkrémmel. Hálás vagyok a dokinak. A másikat meg verje meg az isten, hogy képes lett volna három jó fogamat megfúrni, csakhogy keressen egy kis pénzt! Biztos csak mormolta az esküt, de nem mondta.:))

Előzmény: kdcjsdcv (31)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 33

Húznak egyáltalán egyszerre annyit?

Előzmény: csakena (32)
csakena Creative Commons License 2011.07.06 0 0 32

Sziasztok!

 

Tudtok jó fogorvost Budapesten aki altatásban végez kezeléseket? Őszintén szólva eléggé parázok is főleg a foghúzástól és mivel kb.6 fogat kellene húzni,nem akarom húzni az időt és szeretném ha egyszerre túl lennék rajta. Vélemények és tapasztalatok is érdekelnek az altatásos fogászattal kapcsolatban! :) Előre is köszönöm  a hozzászólásokat! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!