Csak félti a frissen összetocsikolt új házát, érthető amiért megdolgozott az ember azt nem szívesen hagyja veszni -amikor jön a képviselői vagyonbevallás.
A frissen megnyíló perspektívák köddé válása egy kicsit agresszívvá teszik az embert, teljesen logikus evolució.
Bár be kell valljam, én sem értettem egészen a fejtegetését, de ezt inkább a spontán véleménynyilvánításnak és az igen kellemetlen szituációnak tudom be, mint inkább tudatos, főleg hazug megnyilvánulásnak.
Nemzetközi példák vannak arra, hogy ilyen kiélezett választási eredmény után a szavazatok egyszeri megszámlálása még nem a végeredmény. Ha valakinek füle van, ezt kellene meghallania. Mint ahogy részben igaza is lett, hiszen a mai napon egy helyen (nem jogerősen) megfordult az eredmény, másik helyen új választás lesz, több megyében még nincs hivatalos végeredmény.
Persze "elfogulatlan" vélemények szerint csak a "halott indián a jó indián". Ez így is fog maradni. Az örökké ellenzéki független sajtó az ellenzék ellenzéke lesz átmenetileg. Ettől független.
Ha pedig más nincs, harcolni kell a szélsőjobb ellen. A szalámit meg bárhogy is szeleteljük, jobb széle mindig lesz... Ki hitte volna, hogy lassan Pokornihoz érünk ?
mondjuk aki egyaltalan nem foglakozik politikaval, egyik resz sem erdekli es eszreveszi hogy ez az ember megzakkant, az mar rogton budos MSZP-s lehet ha ide ezt esetleg be is irja
kiraly:)
csak jozan paraszti esszel sem tudom felfogni, hogy a Fidesz legutolso hajrajaban felmutatott kapanyhoz kepest az SZDSZ mitol volt mocsok kapany, meg lejarato? ocsem a fanatizmus... nem semmi.. OVInak majndnem sikerult erre epitenie:)
erre legjobb topic a Fidesz rajongok 20 eves vagy mi topic:))
Pokorni Zoltán tökéletesen helyt állt ápr.21-én (Hitler szöletésnapja) este, amikor a kormányoldal hívei közül is a leglelkesebbek ezreit kellett a valósággal, a kudarccal szembesíteni úgy hogy lelkesedésükből minél többet megőrizhessenek a közeljövőre.
Egyetlen hazúg mondatot nem hallottam tőle, egytlen ócska blöffölést sem (Medgy. amerikai meghívása ésatöbbi).
Bizonyosan nehéz lesz alkalmazkodni a váratlan fordulathoz, de sikerülni fog, hiszen lesz hivatkozási alapuk, ha az elmúlt 4 évet már mindenki objektívebben fogja megítélni.
Remélem egyetlen jószellemű jobboldali politikus sem lesz az Mszp húsdarálójának martaléka!
A soproni postaigazgatóságra vitte jónéhány külföldi kamion, ami Kópházánál lépett be az országba.Ott - legalábbis néhányról - átrakták, kirakták.Gondolom a felhasználást nem merték megkockáztatni már -legalábbis nem országosan -, mert az előzetes bejelentés elég nagy visszhangot kapott...
Ja, ki is volt - és maradt - Sopron orsz.gy-i képviselője?
Mán valahun írtam:
Nem az épp prosperáló ormány privilégiuma a "hülyeség-beszéd"!
Művelte azt az eddigi ellenség is, kapott is érte, csak a fideléknek hatalmas médiafórjuk volt, így több baromságot hordtak össze, amit töretlenül folytatnaktovább , csak nem tudom miért, mi értelme van, és meddig?
Pokorni, ez a halk szavú, kedves szimpatikus tanárember az elmúlt időszakban nagy változáson ment keresztül. A nagy fordulat április 21-én este következett be. Először azt hittem, ez a változás a Fidesz PR stratégiájának a része, kiosztott szerep. De most az a meggyőződésem, hogy egy megzavarodott, a józan itélőképességét elvesztő, poziciójához foggal-körömmel ragaszkodó ember, aki félti a politikai jövőjét. Tisztában van azzal, hogy pártelnöki székét valószinüleg át kell adni Orbánnak. Ő esetleg főpolgármester jelölt lesz, akinek Demszkyvel szemben 0 az esélye. lehet, a Pokorni féle hangnem váltás, a Fideszen belüli belső harc kezdete a poziciók miatt.
Egy biztos, ez a jobb sorsra érdemes ember, sokunk előtt lenullázta magát. Kár érte.
Emberek, ha már a hazudozásról van itten szó, nem tudjátok hová lett a Kovács etás által emlegetett 10 kamionnyi hamis MSZP-röplap?
Balosok, vegyétek már le az üzemi hályogot....
Pokornival momentán két probléma van, azon túl, hogy szimpatikus, -a Fideszhez képest- visszafogott miniszterből az utóbbi hónapokban
demagóg, populista szövegekkel operáló, cinikus figura lett. (Vajon melyik az igazi?)
1. Még mindig nem vette észre, hogy a választási kampány véget ért.
2. Még mindig nem vette észre, hogy vesztettek.
Miért nem szól neki valaki? :)
Kérdésem lenne egyébként mindazokhoz, akik az MSZP és az SZDSZ ún. negatív kampányát kritizálták, ugyanakkor egyetértenek Pokorni stílusváltásával:
neked ugy latszik, szelektiv a hallasod. vagy retrograd amneziaban szenvedsz. ugyanis Pokorni ezeket a nem igaz dolgokat is mondta:
- helyes dontes volt, hogy nem leptunk be a negativ, mocskolodo kampanyba
- Demszky szerint az SZDSZ-nek a Fidesszel kene koaliciora lepni
- a fovarosnak jo kapcsolata volt a kormannyal
nem ismetlem magam tobbszor, mert valoszinu, hogy te ezeket nem AKAROD meghallani
"Halljuk, mi elitélendőt mondott akár az utolsó két hétben? "
Jóslásokba bocsátkozott, hogy milyen sötét dolgokat fognak csinálni az MSZP-SZDSZ-esek, amikor kormányon lesznek.
Tekintettel a kapmányra természetesen megbocsátható neki, csak az a baj, hogy míg a pozitív igéretek a kormánytól, a negatív igéretek az ellenzéktők kérhetők számon. Így politikailag lenullázódhat, ha a negatív igéretei nem jönnek be. Az embereknek "minél jobb lesz, annál rosszabb" lesz neki.
Mi lenne. Hírlik, hogy főpolgármesterjelölt lesz. Demszky ellenében!!! És Demszky mindent megtesz azért, hogy Pokorny ne lehessen ellenfele. Ez semmi ahhoz képest, mi lesz itt szeptemberben.
Mondja már meg valamelyik gyalázkodó, hogy konkrétan mi baja van Pokornival!
Halljuk, mi elitélendőt mondott akár az utolsó két hétben?
Az egész jobboldalt megdöbbentette az első forduló eredménye:
- hihetetlen, hogy nem volt elég 4 sikeres év a folytatás lehetőségéhez.
- hihetetlen, hogy két átkozott tv csatorna megtévesztheti az emberek többségét az események módszeres torz tálalásával
- hihetetlen, hogy az emberek nem értékelték azt az önmérsékletet, amit a gyalázkodásokkal szemben tanusítottak a kormánypolitikusok.
- hihetetlen, hogy az emberek újra hisznek azoknak, akik ezerszer becsapták már őket
- hihetetlen, hogy már most megértik a ígéretek teljesíthetetlenségét.
mar ne haragudj, de az, hogy " helyes dontes volt, hogy nem leptunk be a negativ, mocskolodo kampanyba" meg az, hogy "Demszky szerint az SZDSZ-nek a Fidesszel kene koaliciora lepni" meg a "fovarosnak jo kapcsolata volt a kormannyal" az nem allaspont, hanem hazugsag. nem is kicsi. szoval szemely szerint nekem Pokorni nem ellensegem, csoppet sem erdekel, de ezentul elkapcsolok, ha meglatom. a legkevesbe sem erdekel, megint milyen hagymazos remalmai vannak.
Pokorni már 1997-ben ellenszenves lett számomra, amikor összekapcsolta a földkérdést a NATO csatlakozással. Sunyi alaknak tartottam, és ezen nem tudott változtatni 4 év alatt sem. :-(
Így van. Ha most a fidesz előrenyomja Deutschot, ő fog nyilatkozni pár lényeges kérdésben, akkor újra előkerülnek a régi topikok és nyílnak az újabbak Deutsch ellen és a médiamunkások is új célpontot jelölnek meg.
Nincs ebben semmi különleges, így mennek a dolgok errefelé...