ma reggelire a tegnapi piacozason vett paradicsmokbol volt egy kb 60 dekas darab szeletelve, sokfajta sajt, tokmagos kenyer, fel liter kefir. elotte-utana gyumolcs. szoval ilyen szekletlazito reggeli.
en szeretem magaban, akar csak kiskanallal, akar kiflivel kikanalazni. ma szukosen kajaltam. reggel angolszalonna kecskesajttal, friss tokmagos kovaszos kenyerrel, paradicsommal. napkozben csak gyumolcs, az elobb meg 4 hazikremes. holap termeloi piac nagymaroson. valamit csak osszedob a zasszony. ha megint porkolt marha- vagy sertescombbol, akkor lazadas lesz. :)
Ma a tegnapelőtti hűtős lángos második felvonása. Nem akartam sok olajat melegíteni, úgyhogy kisebb edényben kicsi lángosokat sütöttem. És készült egy potyogtatós meggyes süti is.
ÓÓÓÓ. Hogy nem tűnt fel, pedig jobbra, hátramentem büdös zöldséget (sav. mustárgyökér) venni magamnak, igaz, az a sor az utcafrontra néz. Akkor leesett a kő. Ma meg is nézem, h. megnyugodjak én is. :D Köszi!!!!
Ez a Jegenye utcai Dunapanda. Baloldalról átköltöztették oda ahol az előző beírásomban leírtam. Jobbra leghátul az utcafronti sarokba. De nem most, már régebben, ezért mentem lecsekkolni, mert azt hittem már azt is megszüntették. De nem.
Ez hol van? Kérlek írd meg, mert én a Jegenye u-i Dunapandáról beszéltem, ezek szt több helyen is van??
Itt a bejárattól balra volt a halas pult. :D
De hogy ontopic legyek, ma tojásos lecsó, holnap töltött tök, talán padlizsán is, majd kovászolt káposztából székelykáposzta húsos csontból, körömből. Tegnap 219Ft-ért adták kilóját az 1-ik Sparban, nem hagyhattam ott...