Húha, mennyiféle vélemény. A végén dönthetek magam. :)
Elég jóféle sonka, asszem nem bolygatom az ízeket. De nagypapi ötletét kipróbálom. Nagyot nem kockáztatok, mert ezzel a kis darab régi kolbásszal ölni is lehetne; mármint így szárazon, fizikálisan, nem belső használatra. Aztán milyen jó lesz a leve lencséhez vagy káposztára.
Valahol azt olvastam, talán Marcsinál.. Tegyünk a fővő sonka mellé egy darab száraz kolbászt. Ki is próbálnám, de nem viszi félre az ízét? Valaki csinálta már így?
Holnap spenótfőzelék bundáskenyérrel. Este tojásos nokedli és saláta.
Hétvégén túlnyomórészt főtt sonka, tojás, kalács, torma és mindenféle zöldség. Illene valami főttétel is, majd meglátom. Simán elvagyok sonka-tojással. Hétfőn vendégség, akkor kell valami.
Igazad van, én vagyok a hülye, nem emlékszem, hogy nagyszüleimnek a környéken szokásos "hosszú" háza volt, középen volt a bejárat a konyhába, abból nyílt az utca felé a "tiszta szoba", a másik irányba a lakószoba...
szerintem az utolso bekezdesed hagyjuk, mert annak semmi koze a temahoz. en is eltem kulonbozo korulmenyek kozott. az eredeti felvetes nem is errol szolt tudtommal, hanem az utolso mondatodrol, miszerint nem erted az amerikai konyhas lakasokat. en csak erre reagaltam, mi a velemyenyem roluk.