Mi szükség van névre? Úgyis mindenki tudja, hogy ez a főváros. Név csak olyan településeknek kell, amelyeket máskülönben nem lehetne megkülönböztetni egymástól.
szerintem meg ha oviéknak lett volna egy kis eszük, nem rúgják össze több kabinetkérdésben a port a fővárossal. és akkor most nem kell mocskosbutapestezni...
más: érdekes, számomra a fideszesek is bután vigyorognak. sz'al, ebben nincs különbség. ;-)
Szerintem meg legyen Bukarest. Úgyis olyan sok külföldi keveri. Most legalább nem téved nagyot.
Eddig mindig megsértődtem, mikor Bukarestet mondtak Budapest helyett. Mostmár nem fogok, max röhögök rajta.
Vagy lehetne egyszerűen Butapest.
(bocs a bp-i jobbos szavazőktól, és részvétem nekik)
Nem csodálomm, hogy a komenisták győztek, elég végignézni BP-en, mindenhol komcsi plakátok, fideszes alig.
Az utóbbi hetekben 2x is voltam bp-en, pl. a hidakon is minden lámpaoszlopon a bugris megyó mocskos pofája vigyorog rám. Lassan rosszul leszek tőle.
Meg a Pannon is bemondta tegnap, hogy itt az ideje annak,hogy a Pápa is belépjen a MIÉP-be (tegnap este 8-tájban volt egy beszélgetőműsor, abban követték el ezt a "beszélgetők"). Akkor mindjárt költözhet is Debrecenbe az új Rómába.
schgy
elnézést kérek, székesvörösvárt a székesfehérváriak és a pilisvörösváriak nevében méltánytalannak tartanám...
lehetne mondjuk köcsögfalva, kohnbélaváros, esetleg rákosimátyásváros...
egyébként már régen nem kétmilliós, lassan, de biztosan tart az egymillió felé.
a kiköltözöttek meg jórészt fideszesek, nézd meg a pest-megyei eredményeket (kivéve proli budaőrs, de szégyelljük is őket rettenetesen)
Ha már ily lélekemelő ötleted van, legyél elvhű:
a név legyen, mivel it prolik laknak:
Lábas a vörös vár( összeolvasva: Lábasvörösvár- hiszen székre csak a pógároknak telik) :O)
Bezony !A rohadt vörösök már 19-ben is itt masíroztak! Szentpétervár-Budapest-Ulanbator!!!!
Csilla
Most kezdődne a LOPSTART ha Mádl is ezt akarná!Ugye Kuncze?Titokban a Fidesszel tárgyaltok,hiszen a nagytőke nem szeretne Karl Imrézni?Szeva bácsizni?Kiderült,hogy a Fidesz a vezérbalos párt a parlamentben?
Úgy látszik Horthy apánk újra aktuális lett. Mit is mondott amikor a Tanácsköztársaság után bevonult Budapestre: " ... ez a város megtagadta 1000 éves múltját és vörös rongyokba öltözködött..."
Csilla! Gáz van, molim pár perce nyitott egy fikatopikot, amely színvonala még a tieidét is messze alulmúlja. Gyorsan, a verseny nem tűnik lefutottnak. Ki tudsz te találni valami bornírt baromságot még a mai nap és újra tiéd lehet az Index leggagyibb topikja a mai napon. (Mondjuk ma különesen nagy a felhozatal fikatopikban, ilyen kiélezett versenyben a második hely se szégyen :))))
Legyen, meg szerintem az itt élő kétmillió embert fessük be szép pirosra. Mert büdös lumpenprolik, azé. Alig négy évig baszogatták őket ésd ezek az érzékeny fazonok csináltak egy kormányváltást. A neurotikus nénikéjüket, aztat, tudod?
Szittya Attila Bendegúz
Bivalyröcsöge