Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.12 0 0 43
Mi szükség van névre? Úgyis mindenki tudja, hogy ez a főváros. Név csak olyan településeknek kell, amelyeket máskülönben nem lehetne megkülönböztetni egymástól.
p-simon Creative Commons License 2002.04.25 0 0 42
butapest zseniális.
de nekem köcsögfalva jobban tetszik - olyan szókimondó :)
Előzmény: Hónaljkutya (40)
Demim úr Creative Commons License 2002.04.25 0 0 41
szerintem meg ha oviéknak lett volna egy kis eszük, nem rúgják össze több kabinetkérdésben a port a fővárossal. és akkor most nem kell mocskosbutapestezni...

más: érdekes, számomra a fideszesek is bután vigyorognak. sz'al, ebben nincs különbség. ;-)

egy pesten élő echtevidéki

Előzmény: Hónaljkutya (40)
Hónaljkutya Creative Commons License 2002.04.24 0 0 40
Szerintem meg legyen Bukarest. Úgyis olyan sok külföldi keveri. Most legalább nem téved nagyot.
Eddig mindig megsértődtem, mikor Bukarestet mondtak Budapest helyett. Mostmár nem fogok, max röhögök rajta.
Vagy lehetne egyszerűen Butapest.
(bocs a bp-i jobbos szavazőktól, és részvétem nekik)
Nem csodálomm, hogy a komenisták győztek, elég végignézni BP-en, mindenhol komcsi plakátok, fideszes alig.
Az utóbbi hetekben 2x is voltam bp-en, pl. a hidakon is minden lámpaoszlopon a bugris megyó mocskos pofája vigyorog rám. Lassan rosszul leszek tőle.
Előzmény: Verescsillag (-)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.24 0 0 39
Fogatlan gyere vissza ha mersz és válaszolj.
Előzmény: Nils Holgersson (24)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.24 0 0 38
De nem élte meg dadus.....
Előzmény: ttaarrllee (34)
Nyolcker Creative Commons License 2002.04.24 0 0 37
Igazatok van, Vic Boyok! Budapestet lerombolni, a lakosait Dunába löni, és akkor már zenghet a boldog biztatás: Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!
NemGuru Creative Commons License 2002.04.24 0 0 36
Kezd elpunnyadni ez a topik. Egy kis löketet adhat a matula magazin nyitóoldalán levő kép:

matula.hu

hajrá, barmok!

schgy Creative Commons License 2002.04.24 0 0 35
Meg a Pannon is bemondta tegnap, hogy itt az ideje annak,hogy a Pápa is belépjen a MIÉP-be (tegnap este 8-tájban volt egy beszélgetőműsor, abban követték el ezt a "beszélgetők"). Akkor mindjárt költözhet is Debrecenbe az új Rómába.
schgy
Előzmény: binda (33)
ttaarrllee Creative Commons License 2002.04.24 0 0 34
Szegény jó Aczél György ha ezt megélhette volna!

(Idősebb pécsiek tudják miről beszélek, a fiatalabbak meg majd megtudják.)

Előzmény: binda (33)
binda Creative Commons License 2002.04.24 0 0 33
A két forduló közt már elkeresztelték Pécset Moszkvának. Debrecent pedig Rómához hasonlítják... :o)
Előzmény: djkalo (30)
djkalo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 32
azt hiszem tényleg ezt mondta, csak azt sajnálom, hogy nem nekem jutott eszembe

Előzmény: gratianus (17)
Konrad Creative Commons License 2002.04.24 0 0 31
Új Moszkva... tetszik...

Jártatok mostanában Moszkvában?

Tele van angol nyelvű hirdetésekkel, egy csomó katona + rendőr és fiatal.

Láttam tavaly egy szélsőbaloldali (igazi komcsi) tüntetést a Vörös tér mellett. Voltak vagy 20-25-en...

Jelezném: Moszkva nem komcsi város. Ez a jelen, a való világ.

A jövő nemcsak itt kezdődött el...

Előzmény: djkalo (30)
djkalo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 30
a környezetemben az új moszkva elnevezés kezd elterjedni...
dornröschen Creative Commons License 2002.04.23 0 0 29
Éljenek a nagytőkés kommunisták!!
Ha jól emlékszem, talán Vorosilov volt az utolsó, aki nemesként lett komcsi( de az mintha régebebn lett volna)..
laca55 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 28
... végül is mindegy, hogy hány éves vagy.
A lényeg, hogy a hozzád hasonló húgyagyúak legalább a következő 4 évben kimaradnak a parlamentből :-)
p-simon Creative Commons License 2002.04.23 0 0 27
elnézést kérek, székesvörösvárt a székesfehérváriak és a pilisvörösváriak nevében méltánytalannak tartanám...
lehetne mondjuk köcsögfalva, kohnbélaváros, esetleg rákosimátyásváros...
egyébként már régen nem kétmilliós, lassan, de biztosan tart az egymillió felé.
a kiköltözöttek meg jórészt fideszesek, nézd meg a pest-megyei eredményeket (kivéve proli budaőrs, de szégyelljük is őket rettenetesen)
dornröschen Creative Commons License 2002.04.23 0 0 26
Bocs, hol hiányzik a fogad? Mert ha elől( lent is kettő, fent is kettő), akkor nem nehéz kitalálni a foglalkozásod... Jó munkát!
Előzmény: Fogatlan provokátor (4)
dornröschen Creative Commons License 2002.04.23 0 0 25
Ha már ily lélekemelő ötleted van, legyél elvhű:
a név legyen, mivel it prolik laknak:
Lábas a vörös vár( összeolvasva: Lábasvörösvár- hiszen székre csak a pógároknak telik) :O)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.23 0 0 24
Kitől idéztél seggfej? Gondolom nem tudod. Majd benézek még ide hogy kioktassalak, addig használd a keresőd.
Előzmény: Fogatlan provokátor (4)
laca55 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 23
Elárulnád, hogy hány éves vagy?
Előzmény: Verescsillag (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 22
és a Lakinger Béla zsebcirkálóról se feledkezzünk meg...
Előzmény: Obivan Baumax (20)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.23 0 0 21
Mongóliában 1924-ben volt a kommunista hatalomátvétel, nem 1919-ben :).
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.04.23 0 0 20
Irgum-burgum, azt a hét meg a nyócát a 19-es vörösöknek,meg le az Aurórával, húúúúúúúúú........
Verescsillag Creative Commons License 2002.04.23 0 0 19
Bezony !A rohadt vörösök már 19-ben is itt masíroztak! Szentpétervár-Budapest-Ulanbator!!!!
Csilla

Most kezdődne a LOPSTART ha Mádl is ezt akarná!Ugye Kuncze?Titokban a Fidesszel tárgyaltok,hiszen a nagytőke nem szeretne Karl Imrézni?Szeva bácsizni?Kiderült,hogy a Fidesz a vezérbalos párt a parlamentben?

Előzmény: gratianus (17)
Avenue Creative Commons License 2002.04.23 0 0 18

verescsillag és fogadatlan prókátor helytelen oldalról és irányból közelíti meg a kérdést.

Figyelembe kellene venni minden tényezőt és javaslatot tenni:

1- Székesvörösvár
2- Judapest
3- Bolsijudapest

Ezt a háromat kell előterjeszteni.

Az SZDSZ mozgósítja az országban levő fajtársait (mint most is tette a szavazáskor), hogy szavazzanak a Judapestre.

Az MSZP és alvállakozásai mozgósítanák a lumpenelemeket, akik most is rájuk szavaztak, így lenne Székesvörösvár.

Az MSZP-SZDSZ koalíció mozgósítaná alvállalkozásait és akkor közös akarattal lenne Bolsijudapest.

Na, ha így csinálják, akkor megyek szavazni.

gratianus Creative Commons License 2002.04.23 0 0 17
Úgy látszik Horthy apánk újra aktuális lett. Mit is mondott amikor a Tanácsköztársaság után bevonult Budapestre: " ... ez a város megtagadta 1000 éves múltját és vörös rongyokba öltözködött..."
Innercity folk Creative Commons License 2002.04.23 0 0 16
Szerintem maradjon Budapest. Nekem tetszik.
morbiczer Creative Commons License 2002.04.23 0 0 15
Csilla! Gáz van, molim pár perce nyitott egy fikatopikot, amely színvonala még a tieidét is messze alulmúlja. Gyorsan, a verseny nem tűnik lefutottnak. Ki tudsz te találni valami bornírt baromságot még a mai nap és újra tiéd lehet az Index leggagyibb topikja a mai napon. (Mondjuk ma különesen nagy a felhozatal fikatopikban, ilyen kiélezett versenyben a második hely se szégyen :))))
Előzmény: Verescsillag (8)
rusnya állat Creative Commons License 2002.04.23 0 0 14
Legyen, meg szerintem az itt élő kétmillió embert fessük be szép pirosra. Mert büdös lumpenprolik, azé. Alig négy évig baszogatták őket ésd ezek az érzékeny fazonok csináltak egy kormányváltást. A neurotikus nénikéjüket, aztat, tudod?
Szittya Attila Bendegúz
Bivalyröcsöge

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!