Meghalt szerencsétlen Simon Tibor.Most beszélnek a TV2-n a dologról.
:((
Adózzunk tisztelettel emlékének, én sem vagyok egy focirajongó, de ez azért nagyon gáz.
Szerintem mindegy kik verték. Remélem eléítélik őket és börtönben fognak ülni.
A kidobós rendszer a következőképpen épül fel:
1. nyitsz egy kocsmát és fizetsz tisztességesen két haverodnak, hogy legyenek kidobók.
2. ha beindul az üzlet, megjelenik egy ember és közli, hogy havi X százezerért N embere fog itt kidobóként dolgozni elsejétől. Két hónapot most fizethetsz előre.
3. elsejétől az ő emberei dolgoznak ott.
Igazad van. Meg kellene ezt a rendszert reformálni.
Mint már mondottam volt, nem szeretm a focit és nem is érdekel.
De ebben a percben egy ember küzd az életéért és politikai hovatartozástól függetlenül,
qrvára nem tartok tisztességesnek bármiféle háttérelemzést, hogy Doszpot, vagy Ortbán vagy...
Ha ebben az ügyben lesz bírósági eljárás, akkor ott a tetteseknek kell vállani a felelősséget!
És bizonyára végig kell gondolni azt is, hogy ez a kidobós rendszer hová vezet... ~het.
Hi!
Az, hogy az egyik verekedő rendőr volt, azért még a rendőrségnek semmi köze a dologhoz!!!!!!!!!
Nincs értelme az ilyen fityeszes stílusnak, ahol esztelenül rágalmaznak mindenkit mindennel a pénzemen (adófizető).
By
Ki tartozik felelőséggel a rendőrök tetteiért? Csak nem valami maffiózó miniszterhez, meg Orbán Péter országos rendőrfőkapitány az érintett. Csak nem Cézár Piktor kinevezettjei?