Mondtam en egy szoval is, hogy te masodnick lennel, vagy Woland lenne a tied? :) Ertelmezd a hozzaszolasaimat ugy ahogy kell. Amit neked irtam annak koze nincs ahhoz amit neki, illetve vica versa. Te jottel mar az elejetol fogva azzal, hogy te nem vagy Woland, (lassuk be a w azert gyanus... :)) pedig sose allitottam hogy az lennel. :) Amugy nekem mindegy, hogy melyikotok a fonoknick, ha ketten vagy egyedul. :) Viszont akkor 2 uveg Jack Daniels a nyeremenyem, azt szogezzuk le. :))))
Hát kedves Ákos meg tudlak érteni, én is baromi szarul éreztem magam 98 elején, mikor a kedves Gyula nap mint nap előjött a jobbnál jobb dumáival és a remek ötleteivel :-)
Még hogy a madár ellenzéki. Mikor még Orbán a kormány. Hogy aztán 4 évig megint kormánypárti lehessen, jól. Ilyen gyorsan menekülnek a hajórol a ... turulok?
:)
Én is élvezem, határozottan üditő...:)
Nagyon kiváncsi vagyok, mit tesznek az etások, most hogy már a pofázás nem elegendő, tenni is kell, és jó dolgokat.
Én csak attól félek (mert 94-98 között is ez volt, és ez nem a gazdasági helyzet függvénye), hogy a média masszív kussban lesz, ha az ő viselt dolgaikról kellene harsogni) Sok balos azt hiszi, hogy az MSZP nem lopott (ők még csak igazán), és most sem fog.... Pedig csak nem írja meg a Népszabó, és nem hozza le a @TV...
Megírja majd az MN, de azt meg rövid úton lenyomják, persze nem ők, hanem majd a piac...:)
Inkabb ne, nem szeretem. :))))))))
De ha megis, ha te azt nyersz, akkor legyen az, ugy ok?
Ha en nyerek, akkor 4 ev alatt csak osszekuporgatsz egy uveg Jack Daniels-re valot. Igy meg fair is. :)))