Keresés

Részletes keresés

SzinesGeza Creative Commons License 2005.02.18 0 0 201
Erdekes, a Galambos Robert altal vezetett barban a pultnal iszogatott Galambos Janos.
Előzmény: Gadocha (199)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.02.18 0 0 200

Tuggyuk, utólag a gengszter rendőröket is kirúgják, ha lebuknak.

Mint régen a sikkasztó párttagokat az MSZMP-ből...

Előzmény: Gadocha (199)
Gadocha Creative Commons License 2005.02.18 0 0 199
hánynom kell Galambostól...
Előzmény: polites (190)
mrwin Creative Commons License 2002.06.22 0 0 198
beteg vagy te fiam
Előzmény: Tóth Attis (-)
Triumphator Creative Commons License 2002.04.27 0 0 197
Egy kis magyar büntetőjog:

A halált okozó testi sértést és az emberölést (gyilkosság nincs a magyar jog szerint) a jog az ún. IV. BED (Bíroi Elvi Döntés) alapján határolja el. Többek között vizsgálni rendeli az elkövető szándékát, ölni akart vagy csak sérelmet okozni, aztán vizsgálja azt, hogy a támadás foka, iránya, eszköze alapján tudnia kellett-e a támadónak, hogy cselekménye akár halált is okozhat, meg ilyenek vannak benne.
SZVSZ, egy viperával többször a fejre mért ütés kimeríti az emberölés tényállását.

Előzmény: cucu (193)
Black Dani Creative Commons License 2002.04.27 0 0 196
No, Doszpot reggel a Nap-keltében és most az Összefüggésekben is cáfolja, hogy köze lenne a dologhoz. Úgy látszik az ATV-ben ma Doszpot-nap van.
cucu Creative Commons License 2002.04.25 0 0 195
Igazad van, bár én nem hiszem, hogy valóban meg akarták ölni. Egyszerűen "csak" nem tudták időben abbahagyni a verekedést.
Igen, a csoportosan elkövetett gyilkosság lehet a helyes. (Ugye a gyilkosság meg az emberölés az kettő? Az emberölés az enyhébb minősítés emlékezetem szerint.)
cucu
Előzmény: kábelbúvár (194)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.25 0 0 194
Elnézést, hogy helyesbítelek, de ez egy különös kegyetlenséggel,
csoportosan elkövetett gyilkosság volt!

Mellesleg még a cserbenhagyás is szóba jöhet, ha ennek itt volna helye.

Előzmény: cucu (193)
cucu Creative Commons License 2002.04.25 0 0 193
Én nagyon furcsállom, hogy "halált okozó testi sértés" a vád az elkövetőkkel szemben.
Ez egy közönséges gyilkosság volt és ennek megfelelően kell minősíteni.
cucu
CaveTroll Creative Commons License 2002.04.24 0 0 192
A tudomany vilagaban bizonyitott teny, hogy ezeknek a, szteroid szerekkel felpumpalt izom(agyu) embereknek a szteroidok hatasara megnovekszik a tesztoszteron (ferfi nemi hormon) szintjuk, amitol no bennuk az agresszivitas

Ez nem pont így van, az anabolikus szteroidok mesterséges férfihormonok, amelyek általában sokkal erősebb hatásúak mint a tesztoszteron maga. Bár sok száz változata létezik, a jobbak csak az izmokra hatnak, de az olcsóbbak az idegrendszerre is, ennek bizonyos embereknél igen súlyos hatása lehet (őrjöngés, fékezhetetlen indulatok). Másik tényező a kábítószer, a kidobók többsége drogdíler is mellékállásban, de fogyasztják is a szereket. Kábítószer + szteroid egyben bárkiből gyilkost csinál.

Előzmény: SASKA (179)
Verescsillag Creative Commons License 2002.04.24 0 0 191
Hozzám is eljutottak a hírek! Doszpotot előtte is szar embernek tartottam,hiszen az egész városban az terjedt róla hogy a maffia embere!Mikor megtudtam,hogy kommunista,hányni tudtam tőle.
Simon Tibi megöletése már csak pont volt az ÍÍÍÍÍ-n!
Sajnálom Simit!Részvétem!
Cs.
polites Creative Commons License 2002.04.24 0 0 190
Furcsa ellentmondás.
A Café Allure marketingese korábban is azt mondta, hogy felbontották a szerződést a biztonsági céggel, illetve, hogy nem nyilatkozhat cégről, mert nincs itt a képviselője.
A rendőrségi és más sajtótudósítások viszont azt mondták, hogy alkalmiag verbuválódott csoport látta el a feladatot.

Legalább egyikük nem mond igazat.
Miért???
Mi a neve a cégnek? Tudja valaki?

Origo:
---------------------------------
Café Allure: a biztonsági cég a felelős

2002.04.24. 12:45:26

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor nyit ki a Café Allure szórakozóhely, amelynek biztonsági őreit azzal gyanúsítják, hogy vasárnap éjjel halálra verték Simon Tibor labdarúgóedzőt. A mulató már aznap új biztonsági céget bízott meg a védelemmel, a hely marketing igazgatója, Galambos Róbert szerint a tettért elsősorban a biztonság őrők a felelősek. A szórakozóhely kegyeleti okokból és a rendőrségi nyomozás segítése miatt zárt be.

Egyelőre zárva marad a Café Allure - közölte Galambos Róbert a szórakozóhely marketing igazgatója, de azt még nem tudta megmondani, hogy mikor nyitnak ki. A mulatóban kezdődött az az összetűzés vasárnap éjjel, aminek a végén az utcán félholtra verték a biztonsági őrök Simon Tibort, a Soproni focicsapat szakvezetőjét, volt FTC-játékost. Simon kedd éjszaka belehalt sérüléseibe.

Galambos Róbert elmondta, együtt éreznek a focirajongókkal, és a rendőrségi nyomozás segítése mellett kegyeleti okok miatt sem nyitják meg a mulatót. Az eset körülményeiről a rendőrségi nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el részleteket. A felelősség elsősorban azt a biztonsági céget terheli, amelynek alkalmazottai elkövették ezt a tettet - mondta, majd hozzátette, hogy a szórakozóhely még aznap felbontotta a szerződést a céggel és egy másikat bízott meg a hely védelmével.

A marketing igazgató szerint a velük szerződő biztonsági őrök feladata a szórakozóhely területére szól, ha onnan eltávoznak, már nem tekinthetők az ő alkalmazottjuknak. A szemtanúk beszámolói alapján Simont azonban már a szórakozóhelyen belül is leütötték egyszer, és annak ellenére, hogy megpróbált elmenekülni a biztonsági őrök utána futottak, és továűbb ütötték. Galambos Róbert úgy véli ez esetben a Café Allure tehetetlen volt, és most dühösek azért, mert a biztonsági őrök "megdöbbentő" tettükkel az ő jó hírüket is tönkretették. Az [origo] kérdését, hogy terveznek-e bármilyen jogi lépést az érintett céggel szemben, még korainak ítélte Galambos.

kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.24 0 0 189
Én láttam egy fényképen a választással összefüggésben.

A fő-fő választási vezetőkkel, meg Dávid Ibolykával együtt.

Előzmény: cucu (188)
cucu Creative Commons License 2002.04.24 0 0 188
Részvétem a hozzátartozóknak...
Édesapja hogy van? Úgy tudom agyvérzést kapott.

De hol van ilyenkor Pintér Sándor úr? Igaz, már vagy 4-5 hónapja nem láttam, nem hallottam felőle.
cucu

kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.24 0 0 187
A sors fintora, hogy ma van a rendőrség napja...

Nyugodj Békében, Simon Tibor!

A családnak erőt kívánok a tragédia feldolgozásához!

MZ/Y Creative Commons License 2002.04.24 0 0 186
Te beszélsz mocskolódásról,
aki ahogy ismerem, volt kokárdája, és biztos rajt ais volt, és akkor a Doszpoték, jaj, én már úgy félek...
Egy ember tragédiájából politikai hisztériát keltettél, és most primadonnaként távozol...
Jobboldal szégyene...
Előzmény: Tóth Attis (182)
Krokodil Hunter Creative Commons License 2002.04.24 0 0 185
borzasztó
Előzmény: fxor (183)
Accelerated Dragon Creative Commons License 2002.04.24 0 0 184
Te idióta.
Tételezzük fel, hogy Doszpot maffiózó. Tételezzük fel, hogy csendestárs abban az őrző-védő kft-ben, melynek alkalmazottjai Simont agyonverték. Felőlem lehet, és ha neked bizonyítékaid vannak, uccu.
De ebben az esetben is milyen büntetőjogi felelőssége lenne a történtekben?
Előzmény: MEPE (180)
fxor Creative Commons License 2002.04.24 0 0 183
„Ott ültem az autómban a barátnőmmel, és
egyszer csak azt láttam, ahogy valaki menekül, és négyen vagy öten üldözik. Figyeltem, mi történik, kiszálltam a
kocsiból, nem mintha bármit tehettem volna a túlerővel szemben. Szörnyű volt az egész. Akkor már felismertem
Simon Tibit. Utolérték, s egyszerűen kirúgták a lábait, hogy a földre zuhanjon. De ezzel még nem volt vége, szegény
Simi megpróbált felülni, s mondta, oké, rendben, ti vagytok a jobbak, de a támadók nem hagyták abba, viperát
használtak, azt a botot, amelynek ólom a vége, azzal csépelték a fejét, majd csak úgy befejezésként egyikük tiszta
erőből fejbe rúgta az akkor már csupa vér, mozdulatlan, tehetetlen embert. Üvöltöttem, bár én is féltem, de az egyik
biztonsági ember, merthogy ők voltak, azt pontosan láttam, szóval az egyikük azt mondta, »Simon g...ci, most
megkaptad!« Rajtam kívül két lány jött oda, pedig az utcán legalább százan nézték végig ezt a gyalázatot. Valaki
jeget tett Simi felismerhetetlen arcára, amely akkorra már úgy feldagadt, hogy a jobb szeme nem is látszott. Nem
mozdult, nem szólt, én hívtam ki a mentőt, és elképesztő módon akkor magához tért néhány pillanatra. Nem tudta,
hogy hol van, bár a mentősnek válaszolt, hogy aztán elájuljon, és kómába essen. Elképesztő ez az egész. Ha kell, a
rendőröknek is elmesélek mindent."
Előzmény: AmBesten (142)
Tóth Attis Creative Commons License 2002.04.24 0 0 182
Isten nyugosztalja...

(Én nem vagyok hajlandó sem itt, sem másutt az Indexen tovább politizálni. Úgy érzem hogy a zsigeri mocskolódók kiforgatták szavaimat, érzéseimet, ismét rászolgáltak az Index politikai fórum általam megítélt színvonalára. Egyik oldal sem tudott olyan értelmesen vitatkozni, mint ahogy én elkezdtem. Bennem az eset érzéseket indított, ezeket leírtam. A találgatásokra meg annyit: ez nem egy "politizáljunk" típusú másod, harmadnick, alterego.)

Innercity folk Creative Commons License 2002.04.24 0 0 181
Egy ember halálát politikai célokra használni több mint gusztustalan.

Legalább az ember emlékét tisztelhetnéd, ha már mások politikai eszméit képtelen vagy tolerálni.

Előzmény: MEPE (180)
MEPE Creative Commons License 2002.04.24 0 0 180
Részvétem! és tudjátok Doszpot elvtársnak mentelmijoga van a kommunista frakcióban!
No comment!
M.
SASKA Creative Commons License 2002.04.23 0 0 179
big-lesz: "Azt mondják, jót vagy semmit...Nyugodjék békében!" Nyugodjek Bekeben, szegeny! Nagyon sajnalom ot es melysegesen fel vagyok haborodva, hogy ez megtortenhetett. Muszaj kimondani, hogy ez a felhaborito gyilkossag a kozvetlen okok melett a mai tarsadalom hibaja. Aze a tarsadalome, amelyik megturi, hogy orzo-vedo szolgalatnak alcazott maganrendorsegek es maganhadseregek tagjai korlatlanul garazdalkodjanak az orszagban mindenutt. A tudomany vilagaban bizonyitott teny, hogy ezeknek a, szteroid szerekkel felpumpalt izom(agyu) embereknek a szteroidok hatasara megnovekszik a tesztoszteron (ferfi nemi hormon) szintjuk, amitol no bennuk az agresszivitas.Gyakorlatilag agressziv allatokka valnak, akiknek egy nem tetszo szotol elborul az agyuk es nem neznek se istent se embert. Es ez most egy ertekes ember eletebe kerult. EZT MEG KELL ALLITANI! A gyasz mellett erre is gondolni kell, hogy ne legyenek tovabbi aldozatai a "biztonsagi oroknek".
Előzmény: big-lesz (174)
ss-1 scud Creative Commons License 2002.04.23 0 0 178
Nyugodjon békében Simon Tibor.

Doszpot egyébként több helyen szed tudomásom szerint védelmi pénzt Budapesten. Az MSZP hibát követett el, amikor a politikáról, demokráciáról, kultúráról és erkölcsről rendkívüli mértékben hiányos ismertetkkel rendelkező rendőrt besorolta a pártba.

fxor Creative Commons License 2002.04.23 0 0 177
\
FatMo Creative Commons License 2002.04.23 0 0 176
Nyugodjék békében.
ninive Creative Commons License 2002.04.23 0 0 175
Ez a lényegen nem változtat...
Megölték...
Előzmény: Skandi (171)
big-lesz Creative Commons License 2002.04.23 0 0 174
Azt mondják, jót vagy semmit...

Nyugodjék békében!

AntiAngel Creative Commons License 2002.04.23 0 0 173
Isten nyugosztalja :-(

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Wic Creative Commons License 2002.04.23 0 0 172
Igaz, most mondta a TV is :-(

Wic

Előzmény: ninive (169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!