Keresés

Részletes keresés

Zem Creative Commons License 2002.04.23 0 0 18
Nemrég még azt jósolgattad hogy az SZDSZ most sem fog bekerülni a Parlamentbe. 98-ban milyen tipped volt?
Nincs kizárva, hogy a szadesz téged választ kabalafigurának! :DDD
Előzmény: Fine Tune (-)
Project frEe LiFE Creative Commons License 2002.04.23 0 0 17
Szerbusztok!

Én megint csak fogom a fejem és nem értem mi történik...

Szóval ti azt gondoljátok, hog az SZDSZ majd jól keresztbetesz az MSZP-nek? Meg OV majd mindent leszavaz csakhogy megmutassa milyen jól is lehet csinálni ezt az ellenzékiskedést? Meg égne a pofámról a bőr, ha egyezkednem kellene egy olyan párttal aki majdnem kiesett?
Normálisak vagytok? Nem is értem. Komolyan gondoljátok? nevetséges.

1. ki egyezkedik kivel, kinek ég kimiatt az orcája: 98: FIDESZ-KISGAZDA Elfelejtettétek?
2. MDF biztosan kiválik a Fideszből, mivel szerintem Dávid Ibolyának volt egy kissebb idegösszeroppanása az utolsó két hétben. Ezt a stílust amit a POLGÁRI JOBBOLDAL képviselt az uóbbi időben nem nagyon bírta megemészteni.
+ beolvadva egy nagy párt szárnya alá csak saját magukat lehetetlenítenék el.
3. SZDSZ-re kulcsszerep vár. Az a húsz ember bármit eldönthet. Nem érdemes ezt megkérdőjelezni.

Az SZDSZ a garancai arra, hogy az MSZP nem fogja Lbaszarintani a dolgokat. Nem lehet azt csinálni amit csak akrnak.
Örülök, hogy így alakult. SZDSZ Szabad. Az egyetlen párt aki az elmúlt 4 évben következetesen képviselte a szabadságjogokat.
Ha a jobboldali politikából indultok ki, (és miért ne ezt tennétek), akkor gondolkozhattok úgy, hogy majd az SZDSZ jól keresztbetesz. Persze párszor meg is fogja tenni.. ..de nem azért mert visszaél a hatalmával, mint.. Mindannyian tudjuk.
Demokrácia. Tudom ezt a fogalmat elfelejtettétek az utóbbi 4 évben, de majd most mindenki újra meganulja értelmezni. nem szoktatok hozzá. Igen ez (is) OV hibája. Most egy kicsit Ők is tanulnak.
Rájuk fér. Itt nem diszkriminációról beszélek.
És ezt mindenki tudja.

Üdv: PFL

Subiaco Creative Commons License 2002.04.23 0 0 16
Eh!
Mellé... :-)

Akkor lenne itt egy mszp-szavazó, aki megmondaná nekem?...

Előzmény: Nyomkereső (13)
3t Creative Commons License 2002.04.23 0 0 15
Naponta ezer? :))) Haha.
Ez eddig 25.
Előzmény: Kulás Viktor (12)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.23 0 0 14
Nem vagyok párttag.
Előzmény: Fine Tune (6)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.23 0 0 13
Mivel én SZDSZ-szavazó vagyok, egy cseppet sem vagyok ideges. :-)
Előzmény: Subiaco (7)
Kulás Viktor Creative Commons License 2002.04.23 0 0 12
Engem ti neveltetek ki az indexen! en nem az szdsz vagyok te kis buta! en a ti kinzotok vagyok, aki mindig figyelmeztetni fog arra, hogy egy utolso senkihazi mocsok banda vagytok, akik nem erdemelnek emberseget, akikkel nincs megbekeles, akik annyit nem ernek, mint a koromalatti piszok!

A ti sajat fegyveretek vagyok, ami most forditva sult el!

A legsotetebb remalmotok leszek, ezer nicken, amely naponta ezerszer irja le, a naciknak kuss legyen!

vege vege vege! mehettek a francba!

Előzmény: Törölt nick (11)
Kulás Viktor Creative Commons License 2002.04.23 0 0 10
te meg lefetyelheted tovabb egy luzer part komcsiberenc III/III-as ugynokenek a szaftos hatuljat! :)))))) Az jo erzes? Meselj! :)))))))
Kulás Viktor Creative Commons License 2002.04.23 0 0 9
kis finomhangolo indexes amokfuto!

bepancsikoltal! kesz!

locitrom az orrotokra :))))))

az szdsz bejutott a mijeped meg megy le mar a klotyon!!!!! be be beeeeee :))))))))))))))

remelem is, hogy az almagyar, bokacsattogtato, kokardagyalazo, nepnemzeties, naci ideologia vegre oda kerul, ahova valo!

torodj bele, innen kezdve nem ti dontitek el, ki a magyar magyarorszagon, es innen kezdve nem csak a szirupos magyarkodo maztol kell leborulni!

Fine Tune Creative Commons License 2002.04.23 0 0 8
Ráadásul, Hitetlen Tamáska tegnap hallotta a TV-ben, hogy Demszky inkább a Fidesszel szövetkezne.
Subiaco Creative Commons License 2002.04.23 0 0 7
Nyomkereső,

tényleg, nektek nem egy óriási blamázs, hogy egy egyre zsugorodó, ámde egyre nagyobb pofájú törpepártnak kell nyalni, ahhoz, hogy sikeresen kormányozzatok?

Ott vagytok a második legtöbb mandátummal, és ezeknek a beképzelt majmoknak kell násztáncot lejteni.

Helyedben én baromi mérges lennék.

Előzmény: Nyomkereső (4)
Fine Tune Creative Commons License 2002.04.23 0 0 6
"Álmodik a nyomor."

Az lehet. Hitetlen párttársad épp most nyitott erről egy topicot:))

Előzmény: Nyomkereső (4)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.23 0 0 4
Álmodik a nyomor.
Előzmény: Fine Tune (3)
Fine Tune Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3
Kissé durva, de nagyon találó hasonlat a Pannon egyik betelefonálójától.

"Attól, hogy a patkány is a tyúkólban tartózkodik, még nem lesz belőle tyúk"

Szerintem ezt az tyúkok (az MSZP) is nagyon jól tudja.

mekmec Creative Commons License 2002.04.23 0 0 2
Ha lesz egy kis szerencsénk, ebbe a koalába mind a két párt bele fog bukni. Talán a maszop végre kis párt lesz, a szadesz meg eltűnik oda, ahová való.
Az a mangalicapofa Kuncze azt hiszi, ő szarta a spanyolviaszt. Még hogy ők váltották le a kormányt! Röhögnöm kell. Van 5 képviselőjük és mekkora pofájuk!
Nagyon nagy bajban van most az MSZP. Nem fogja tudni betartani az ígéreteit, mert az SZDSZ betart neki. És teheti... A Fidesz meg át fogja harapni a nyakát ezért. Ha OV helyében lennék, minden olyan javaslatot megszavaznék, ami ad az országnak. Mindegy, hogy kinek és mindegy, hogy mennyit. Aztán halkan megkérdezném az elvtársakat, hogy "Na most vajon miből?".
Nem fog ez ezeknek nagyon összejönni.
stones Creative Commons License 2002.04.23 0 0 1
a kapott 5%-uk 2006-ban, ha csak ugyanazok elmennek szavazni, akkor is meglesz. Csak akkor esnek ki, ha folytatják a nemzetvesztő politikájukat, talán[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: stones (0)
stones Creative Commons License 2002.04.23 0 0 0
sajnálatos, hogy a SZDZSZ nem 0

Előzmény: Fine Tune (-)
Fine Tune Creative Commons License 2002.04.23 0 0 topiknyitó
A sors úgy alakította, hogy az 5%-os SZDSZ fog kormányozni. Lényegében azt kérnek amit akarnak. Ez az a helyzet, amikor az MSZP egyszerűen semmire nem mondhatja, hogy nem. És ahogy az SZDSZ-t ismerem, nem lesz szégyenlős. Ha az MSZP-nek van egy kis esze, a hátérben megegyezik a Fidesszel, vagy az MDF-el. Szvsz ezt fogják tenni, hiszen az SZDSZ hiába barát, az MSZP-t bármikor kész hátbatámadni és ezt az MSZP is tudja.

Fatális véletlen, az országot egy parlamentből majdnem kihullott népszerűtlen párt fogja irányítani. Nekünk jobbosoknak annyiban elégtétel a dolog, hogy az SZDSZ-el 2006-ban 10000%, hogy nem nyernek!!!, sőt az SZDSZ akkor már be sem fog jutni a parlamentbe:))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!