Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
(Úttörő becsület szavamra 2x is ellenőriztem a linkeket, de a Fortepan portál kép-indexelésén nem bírok kiigazodni, úgyhogy lehet megint összezavartam.)
Én azt kérdezném meg akkor miért nem nagyon lehet találni külföldi hüvelyt? Csak a magyarok lőttek? A románok meg a csehek nem? Vagy ennyit zsákmányoltak?
A következőben szeretném az önök segítségét kérni: Mint tudjuk az I. VH.-ban a mai Magyarország területén nem voltak harcok. Akkor, hogy lehet az, hogy szántóföldön, erdőben mégis gyakran bukkanni olyan töltényhüvelyekre, melyek az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején készültek. Ezek mind kilőtt állapotban vannak. Mikor és kik használhatták ezeket?
Esetleg a II. VH.-ban? Előre is köszönöm a segítséget!
Sikerre vezetett az a kutatóexpedíció, melynek keretében megtalálták az egykori püspöktamási lakos, Piri Imre és társai földi maradványait a Donnál. A kutatás eredményeit összefoglaló sajtóanyagot Magó Károly zászlós bocsátotta rendelkezésemre, amit szó szerint közlök.[...] Bővebben!Tovább »
Űdv mindenkinek hozzáértő segicséget szeretnék kérni mi az ára egy steyer M1912 pisztolynak bent van hadi szám és abirodalmi kereszt eredeti fa markolattal. Eőre is köszönöm a segitséget.
Hazánk német megszállását követően az ország infrastruktúrája is az ellenséges vadászgépek célkeresztjébe került. 1944. nov. 20-án például egy Lockheed P-38 J, közismertebb nevén Lightning-típusú amerikai vadászgép támadta a rábamolnári vasútállomást .
Ezt a[...] Bővebben!Tovább »
Sziasztok.Bocs ,hogy ide rakom ki,de van eladó katonai egyvelegem.Van közte 1db.ppsh-ív tár,egy fegyver tisztító készlet,sisakok kitüntetések,régi rézöngyújtó,tankos tisztiruha,és kulacsok és egy gázállarc tartó. Az egészet oda adnám 25000-forintért .darabonként is eladóak.
Nekem is van egy ehhez rendkívül hasonló vadászpuskám még hagyatékból!
Legjobb tudomásom szerint egy M98 tipusú vadászpuska! Bár az enyémnek a zárdugatyújának a karja még a Kar98 tipusé kinézetre,csak maga a zárdugatyú rövidebb! Igaz az enyém békebeli gyártású!
Mar leirtuk parszor ,hogy ez egy ganyolt hadipuska!
Jellegzetes a hordszij tartojanak meglete a tusa-ban ill. a tusa kikonnyitese a zarfogantyu alatt! Ilyen vadaszpuskaban nincs! A faanyag is hadipuskae!
Az agyazast nagyon "elegans" modon kurtitottak , igy lett "vadaszias"!