meg vagy lepődve? amikor eltorzult arccal jelentette be 2002-ben, hogy kiverték a kezükből akormánybotot, aztaán előadott egy hamis drámát besúgó apukkájáról; hiéna volt, az is maradt
"helyes döntés volt, hogy nem szálltunk be a negatív, mocskolódó kampányba"
Pokorni ma is helyesen döntött, és ma sem szállt be a negatív mocskolódó kampányba, csak halottakon áttaposva kampányolt a Fidesznek, és saját magának. Egyszerűen undorító volt, ahogy összekapcsolta az áldozatokat a megszorító csomaggal és Gyurcsánnyal. Mintha Gyurcsány csomagja lenne egyenesen felelős a halálos áldozatokért.
Pokorni is beállt halálfalónak Orbán Voldemort mellé.
A Fidesz csak azokkal vitázik, akiket erre kijelölt
2006. március 3., péntek 13:29 InfoRádió / OS
A Fidesz alelnöke, volt oktatási miniszter nem akar a tárca jelenlegi vezetőjével vitázni - derül ki Pokorni Zoltán Magyar Bálintnak címzett leveléből.
figyi..itt most nem higgadtsagot es kulturaltsagot reklamaltam..higgadtan es kulturaltan is bele lehet hazudni az ember orcajaba...
nem hiszem, hogy akar a legszelsobb jobbos is tagadna, hogy a kampany mocskolodo es negativ volt..max megmagyarazza, hogy a balosoke meginkabb es a fidesze csak arra volt valasz...nemtom mi a rosszabb..kiborulni idegileg es nem-higgadtan, kulturalaltlanul viselkedni egy iyen vereseg utan, vagy nyugodtan es rezzenestelenul elmondani egy ilyen hazugsagot. illetve dehogynem tudom..az elsot ertenem, hiszen emberek vagyunk.....
Oké, konkrétan el lehetett volna várni, hogy egy ilyen felnőtt ember higgadtabban, kulturáltan stb., stb.
De ne hagyjátok ki azt, hogy ő nagyon személyesen is érintve van, ugyanis Viktornak mindenütt kell az első hely. Nem vicc, ilyen alkat. Ha a családban, akkor a családban, ha az iskolában, akkor az iskolában, ha a pártban, akkor a pártban. Ha a kormányban, akkor az elnöki székben.
Most ismét párt, és VAN elnök!
Na és ki az JELENLEGI elnök?
Na ki?
Pokorni!
És be vannak töltve az alelnöki posztok?
Igen! Be vannak töltve az alelnöki posztok!
Ott van Deutsch Tamás és Kövér László.
És egyelőre még Szájer személyében frakcióvezető is van.
Most ha Viktor frakcióvezető lesz, akkor Szájernek kell helyet csinálni.
Ha pártelnök lesz, akkor Pokorninak kell helyet csinálni.
Bizonyos személyes szempontból érthető, hogy ki van kelve magából. Egyrészt személyes becsvágyai és ambíciója miatt, másrészt ő is 3 gyermekes családapa, harmadrészt...
Pokorni úgy vélekedett: "helyes döntés volt, hogy nem szálltunk be a negatív, mocskolódó kampányba".
Azért nem semmi ez a fickó, szeretném neki elküldeni azt a mocskolódó pakkot, amit az elmúlt 2 hétben szórtak be a postaládánkba, és ami arról szólt, hogy
Széchenyi terv - Bokros csomag
Meg nem szavazta meg....
Meg nem bíznám rá...
Meg Kádár...
Valamint amit a Kossuth téren osztogattak, plusz amit a Viktor küldött névre szólóan.Ja meg az m1 ugy ahogy van...
Szóval a Pokorni gyerek lassan már nem nyilatkozhat fedett helyiségben :))
Ahogy mondod. Pokorni lett a wc papír Orbán wc-jében. De igazad van, megérdemelte. Nem kényszerítette rá senki. Hogy az utolsó pillanatban így hagyott magából hülyét csinálni (vagy csinált magából hülyét sajátkezűleg), hogy OV így lealázza, hát ez azért szomorú.
Hat igen... o nem tartozott a klikkbe, es nem is fog soha.
Oda nem lehet bekerulni.
Igy hat varhato volt, hogy ot fogjak odadobni.
Meg talan az is ki fog derulni, hogy a heppiendes-imazsos-stb... ugyek mogott is o volt. :-)
de en nem is ezen hokkentem meg..ha azt mondja, ok, kemeny volt a kampany, dehat az mszpszdsz miatt..merthogy ok is mundig es muszaj volt..azt mar megszoktam, arra fel sem kapom a fejem...
de azt allitani, hogz nem volt negativ kampany? meg mocskolodas?? na ehhez pofa kell...
mar felvetettem egy regebbi topikban, csak akkor meg mindenki fidesy gyozelemre szamitott..sztem Pokorni le fog mondani igen hamar...nem adok neki 2 honapnal tobbet...
Szegenyt kicsinaltak (mondjuk megerdemelte :-).
Kover Lacat hatterbe kellett szoritani, igy Pokorninak kellett nyomni a demagog dumat.
Ez egy bizonyos szintig jo is lett volna, de aztan jott a hab a tortara.
Mi lesz a posztja Ovinak, ha nem miniszterelnok?
A partelnoki szek most foglalt.
Ezert aztan, amikor Ovi mar tudta, hogy vesztettek, es eldontotte, hogy el is fogja ismerni, hogy hiteles maradhasson, Pokornit odakuldte, hogy tartsa a lelket a tomegben, es csa kemenyen...
Aztan megszivatta...
Pokorninak ezutan vege. Ovi lesz a fidesz elnok max. par honapon belul.
Mondjuk Pokornit biztosan meglepik vagy 100 millaval...