Keresés

Részletes keresés

hicskok Creative Commons License 2002.04.22 0 0 15
Én is indulok. Legközelebb akkor jelentkezem, ha látom a "10 milliós" nemzetpolitika első megnyilvánulását. Ui.: hogy tisztázzunk a végén valamit: panelproli alatt nem lakáskategóriát, hanem egyfajta sajátos szemléletet értettem.
Előzmény: RGABOR (13)
K.Pista Creative Commons License 2002.04.22 0 0 14
A nagyvárosi betondzsungeleket,lakótelepeket Kádár elvtárs építette a vidékről,a tsz.-esítések miatt eljönni kénmyszerülő embereknek.Egyik barátom egy Dél-alföldi nagyvárosban körzetiorvos,ahol körzetének 90%-át egy nagy lakótelep alkotja.
E lakótelep lakóinak 70 %-a 60 év feletti.Sajnos legtöbbjük a tsz-esítés miatt kényszerült otthagyni a vidéki életet.
Előzmény: RGABOR (10)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.22 0 0 13
Ki kell szállnom, este megnézem ha szólottál hozzám. szia
Előzmény: hicskok (11)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.22 0 0 12
No, megy ez normális hangnemben is.
A válaszom arra, amit kérdeztél: is. De nem kell mellette zengzetes kijelentéseket tenni, amik miatt kint csak jobban bántják őket. Egyébként kedvezménytörvény, mielőtt jön, hogy a statustörvényt nem szavazták meg. A fő cél pedig szerintem az, hogy felvegyenek minket is az EU-ba, utána ezerrel rohannak magyarnyelvű táblákat festeni, mert különben némi késlekedést fog szenvedni az ő belépésük. A végcél pedig (óh Csurka), hogy gyakorlatilag eltünjenek a határok.Különben tényleg mondta a Medgyessy is, hogy felelősséget érez a kintrekedt 5 millióért is, a többit a 4 év eldönti.
Előzmény: hicskok (11)
hicskok Creative Commons License 2002.04.22 0 0 11
Valaki magyarázza meg nekem, mit jelent az, hogy "ésszel is lehet nemzetiségi politikát folytatni". Alapszerződéseket vagy státustörvényt, erdélyi magyar egyetemet, párkányi idat, újjáépített horvátországi templomokat, Magyar Állandó Értekezletet?
Előzmény: RGABOR (7)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.22 0 0 10
Nem miattuk élek ott, hanem a saját magánéletem miatt. Volt egy válásom és gyakorlatilag mindent otthagytam a gyerekeimnek. Mellettem lakik egy másik proli, ő meg a Fideszre szavazott. Látod milyen bonyolult.
Előzmény: K.Pista (9)
K.Pista Creative Commons License 2002.04.22 0 0 9
Szomorú tény,hogy a paneldzsungelek megkeseredett lakóinak 70%-a szavazott az MSZP-re.
Azokra,akik miatt tulajdonképpen most azokban a betondzsungelekben kel élniük.
Előzmény: hicskok (-)
faithful Creative Commons License 2002.04.22 0 0 8
Miért nem mindjárt führered?
Előzmény: Agassi Fan (4)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.22 0 0 7
Még egyszer leereszkedek hozzád, habár nem érdemled meg. (Egyébként 88-ban egy xar wartburggal jártunk ki Romániába, amikor tenni is lehetett valamit és nemcsak szólamokat puffogtatni.) De a lényeg nem ez, hanem
1. ésszel is lehet nemzetiségi politikát folytatni
2. ha van
Előzmény: hicskok (5)
hicskok Creative Commons License 2002.04.22 0 0 6
Nocsak, nocsak... Büntetjük az ellenzéki városokat?
Előzmény: Ariel (2)
hicskok Creative Commons License 2002.04.22 0 0 5
Én '88-ban a nagy Erdély-tüntetésen csápoltam a 13. havi nyugdíjamért. De halljuk, te panellakó proli, hogy érzel?
Előzmény: RGABOR (1)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.04.22 0 0 4
Az én miniszterelnököm továbbra is Orbán, függetlenül a választási eredménytől.
A Medgyessy egy senki, egy báb.
b0lZsevik Creative Commons License 2002.04.22 0 0 3
Érdekes. Én Medgyessy nyilatkozatából arra is emlékszem, hogy a 10 millió magyar miniszterelnöke mellett azt is mondta, hogy "aki felelősséget érez a 15 milliós magyar nemzetért is"...
Ez azért messze jobban hangzik, ugyanis olyasmiről szól, ami vállalható kelettől nyugatig bárhol...

Zs.

Ariel Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2
teccet volna a hatarontuli magyar vezetoknek nem pofatlanul az orbantorgyankofferkormany mellett agitalni!!!

jah, hogy komcsizas utan mast varnak?

RGABOR Creative Commons License 2002.04.22 0 0 1
Neked valami bajod van. Én egy panellakó proli vagyok és hogy veszed a bátorságot, hogy a nevemben nyilatkozz? Te hol voltál 88-ban? Honnan a francból tudod te, hogy én mit érzek? Kiestél.
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.04.22 0 0 0
Hát igen... keserű napok köszöntöttek a 15 milliós magyar nemzetre.
hicskok Creative Commons License 2002.04.22 0 0 topiknyitó
Tudom, tudom... Jogilag valóban. De lélekben? Meggyesi nyilatkozata azonban üzenet a határon túli magyaroknak: ezt nektek! És üzenet a panellakó proliknak is, akiknél nagyobb sovinizmussal, gyűlölettel még Bukarestben sem tekintenek az erdélyi magyarokra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!