Ne ! Kérlek, te se csináld ezt. Valahol ez a beírás is kordokumentum - azért, mert egyik ember csinál egy gusztustalan, de végsö soron ártalmatlan majomságot, képes vagy ilyen rosszakat kívánni neki ? Ez körülbelül ugyanaz a gyülöletszint... Persze, te is csak része vagy a közhangulatnak, mint ö, meg mint még soxázezren, rád sem haragszom... de vegyük már észre, hogy ez nem normális !... A rajzfilm se meg a rosszkívánságaid se. A fenébe is, emberek, komolyan hiszitek, hogy ez az egész így oké ? Hogy így kell élnünk egymással ?!...
Az hogy egy cseppet radikálisabban látom a dolgokat az átlagnál az még nem elmebaj, és nem is szélsőjobboldaliság. Csupán egy másfajta magánvélemény. Az ilyesmit pedig igazi demokráciában tisztelni illik.
A homoszexuálisokkal szemben érzett ellenszenvem se gyűlölet (ha már a buzik.htm-re utaltál), hiszen egy az egyben azon az állásponton vagyok, amin a katolikus egyház. Nevezetesen a hajlam még nem bűn. Csak a megvalósulás az. Van a világon cölibátus is. Az az írás meg különben is csupán egy komolytalan poén, mint ahogy a bevezetőjében is áll.
Le is mentettem a GIFet, majd mutogatom az unokámnak ötven év múlva, hogy hát ilyen hangulat volt, amikor én huszonéves vótam.
AntiAngelre nem is igazán haragszom, mások juttatták ide. Orbánra sem haragszom, végül öt is meg lehet érteni, nyerni akartak, a közhangulat elmérgesítése árán is. Az újságírókra haragszom. Szerintem ök tehetnek erröl...
Kedves Sir IvanHoe7x, legalább amikor a Medgyessy kormány majd különböző indokokkal életbe lépteti az első megszorító intézkedéseket; nem az fog az eszedbe ötleni, hogy "jézusom, én ezekre szavaztam", hanem az, hogy "ez még mindig a kisebbik rossz, hiszem ha a Fidesz/MIÉP-es retorika győzedelmeskedett volna, akkor az elmúlt két hét hangulata több éven keresztül mérgezte volna az ország népét. Hiszen ez a lamer képsor is bizonyítja, mi jellemző rájuk".
Most kicsit OFF leszek itt, már ami a politikai eszmecserét illeti. Most nem egy megvitatandó gondolat sarkallt ennek a topic-nak a megnyitására. Olyannyira nem, hogy minden maradék agykapacitásomat kikapcsoltam néhány percre… Kicsit ideges vagyok, ezért fáradságot nem kímélve rászántam egy félórácskát ennek a 8 másodpercnek az elkészítésére :-)
A rajzfilm innen tölthető le:
http://www.tar.hu/antiangel/megy.WMV
(Windows Mideo Video - kb. 392 Kb, hang nincs)
Most hogy ezen levezettem a lelkem mélyén meglévő maradék feszültséget is; tényleg megpróbálok aludni egy keveset :-))