Végülis ez egy régi topik végig lehet szaladni rajta, hogy valójában milyen buták az orbánhivek, kitűzik még a kutyaszart is, ha azt mondja nekik a Vezér (smitt,mikol stb kiscserkészek)
Aktuálisabb a topik mint valaha!! A meghurcolt Orbán Viktorért én holnaptól kitűzöm!! Ha a kommunisták nem látják be, hogy 19 év kemény munkájával meg lehet spórolni 200 milliót , akkor nekem a kokárda marad és a néma tüntetés volt miniszterelnököm mellet! Orbán népe győzni fog!
Nem, nem, semmi legmagyarabbkodás...
Csak vissza akarom kapni.
A fityesz moszt - úgy látszik - nem tart rá igényt, és nem akarom megvárni, míg valamely alkalomból visszatűzetik híveikkel - kisajátítva ezzel a magyarságot megintcsak maguknak.( Az RTL klubb választási adásában jól kijött, hogy sikerült ezzel zavart kelteni a híveik fejében...)
Most viselje egy kicsit más, más jelentéssel.
Ha a kurvák viselnék, munkakészségük jeléül, már az is felemelkedés lenne abból a sárból, amibe a fityesznek sikerült lerántani.
Kellene nekem egy nagytányér méretű példány, aminek a közepébe jól belefér minél több politikai párt jelvénye. Beleértve a MIÉPét is meg a Munkáspártét is. Egy ilyet elhordanék... :-))
Szerintem amíg vannak olyanok, akik gyászszalagot hordanak (bármilyen formában a nemzeti szinekkel kombinálva), addig nem lehet beszélni a széthúzás megszűnéséről!
Én nem tudom, hogy jól vagy rosszul választott az ország. NINCS is jó vagy rossz választás, csak másmilyen!
Most így választott, kinek-kinek megvolt rá az oka, indoka.
Ez van!
Most megint van 4 évünk, és azt kell kihozni belőle, amit csak lehet, nem?
Te write only modban vagy?
Irtam, hog nem kokardat rakok ki, hanem csinaltam egy kituzot. Olyan mint egy Magyarorszag terkep, pirosfeherzold, es athuzva gyasz-szalaggal.
Kokardat nem hordok '89 ota, csak akkor fogok ha megszunik a nemzeti szethuzas, es egyutt unnepelunk m15-en.
És akkor március 15-én mit tűzöl majd ki? Még egy kokárdát? Vagy akkor leveszed? Szedd össze magad, csináld a dolgodat, nincs forradalom, demokrácia van. Majd négy év múlva kezdhetsz hőzöngeni, majd négy év múlva, öcsém.
Ugy tunik ez a musor mar lefutott - hal' Istennek.
Egyebkent is jo lenne mar tudomasul venni, hogy a valasztas nem focimeccs, es a kokarda meg nem klubjelveny. Tegnap neztem a Fidesz hiveinek gyuleset es kisse elkepedtem a "Ria, Ria Hungariazastol". Ezek tenyleg azt hittek, hogy a B-kozepen allnak.
Nem jó, mert viktor nem mondta, igy abirkák nem tudják mit kell csinálni :-) Majd mennek gyászolni meg imádkozni a Kossuth térre és a befagyott duna jegére kb. 20 esetleg 30 millióan.
Én a helyükben inkább a gyászszalagot tűzném ki. Ideje lenne abbahagyni a nemzeti szimbólumok kisajátitását.
Még, jó hogy a korona megúszta. Amúgy is szarul állt volna Viktornak. :-)