Nem, szégyenkezned a hozzászólásaid miatt kéne. De ahhoz, hogy felfogd, hogy miért - nos, ahhoz meg kicsivel (bocs, sokkal) több ész kéne, mint amennyi neked van.
Szóval reménytelen.
Némileg idegesek vagytok, elvtársurak! Vajon miért?? Pár szóra ennyire paráztok?
A zsidót nem vallásképp értelmeztem anno, hanem a szó egyéb, / valósabb / értelme szerint. Mármint hogy ez a népség 5 forintért megb@szná a nagyszüleit is...
A szó egyébként nem sért senkit, ez olyan mint a cigány. Az igazi cigány büszke rá, a tévében szereplő, kuplerájtulajdonos, maffiózó brazil kikéri magának, röhej...
Ide sem a zsidók írogattak, hanem akik ezt maguknak / ??? /
Kérem : kinek nem inge, nem veszi...
Persze, az én nagyszüleim is nyugdíjasok, de nem szavaztak a saját gyermekeik, unokáik ellen...
Az, hogy ezek nem komcsik, kitárgyaltuk már néhányszor, én is írtam erről itt / is / , vissza kéne olvasni. Itt a lista, ebből a "leendő" kormányból hányan hajbókoltak Kádárnak anno. Hogy ki a jogutód, kit érdekel?? A lényeg hogy kik ülnek a bársonyfotelekben. Pufajkások...
Asszem én lettem először fenyegetve, kérem, aki unja az életét, jelentkezzen! :-) Aki meg a jogászt keresi, az is jöhet...
UI:
Röhögök itt a sok szerencsétlenen, ekkora vihart lehet kavarni két szóval. :-) Pláne hogy az én fizetésemet emlegetik, ami nincs, mivel csak haszon van, saját cég lévén... Volt aki szexuális beállítottságom után érdeklődött / buzik is írnak ide? :-) / , két saját, és két "másfajta" gyerek után nem hiszem hogy szégyenkeznek kéne... :-)))
Te Gigantikus Seggfej!
Tessek szot fogadni , megmondta istenetek hogy meltosaggal kell viselni a buktat.
Mellesleg en is videki vagyok, de azert Bp.-n dolgozom, es nem kellene ezzel a szar szoveggel jonni hogy te a dunantulon tobbet dolgozol mint az alfoldiek, es oda kell szetosztani a te altalad megtermelt javakat. Kivancsi lennek ra hogy ha az alfoldon nem termelnenek akkor te a rengeteg munkaddal kereset kis berecskedbol hogy ugatnal hogy nem birsz venni import buzabol keszult kenyeret mert draga.Amugy szvsz te meg csak egy kis kozepiskolas gyerek lehetsz mert 30 eves normalis ember mar tud gondolkodni mert mar megtapasztalt valamit a vilagbol, nem csak apuci tartotta el.
az iq-t hagyjuk..
te sem álltál kétszer sorba érte, amikor osztották....
ugyanis mi köze az elmúlt 50 évnek a mostani választáshoz? annyi, hogy ez előtt volt és kész.
nem jogutód az MSZP, mint ahogy a fineszesek sem kései utódjai Horthynak.. és az mér 60 éve volt.
csak a hülyék és az elvakultak dőlnek be az ilyen "komcsi"-dumának, aki vagy nem tud már más, normális érvet felhozni, vagy sose nem is tudott, de a régi sérelmeket ki akarja használni, mindegy milyen áron.
A zsidózásról.Nem vagyok az, de el kell ismernem, általában jó szakemberek voltak és ma is azok. Amiért te nem vagy az, és lehet, hogy többet tud a szakmájáról felesleges fikázni. Csak önmagadról állítasz ki fantasztikus jellemzést. Mert okosabb ettől nyilván nem leszel, sőt ő sem lesz kevesebb.
mert egyébként csak Bp-nek köszönhető, ha a vidék kikerül a szarból...
méghogy Pakson az erőművet eladnák a szocik... pfff
ja. a történelmi hűség kedvéért: Mo-n 1 percet sem volt kommunizmus, most pedig a Munkáspárt képviseli a kommunista eszméket. Nem szép dolog mást ezenfelül komcsizni. Vagy szólítsuk a Fideszt jobb oldali lévén fasisztának. Szálasi és Horthy után szabadon...
Csak tudnám miért hiszi minden jobb oldali, hogy a fidesz szarta a spanyolviaszt. Előttük nem volt élet, vagy az ő segítségükkel emelkedett ki Mo. az ősközösségből? Egyébként érdemes a nagyívű frázispuffogtatás helyett néha gondolkodni is. És nem csak indulatból, ösztönből cselekedni.
És nem lesz tüntetés Mo-n sose, mert ez egy birka nép sajnos, és ez most is bebizonyosodott, mert hogy lesz szociból hirtelen jobb oldali szavazó? Meggyőződésből???? nanee ne etessen senki ilyen szeméttel.
Arra az emberre semmit sem mernék bízni, aki az SZDSZ-t szélsőségesnek tartja, a Csurkát meg elfogadja partnernek. fuj
Nem érdemes válaszolni az ilyen pufajkás bunkosnak mint te, de nem vagyok s nem voltam miepes párti, sôt ez az egyik hiba amit felrottam a FIDESZnek, hogy nem iltélte el a protonácikat. Nem vagyok diszmagyar se mert nem tartozom se a régi dzsentry bandához, s nincs rokonom az új veres milliomosk közt se. Csak egy magyar aki akkor szól a magyar dolgkhoz mikor kedve tartja mert a születési jogokat még egy ilyen barom komcsi se veheti el az embertöl mint te. Most pedig tünj el oda ahova már a történelem elküldött régen, a szemétdombra.
"Az hogy nem pofázom olyan dolgokba ami nem az éne dolgom, szerintem oké... "
Sem Budapest nem a te dolgod, sem az én farkam végén fityegő vagy nem fityegő bőrdarab a te dolgod. Ezek után nem tudom, mire vered a nyálad. Folyamatosan beleugatsz olyan dolgokba, amikről halványlila fogalmad sincs, aztán csodálkozol, ha tényszerűen elkenik a szádat.
"Mondom nem az én dolgom, csak nem írhatok vissza, ez os a komcsik műve ... "
Miről beszélsz, eszement barátom? Abba a kis fehér négyzetbe a monitorod közepén azt írsz, amit akarsz, amíg le nem tiltanak. Most is sikerült néhány összefügéstelen ostobaságot beleírnod, tehát nem vagy letiltva.
"Nem megyek pestre, kibelezlek én itt is, gyere! :-)) "
Magadnál vagy? Mondom, se gumicsizmám, se kapám, a budit is rühellem, nem érezném jól magam mucsán, bocs, Csornán. Ha kell valami, feljössz Budapestre, tudod, az olyan hely, ahol az emberek félcipőben is tudnak járni, van beton az utakon és a vezetékes vízet is több generáció ismeri. Élhető, normális hely, ahol az emberek nem egy feles mellett a kocsmában tájékozódnak. Lehet ide jönni csodálkozni, hogy földszint után nem egyből a tetőtér jön. Aztán, ha kibámészkodtad magad, elsétálunk szépen a bíróságra, mert errefelé így intézik a dolgokat, nem úgy, mint Győr-moson-sopronban James meg Simon, a futballista.
Tisztaban vagy vele, hogy ez meglehetosen kozel van az eletveszelyes fenyegetes megvalositasahoz?
Nem tudom, hogy a net minek minosul, de ha jol emlexem, nagy nyilvanossagnak.
"Én arra gonndoltam, ha ideérsz, majd kibelezlek akkor... :-)) "
Mi a retkes péniszt keresnék én egy olyan isten háta mögötti helyen, mint Csorna, meséld már el nekem. Nincs se kapám, se gumicsizmám. Ha valami nagyon kell, feljössz szépen Budapestre, megcsodálod a villamost (tudod, hosszú és sárga), megtanulsz közlekedni a mozgólépcsőn, aztán tárgyalunk, lufiagyú suttyókám.
"Álmail, fasza!"
arra a tetves 500 körüli hozzászólásodra vered magad? Lassan talán iskolaérett leszel vele...