Keresés

Részletes keresés

HansBlack Creative Commons License 2009.12.14 0 0 11
Én a plafont.
Nincs macskám.
Előzmény: Törölt nick (9)
lujo2 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 10
én reggelente a belenézek a fórumba. de tegnap elaludtam a heti hetes-t és kínáncsi voltam, mi lehetett benne, megnéztem az erről szóló topicot. először szt hittem rosszul látok:

nem értem, mire az a kitűntető tisztelet.
már az index is helyezkedik? :D
Előzmény: T.Howard (5)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.14 0 0 9
A macskám seggét pillantottam meg először, miután arra ébredtem, hogy átgyalogolt a fejemen.
Előzmény: aarnyeek (-)
WYW Creative Commons License 2009.12.14 0 0 8
Hogy felébresszen, mert csak akkor bírom megpillantani.
Előzmény: T.Howard (7)
T.Howard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 7
Akkor minek neked ébresztőóra?
Előzmény: WYW (6)
WYW Creative Commons License 2009.12.14 0 0 6
Én azt a rohadék ébresztőórát!
T.Howard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 5
Caidhan Creative Commons License 2002.04.21 0 0 4
Én meg asszem holnap este az ország legmázlisabb emberei között leszek, ugyanis este héttől színházban fogok ücsörögni, nézek szép, új darabot a Katonában, oszt mire vége lesz a dolognak, már nagyjából tiszta lesz a helyzet...
Előzmény: visszafogott (2)
BoGar Creative Commons License 2002.04.20 0 0 3
"nem is lesz hétfő reggel" Persze! Mert a szocik csak a szombat vasárnapot fogják megtartani!! És nem kell majd dolgozni se! A Nap is fel fog kelni.

(Nem értem ezeket az elvetemült fanatikusokat. Attól hogy nem az általa jónak tartott párt nyer, miért nem lenne 7fő, kedd, stb, miért ne kelne fel a Nap, a Hold? Ha a másik nyer, akkor sem fog a betonból virág nőni.)

Előzmény: édesanya (1)
visszafogott Creative Commons License 2002.04.20 0 0 2
Ezt Te sem hiszed el. :)) Ugyanúgy végigparázod a közvetítéseket, mint mindenki más. :))
édesanya Creative Commons License 2002.04.20 0 0 1
"Reggel fölkelek, aztán kinézek az ablakon,"

Ezzel azért vigyázz. Ha a szocik nyernek lehet hogy nem is lesz hétfő reggel. A nap sem fog felkelni.

Ha meg a FIDESZ, akkor pl. Pesten a prolinegyedek betonján is tavaszi virágok fognak nőni, csicseregnek a madarak és boldog, kedves népek sétálgatnak az utcán.

Hát így fogod megtudni, hogy ki a nyerő.

édesanya

toloba Creative Commons License 2002.04.20 0 0 0
0
aarnyeek Creative Commons License 2002.04.20 0 0 topiknyitó
ÉN HOLNAP ELMEGYEK SZAVAZNI.

Aztán utána kikapcsolok mindent. Telefont, rediót, tévét.Netre sem jövök. Este lefekszem, tudatlanul. Reggel fölkelek, aztán kinézek az ablakon, megnézem, hogy megvan -e még az ország. Abból már nagyjából ki fogom következtetni, hogy ki nyert...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!