Keresés

Részletes keresés

patuha Creative Commons License 2002.04.26 0 0 14
Igen:-)))
Előzmény: Sárkány (13)
Sárkány Creative Commons License 2002.04.26 0 0 13
Ezekre mondják hogy kifelé jobban néz ki mint befelé....
patuha Creative Commons License 2002.04.25 0 0 12
Navégre!:-)))Szóval igen.A lényeg az,hogy megvetetnék az emberrel a sz*rt.Látom már,hogy nem szabad ilyenekre pazarolni a pézt.Végülis az mindegy lenne miből van,hiszen a menzán sem tudhatni,az se nagy baj,ha nem a legjobban néz ki,csak lehessen megenni.Tudom nem a legjobb álláspont,de aki volt katona az szerintem volt már így:-))))Különben volt már szerencsém olyan mélyhűtött cuccoshoz,amit meg lehetett enni,és mnem volt rossz.
Sárkány Creative Commons License 2002.04.25 0 0 11
Ja igen, a kutya megette.ű
Ebbe a kategóriába tartoznak a zacskóslevesek, porított nokedlik, és uncle ben üveges mártásai is...
Ja és ezek az új ötperces krumlis-tésztás forróvizetkellcsakhozzáadni nemtommik...
sz Creative Commons License 2002.04.25 0 0 10
Soha nem szoktunk ilyen mélyhűtött csodákat venni... Sőt, a húst vidékről hozzuk, ahol a nagypapám nevelgeti a szárnyasokat, tehát kizárt, hogy ilyen kajával (?) összefussak. Jobban teszed, ha a mélyhűtőket elkerülöd - esetleg jégkrémet vehetsz, bár abba is sok E betűt belefagyasztanak :DD
Előzmény: patuha (-)
Tomthumb Creative Commons License 2002.04.25 0 0 8
Nem erről, nem olvastad, hogy kellett a kutyáknak? 8-)

Minden szójaszart, meg E-betűparádét ebbe a kategóriába sorolok. És egyre több ilyen van, már a szalámik nagy részébe is belopta magát.

Különben mindegy, egyfolytában ilyen szarokon élünk, javaslom elolvasásra a Fanta Exotic összetételét, az a kvintesszencia, az ember gyomra forog tőle.

Előzmény: Sárkány (7)
Sárkány Creative Commons License 2002.04.25 0 0 7
Szerintem félreérthető amit írtál. Arról van szó, hogy vettél magadnak vacsorára valót, valami fagyasztott töltött pulykaizét, és annyira szar volt hogy a kutyának se kellett. Erről van szó?
patuha Creative Commons License 2002.04.24 0 0 6
Ezexerint senki nem találkozott még ilyennel?Érdekes,mert ezt az egyik nagy bevásárlóközpontban értékesítették.Hmm.Fura
patuha Creative Commons License 2002.04.21 0 0 5
Én mint agglegény találkozom ilyenekkel sajnos.Elég gyakori tendencia.
patuha Creative Commons License 2002.04.21 0 0 4
Nem konzervet vettem!A minősége volt fos.Felháborítóan fos.Bálamadzag,damil,csirkebél,sajttal-sonkával kotort petymeleg.Ami rágás és nyelés után hányingerrel kevereg.
Egyébként ennyire nem érthető?Mélyhűtött zacskós dolog.Megsütöd jól néz ki,megkóstolod és hányingered lesz tőle.Télleg nem találkoztál ilyennel?Tele vannak a boltok az ilyenekkel!
Előzmény: Törőlt_nick (2)
rali Creative Commons License 2002.04.21 0 0 3
Na meg ez a kis önnullázás is tziqui...
Előzmény: Törőlt_nick (2)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.04.20 0 0 2
ezt most nem értem. Rendes konzervet vettél csak a minősége vagy az állaga miatt tartod blökieledelnek vagy tényleg kutyaeledel?
Előzmény: patuha (-)
patuha Creative Commons License 2002.04.20 0 0 1
A kutyáknak ízlett!Majnem veszekedtek érte.Jó drága kutyakaja,és még kínlódni is kell vele,meg utána mosogatni:-(((
patuha Creative Commons License 2002.04.20 0 0 0
0
patuha Creative Commons License 2002.04.20 0 0 topiknyitó
Fenti cég érdekes állagú kutyaeledeleket gyárt emberi fogyasztásra.Az egyiket Arany Pulykamellfilének hívja.Ez elvileg sajttal sonkával töltött pulykamell,valójában viszont kutyakaja.Anyjukkal etesse a belet és az inakat.Más is találkozott már ilyennel,vagy esetleg valami tévedés áldozata voltam?Esetleg más cég is csinál ilyet?Mindenesetre a kutyáim kajája megvan estére.Remélem nem kapnak gyomorrontást!

Ide lehetne gyűjteni hasonló tapasztalatokat különböző cégek által gyártott hasonló nívójú kutyaeledelekről!Mint a Fábry féle dizájn centerbe való dolgokat.

Egy kísérleti egér!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!