Keresés

Részletes keresés

Obivan Baumax Creative Commons License 2002.04.20 0 0 8
Jaj bocs azt csak a T. Joboldal énekelheti, esetleg Vikidál, és talán Pataki!
Előzmény: Keveházi János (4)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.20 0 0 7
Kedves Nofene,

Csak ugyanaz a "proli" ahogy Te mondtad,
az mszp-t is megbuktatta 4 éve.
Megbuktat ő akárkit mert a sajját kis élete -
jöhet akármilyen kormány - nem lesz jobb.
Hát akkor dögöljön a szomszéd tehene is.
De komolyan. Sajnos van ilyen réteg és nem is kevés.

Tisztelettel,

Magyarpolgár

Előzmény: nofene (6)
nofene Creative Commons License 2002.04.20 0 0 6
Nofene!
1. Akkor már tudom, Varga pénzügyminiszter-jelölt kitől tanulta. Ezért a benyögéséért lett előbb Járai a főpénztáros. De azért a végére megkaptuk Misit is. Csak a Fityisz ígéreteiben lévő dolgokat nem kaptuk meg.
2. Hát, bizony, ez nem szép dolog. Békés életet élni, kellemesen. Mennyivel jobb, ha valaki Alcsútról jut a Béla király útra, de nem elég neki, a Sándor palotába vágyik!?
3. Emléxem egy volt magyar miniszterelnökre, aki szerint a július 1.-i 12 százalékos gázáremelés éves átlagban voltaképpen 6 százalék. Majd a következő évben megint. Ez igen! Ez a remek kommunikáció! Ezzel szemben, ha Horn azt mondja, a gázárat előbb-utóbb fel kell emelni, és ez nagyon fájdalmas dolog lesz, az alávaló bolsi hazugság.
1*űek vagytok, nagyon.
Amúgy, ott volt a Ligetben a hetvenéves anyám, aki nem iszik sört. Ott volt a feleségem, meg a hároméves lányunk is. Ők se. A tizennégy éves fiamért nem teszem tűzbe a kezem. Pláne, ha ingyen van az a sör.
Jól érezték magukat. Sokan voltak, és elegük volt Oviból, meg a csahosaiból. Ahogy hallom, főleg szegényebb embereket láttak. Ha kevesebb lenne belőlük az országban, biztosan a Fityisz maradna hatalmon. A "prolik", ahogy egyesek itt lenézően hívják őket. Pedig belőlük élnek.
Előzmény: kampanycsend-serto (5)
Keveházi János Creative Commons License 2002.04.20 0 0 4
A Padödö a himnuszt.... O)))))))))))))
Előzmény: ronwerber88 (0)
ronwerber88 Creative Commons License 2002.04.20 0 0 3
Igen, Kuncze ostobaságai és a padödö látványa elég riasztó volt..
Előzmény: szabmari (2)
szabmari Creative Commons License 2002.04.20 0 0 2
Kb. 1 millióan voltunk, és mindannyian féltünk.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.20 0 0 1
Én is ott voltam de hallottam este a tévében, hogy "B+" Zsilip a Z- ból megszámolta, neki kb 2 millió jött össze amit az ORFK (Dézsi "de jó a bajszom" Mihály) megerösitett.
Előzmény: ronwerber88 (0)
ronwerber88 Creative Commons License 2002.04.20 0 0 0
Kint voltam, ötszázezren voltunk, főként értelmiségiek, mindenki kulturáltan viselkedett, megbékélésről és hazaszereteről beszélgettünk, majd a padödö elénekelte a Himmnuszt.
Előzmény: kele007 (-)
kele007 Creative Commons License 2002.04.20 0 0 topiknyitó
Sajnos nem volt alkalmam részt venni a kormányváltó fesztiválon. Viszont érdekelnének az ott történtek, tud valaki információval szolgálni ezügyben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!