Keresés

Részletes keresés

bormester Creative Commons License 2002.04.20 0 0 15
Most jöttem meg az éjjeli kutyasétából. A ma éjszakai fejlemények:

1. Minden Medgyessy keresztülragasztva "51% gázáremelés", és "Lop start" felirattal.

2. A MEH-es levelezők jóvoltából az itteni fórumról is ismert Kovács László torzportré, "A javunkat akarja, de nem adjuk!" felirattal.

Nem biztos, hogy mind a tíz kamionban ál-MSZP anyag volt.

peacefighter Creative Commons License 2002.04.20 0 0 14
Kedves topiknyitó!
Ha a hallgatni szót te is két "L"-lel írnád, akkor talán még némi-nemű értelmet is keresnék abban amit leírtál, mert a "halgat" után egyből nem lettél már komoly.
MSZPparti_peti Creative Commons License 2002.04.20 0 0 13
szoval tenyleg ennyire hallgatnak azok a roplapok?
minderbinder Creative Commons License 2002.04.19 0 0 12
Meg az a szerencse, hogy a Fidesz tartalmas programjaval kivanja megnyerni a valasztokat! -:))
Előzmény: bummm (7)
MSZPparti_peti Creative Commons License 2002.04.19 0 0 11
A cikk az indexen a kulfoldrol kamionszamra behozott boritek+roplaprol szerintem nem foglalkozik kellokeppen a problemaval. Azt megemliti, hogy nagy korulotte a titkolozas, illetve hogy nagy mennyisegrol van szo. A lehetseges felhasznalasokra vonatkozan viszont nincsen eleg talalgatas. Nem hiszem ugyanis, hogy ez a kampanycsend megzavarasat szolgalna, mivel ahhoz kisebb mennyiseg is elegendo. Viszont hogy disznosag keszul ezzel abban egyetertek.

A "roplap boritekban" fogalomrol valasztasokrol nekem a SZAVAZOLAP BORITEKBAN jut eszembe. Esetleg valasztasi csalas keszul?

Rubik kocka Creative Commons License 2002.04.19 0 0 10

Van ennél jobb szórólap:

Medgyessy képe alatta "Velünk a fegyház"

Előzmény: Nils Holgersson (9)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.19 0 0 9
Ma láttam a Tétényi úton egy nyomtatott plakátot kiragasztva egy oszlopra.
Kb. ez volt rajta:
Medgyessy P. vagyok, az ország egyik leggazdagabb embere.
Kérem, segitsen hozzá, hogy még gazdagabb legyek, szavazzon az MSzP-re, hogy én lehessek Mo miniszterelnöke.
(nem szó szerint idézem, de kb ez volt rajta)
A kqrva anyját aki ilyen plakátot kiragaszt.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 8
Nyugodj mar le, az egy masik topic ...
Előzmény: bummm (7)
bummm Creative Commons License 2002.04.19 0 0 7
Igen okosak a szocik,csak nem a programokkal hanem a lelki agymosásban nyernek választást.Csak az a baj,hogy mikor a szavazók számonkérik majd az igéreteket megint az a szöveg lesz,hogy a Fidesz ellopott mindent és azért nem tudják teljesíteni igéreteiket.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 6
Gyerekek, nem ertetek a politikahoz !!!

A kamionduma valoszinuleg bloff, csakhogy !!! Az mszp elerte, hogy boldog-boldogtalan most a valasztasok tisztasagara ugyel. A kulfold is, meg az egesz orszag is. Mint ahogy tiszta is lesz a valasztas.

S hogy miert csinalta a mszp ?
Merthogy azok utan, hogy mindenki a valasztasok tisztasagat vedte, NEM TUD A FIDESZ AZZAL JONNI, HOGY CSALTAK. KICSIT HITELTELEN LENNE, HISZEN MINDENKI ERRE FIGYELT !!!

A fijjuk megint ongolt rugtak ezzel a csalasok varhatoak dologgal !!!

HOPPPPPAAA !

okosak a szocik ... kicsit alabecsulitek oket, s a tetejeben meg az egeszrol azt hiszitek, hogy pocskondiazas az egesz szoci duma, holott egyszeru ONVEDELEM

bummm Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5
Gyerekek ez nem a Fideszt gyalázza.Márpedig az említett szórólapok eről szólnak.
Előzmény: Rubik kocka (4)
Rubik kocka Creative Commons License 2002.04.19 0 0 4

Nemtom ezt nemrég nyomta a kezembe egy 12 körüli gyerek a rakparton

Nyítólapon ez olvasható:

"VESZÉLYBE került minden, amiért dolgoztunk. A kíméletlen NAGYTŐKE és PÉNZTŐKE készül megragadni a hatalmat!

BEVETTED? Az Mszp álszent ígéreteit

Magyar Kereszeténydemokrata Szövetség

Budapest, 2002"

Egy pár személyes megjegyzés:
"a mocskos rohadt imperialista kutyák" szóhasználat az '50-es éveket idézi s ez volt a kommunizmus nagy ellensége is!

Szövetség terén két dolgot nem értek ebbe mi a DEMOKRATA és mi a KERESZTÉNY ???

Előzmény: bummm (2)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.19 0 0 3
Hát ahogy elnéztem Viktor jobbján Farkas Flóriánt és balján Várhegyi Attilát, valóban olybá rémlett, mintha eljött volna a liberális közbiztonság.
Előzmény: Rubik kocka (1)
bummm Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2
Ezek már azok a bizonyos szórólapok?
Előzmény: Rubik kocka (1)
Rubik kocka Creative Commons License 2002.04.19 0 0 1

Idézet egy "röplapról" amiről egy betű sincs a Fideszről:

"Medgyessy Péter hazudik nekünk
...
MEGNYITJA A BÖRTÖNÖK KAPUIT - a bebörtönzöttek 95%-a rá szavazott, mert amnesztiát ígért nekik; újra eljön a liberális "közbiztonság" "

Ez azért nem 0-a!!!

Előzmény: bummm (-)
JLA Creative Commons License 2002.04.19 0 0 0
A hallgatnak két l...! Ha már magyarul írunk...
Előzmény: bummm (-)
bummm Creative Commons License 2002.04.19 0 0 topiknyitó
Van már röplap?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!