Kedves topiknyitó!
Ha a hallgatni szót te is két "L"-lel írnád, akkor talán még némi-nemű értelmet is keresnék abban amit leírtál, mert a "halgat" után egyből nem lettél már komoly.
A cikk az indexen a kulfoldrol kamionszamra behozott boritek+roplaprol szerintem nem foglalkozik kellokeppen a problemaval. Azt megemliti, hogy nagy korulotte a titkolozas, illetve hogy nagy mennyisegrol van szo. A lehetseges felhasznalasokra vonatkozan viszont nincsen eleg talalgatas. Nem hiszem ugyanis, hogy ez a kampanycsend megzavarasat szolgalna, mivel ahhoz kisebb mennyiseg is elegendo. Viszont hogy disznosag keszul ezzel abban egyetertek.
A "roplap boritekban" fogalomrol valasztasokrol nekem a SZAVAZOLAP BORITEKBAN jut eszembe. Esetleg valasztasi csalas keszul?
Ma láttam a Tétényi úton egy nyomtatott plakátot kiragasztva egy oszlopra.
Kb. ez volt rajta:
Medgyessy P. vagyok, az ország egyik leggazdagabb embere.
Kérem, segitsen hozzá, hogy még gazdagabb legyek, szavazzon az MSzP-re, hogy én lehessek Mo miniszterelnöke.
(nem szó szerint idézem, de kb ez volt rajta)
A kqrva anyját aki ilyen plakátot kiragaszt.
Igen okosak a szocik,csak nem a programokkal hanem a lelki agymosásban nyernek választást.Csak az a baj,hogy mikor a szavazók számonkérik majd az igéreteket megint az a szöveg lesz,hogy a Fidesz ellopott mindent és azért nem tudják teljesíteni igéreteiket.
A kamionduma valoszinuleg bloff, csakhogy !!! Az mszp elerte, hogy boldog-boldogtalan most a valasztasok tisztasagara ugyel. A kulfold is, meg az egesz orszag is. Mint ahogy tiszta is lesz a valasztas.
S hogy miert csinalta a mszp ?
Merthogy azok utan, hogy mindenki a valasztasok tisztasagat vedte, NEM TUD A FIDESZ AZZAL JONNI, HOGY CSALTAK. KICSIT HITELTELEN LENNE, HISZEN MINDENKI ERRE FIGYELT !!!
A fijjuk megint ongolt rugtak ezzel a csalasok varhatoak dologgal !!!
HOPPPPPAAA !
okosak a szocik ... kicsit alabecsulitek oket, s a tetejeben meg az egeszrol azt hiszitek, hogy pocskondiazas az egesz szoci duma, holott egyszeru ONVEDELEM
Idézet egy "röplapról" amiről egy betű sincs a Fideszről:
"Medgyessy Péter hazudik nekünk
...
MEGNYITJA A BÖRTÖNÖK KAPUIT - a bebörtönzöttek 95%-a rá szavazott, mert amnesztiát ígért nekik; újra eljön a liberális "közbiztonság" "