Keresés

Részletes keresés

morgos Creative Commons License 2002.04.19 0 0 11
Légy jó és Kövér!
Előzmény: kappad (1)
morgos Creative Commons License 2002.04.19 0 0 10
FÓRUM
elnyomott adatai
Felhasználónév: elnyomott
Email-cím: elnyomott@index.hu
Homepage: http://www.freeweb.hu/elnyomott/SZCKK.html
Üzenetek száma: 3749
Státusz: Törzsvendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: ...ki is vagyok... Egy "kvázi" - hogy miért, az kideríthető - virtuális emberke. akiről immár sokminden kiderül a hozzászólásokból, topicokból...

HÁT MOST KIDERÜLT!
REKLÁMOZNI KELL ÉS NEM KEZELNI!
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 9
...mit vársz egy ilyentől:

morgos adatai
Felhasználónév: morgos
Email-cím: marato@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 29
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás:

no ez megtörtént :-(((
Előzmény: kappad (7)
morgos Creative Commons License 2002.04.19 0 0 8
Egyébként pedig mi lenne, ha érvelnél, nem pedig minősítenél. ???
Előzmény: kappad (7)
kappad Creative Commons License 2002.04.19 0 0 7

"TE SZESZ-ES" -ezt vállalható (mármint ha arra gondolsz, hogy részeg vagyok) mert amit ti műveltek, azt józan ésszel fel nem fogható. A részegséget egyébként biztosan követi a kijózanodás.

"MODERÁTOR" - ezt nem vállalom, nem vagyok moderátor.

Egyébként pedig mi lenne, ha érvelnél, nem pedig minősítenél. Ha pedig minősítesz, akkor pedig a véleményemet minősítsd ne pedig a személyemet.
Én nem téged minősítettelek, hanem a beírásodat. Egyébként még dicsértem is az intellektualitásodat. Most megváltozott a véleményem: AGYHERÉLT.

Előzmény: morgos (4)
Tomthumb Creative Commons License 2002.04.19 0 0 6
Vigyázat, egy kis flood egy másik topciból, de annyira jó vagyok, meg ide is annyira illeszkedik, amit írtam, hogy becopyzom 8-)

"Ilyen taktika ellen nincs a Fidesznek fegyvere: jól felszítani a közhangulatot, megrémíteni a bizonytalan embereket, gusztustalan fegyverekkel való védekezésre kényszeríteni az ellenfelet, majd egyszercsak hirtelen, egy nappal a kampánycsend előtt hátralépni, és fejcsóválva ejnyebejnyézni - minden korábbi ütést, eldobált szart elfelejteni, kinézni a képből és azt mondani: látjátok? ÉN nem harcolok, ÉN nyugodt vagyok, bennem bízhatsz.
Közben KL által folytatni a szardobálást fű alatt (bocs a képzavarért): kiszólni a médián keresztül, hogy úgy hallottuk, a másik oldal külföldön MSzP-s szórólapot nyom, hogy megsértse a kampánycsendet - ha lesz MSzP-s szórólap, már tudjuk, honnan 8-(

Az interjún elhangzottak hitelességéről: ki az a ****, aki elhiszi MP-nek, hogy ha ő lesz a miniszterelnök, az MSzP-nek nem lesz beleszólása a kormányzásba??? Majd a nyugodt, szeretetre méltó nők barátja MP mindenkit kinevez, mindennek utánajár, leCillitezi a vízcsöveket és ehhez NEM LESZ SZÜKSÉGE A PÁRTRA!"

Bard Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5
Nem kellett volna nekik szavazójogot adni... :-))
morgos Creative Commons License 2002.04.19 0 0 4
TE SZESZ-ES MODERÁTOR
Előzmény: kappad (1)
Millenniumbetyár Creative Commons License 2002.04.19 0 0 3
Kihagytad a Storyt, vazze! A befolyasolas es a nok megnyeresenek kozpontjat!
california dreaming Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2
"LEHET GONDOKODNI! "

Kellene is mielőtt ilyen "összeesküvés elméleteket" beollózol.

Előzmény: morgos (-)
kappad Creative Commons License 2002.04.19 0 0 1

A szöveg bennem olyan a benyomást kelt, mintha egy titkosszolgálati jelentésből ollóztad volna. És valakit megbíztál azzal, hogy gépelje be. Ugyanis tele van olyan helyesírási hibával, amelyet -feltételezem- a te intellektusoddal biztosan nem követnél el.

"mafíás...tanács adója... elkébzelhettelen... hangsujt... Magyar országon... válalkozoknak.. szemelöt... Magyar országi.. Magyar vállalkozóval.. Sokan nem érteték.. ". Ezek nem egyszerű gépelési hibák !!

Ha forgatókönyvről beszélsz, akkor légyszi próbáld meg a FIDESZ hatalomrakerülésének forgatókönyvét is megírni. Gondolok itt elsősorban a Független Kisgazda Párt felhasználásának, és szétverésének forgatókönyvére. Ez a forgatóköny tényekkel teli hitelesebb, mint az általad említett homályos média maffia ködös forgatókönyve.

Előzmény: morgos (-)
RudY Creative Commons License 2002.04.19 0 0 0
h0pp
morgos Creative Commons License 2002.04.19 0 0 topiknyitó
A forgatókönyv

A választások előtt egy pár nappal úgy döntöttem, hogy a közvélemény elé tárom azt, amiről tudomásom van.
Az ismerősöm jó pár éve egy beszélgetés során kifejtette álláspontját arra vonatkozóan, hogy a médiák összehangolásával mesterséges forradalmakat, megmozdulásokat lehet előidézni.
Reklám pszi" ismerősöm hosszú időn keresztül a Magyar médiában komoly piaci pozíciót elfoglaló média mogul kezelő orvosa és tanács adója volt.
Köztudott, hogy a hatalmas média birodalmat felépítő Magyar vállalkozót mafíás módszerrel kivégezték.
Az eset bonyulultságára való tekintettel nem kívánom teljes rálátással felvázolni a történéseket.
Minden társadalomban a meghatározó szerepet az ember tölti be, ezen belül is a Nők helyzete figyelemre méltó.
Az üzleti világban meghatározó szempont a profit mely érdekében a reklámot, mint eszközt alkalmazzák és vetik be.
A hírverés piacban érdekelt multinacionális cégek komoly kutatásokat végeztek és végeznek mai napig is arra vonatkozóan, hogy feltérképezzék az ember a férfi és nő érzelmi világát.
Ennek egyik eredménye a világ filmnyelv globalizációja ,egy területre való koncentrálása, az rányitó szerep megszezése, egy nagy monopólium, birodalom felépítése.
Az ember mindennapos életében egyre nagyobb szerepet tölt be a reklám.
Ma már elkébzelhettelen a reklám nélküli hagyományos piaci értékesítés.
A reklám szakemberek felismerték, hogy a nők más érzelmi világuknál fogva jóval könnyebben manipulálhatok, megtéveszthetők.
A női lélek másságnak felismeréséből adódóan egyre nagyobb hangsujt kap a nők reklámmal való megcélzása, megtévesztése.
Magyar országon a rendszerváltás idejében több vanalon keresztül beindult egy összehangolt törekvés arra, hogy az állami kézben lévő reklámban érdekelt eszközöket egy kézbe öszpontositsák.
E feladatban komoly szerepet szántak és osztottak ki az akkori idők kulcsfiguráinak, Magyar országon és külföldön dolgozó 3/3-sok nak, külföldön élő magyar származásu válalkozoknak.
1995-ben a magyar média meghatározó részét a nyomtatot sajtó 40,50 százalékát megszerezték, és intenzív titkos tárgyalásokat folyattak az utjukban álló magyar média mogul tulajdonosával a kartell kiszélesítése véget.
Köztudott, hogy ebben az időben vetették fel a Magyar elektronikus média liberalizációját, vállalkozásba való adását.
A kartell érdekeit szemelöt tartva, céljainak megvalósítása érdekében tovább fokozta befolyását ennek eredménye képpen szorosan együtmüködva az akkori hatalommal, megszerezte az elektronikus média meghatározó részét.
Az érdek csoport eddig elért Magyar országi eredményeit komolyan veszélyeztette a sorozatosan kudarcot valló tárgyalás az utjukban álló Magyar vállalkozóval melynek törekvései, és céljai azonosak voltak.
Tudatában volt annak, hogy azé a média piac, aki a nőket hatékonyan befolyásolni és a kezében tartani tudja.
Abban az időben a hírlap piacon meghatározó irányito pozíciót töltöttbe a Nőklapja.
Sokan nem érteték,és a mai napig sem értik, hogy mi volt ennek a titka.
Ismerősöm kifejtette, amit akkor nem hittem el, hogy a női lélek ismerete egy olyan fegyver mely hatékony
alkalmazásával, csatákat, háborukat, választásokat lehet nyerni.
Hangsúlyozta a Nők a manipulációra, a megtévesztésre igen fogékonyak és egy elméleti forgatokönyvel igazolni próbálta alításait.
Nem kívánom részletezni, mivel a történelem most 2002-ben visszaigazolta akkori eszmefutásait,
egy politikai gazdasági érdekcsoport a Magyar választásokon igen eredményesen alkamazta is!.
LEHET GONDOKODNI!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!