Keresés

Részletes keresés

foRUM Creative Commons License 2002.04.25 0 0 34
Írj még :)
Nagyon bejött, szereztél pár vidám percet.:)

Aztán a dátum láttán megdöbbentem.
Ha ennyire nem is működik olajozottan a gépezet de nagyon dolgoznak a fijúk.:(
Nem semmi hogy előre írtál arról, hogy mennyire fognak ragaszkodni a vezető pozícióhoz.
mokan is próféta volt"Amúgy én sem puccstól félek - bár őszintén szólva megfordult a fejemben -, hanem attól, hogy a mai ellenzék győzelme után se vége, se hossza nem lesz a csalás-kiabálásnak, esetleges tüntetésekről, balhékról nem is szólva."

Előzmény: Mézga Géza (-)
mokan Creative Commons License 2002.04.25 0 0 33
A legujjabb fordulatokat figyelembe véve poroljuk le ezt a topicot.
mokan Creative Commons License 2002.04.19 0 0 32
A reális forgatókönyv valóban ez, a választások hitelességének kétségbe vonása. Ma este már olyan vádakkal álltak elő becses kormánypártiak, amelyek nyilvánvalóan képtelenek, utalványok osztogatása és hasonlók. Egyébiránt nyílvánvaló, hogy hatékonyan csalni csak a hatalom birtokában lehet - ott van pénz, utasításra mozgatható ember, hivatal, jutalmazási lehetőség stb. -, az ellenzék eszközei ebben is jóval korlátozottabbak.
Amúgy én sem puccstól félek - bár őszintén szólva megfordult a fejemben -, hanem attól, hogy a mai ellenzék győzelme után se vége, se hossza nem lesz a csalás-kiabálásnak, esetleges tüntetésekről, balhékról nem is szólva.
renegade Creative Commons License 2002.04.19 0 0 31
Odaig talan nem jutunk el, hogy katonai puccsal dontsek el a valasztast. (Azert biztos, ami biztos, mar egy hete szoltam a fonokomnek -- messze lakom a munkahelyemtol -- hogyha barmilyen cirkusz lesz, en addig otthon maradok, amig vissza nem all a kozbiztonsag. Megerti.)

Viszont tegnap este az ismeroseimmel arrol beszelgettunk, hogy minden olyan valasztokeruletben, ahol nem a kormanyparti jelolt fog gyozni, csalasra hivatkozva ovni fognak egeszen addig, amig valahogy el nem erik, hogy az o jeloltjuk gyozzon. Ez a forgatokonyv az utobbi napok "csapasiranyat" figyelembe veve joval realisabbnak tunik, mint a pancelosok az utcasarkokon.

Ágibági Creative Commons License 2002.04.19 0 0 30
Nyilván nem a puccsra gondoltam, ez SZÖRNYŰ lenne, még végiggondolni is az.
Cak azt mondtam, hogy amit tesznek (most) az nem feltétlenül a hatalmuk megtartásáért van, hanem esetleg lehet, hogy értünk is, akik hiszünk bennük. (Vagy ez szerinted teljesen irreális?)
Előzmény: terranova (26)
mokan Creative Commons License 2002.04.19 0 0 29
Őszintén szólva eszembe jutott, hogy idegbetegség van a háttrében, egy jövendő ellenzéki idegbaja:)))
Előzmény: iceride (28)
iceride Creative Commons License 2002.04.19 0 0 28
Az eszedbe se jut, hogy esetleg valóban volt néhány idegbeteg (tudod, mindig van ilyen a sokmillió között), aki pisztolyt vett elő, és esetleg ellenzéki érzelmű volt?

Én ugyan nem láttam, de lehetetlen?:)

(mondjuk ha igaz, messzemenő következtetést nem vonnék le belőle, inkább azt, hogy elmebeteg az illető, vagy részeg... :) )

Előzmény: mokan (27)
mokan Creative Commons License 2002.04.18 0 0 27
Mit mondjak, egész reális a forgatókönyv. Már most elkezdték a választás megkérdőjelezését, biztos, ami biztos, holott komolyabb csalásra csak a hatalomnak van módja. Annak idején a kékcédulás választásokon is így volt, nota bene, a közhiedelemmel ellentétben az összes kékcédula 5, azaz öt mandátumot ért (összesen 200.000 darabot nyomtattak.), s minden, azaz minden párt kapott bizonyos kontingenst.
LEgújabb hírek szerint az eddig egyébként tisztességesnek tűnő Illés Zoltán is látott pisztollyal fenyegetőző ellenzékieket. Szóval nem árt vigyázni.
terranova Creative Commons License 2002.04.18 0 0 26
Ágibági!
"Tévedsz, kedves Terranova.
Nem a hatalomért.
Azokért a honfitársaitokért, akik annyira hisznek bennük mint pl. én is. Ne feledd, hogy vagyunk mi is egy néhányan."
a téma a puccs, államcsíny stb. Tehát ezt nem a hatalomért, hanem a(kissebségben lévő) "honfitársakért" tenné a fidesz szerinted.

elmagyaráznád? nem értem.

Előzmény: Ágibági (25)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 25
húúú....
Előzmény: jarlaxe (24)
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 24
figyejjide, ágica. amíg te ojanpkat bírol beírni a számítógépednek a billentyűzetébe, szervilizmustól bepárásodott szemmel és megbarnult nyelvvel, hogy a vitykáéknak az államcsíny is mehet, mer egyrészt azér a sok jóarcú (kopirájt: ormány) polgárér illik is ilyet megtenni, másrészt meg még jól is állna nekik...szóval amíg neked ilyen gondolatok bírnak kifittyenni a pici kis szádon, addig azt kell gondoljam rólad, hogy demokratikus műveltséged és felelősségérzeted hagy még némi kívánnivalót maga után. és én úgy gondolom, hogy az ijen embör utazzon el monnyuk egy kellemes, meleg banánköztársaságba(a világ boldogabbik felén akad még néhány), érezze ott nagyon jól magát, de ne nyílvánítson véleményt ilyen, s ehhez hasonló kérdésekben. vagy ha igen, számojjon azzal, hogy jobb klubokból kitiltyák...(nem mintha én yáratos lennék ijen mindenféle klubokba, hiszen -mint a helyesírásom is mutassa- bárdolatlan és műveletlen személyemet az ilyen létesítmények környékéről is elhajcsák. egyúttal engettessék meg, hogy mélységes hálámat és nagyrabecsülésemet felyezzem ki, amiér kegyed volt ojan nagyvonalú, és nem allt neki eggyenkint kipéczézni hejesírási hibájimat.)
:->
Előzmény: Ágibági (23)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 23
Kedves Jarlaxe!

Nyugodj le, szerintem mindenki belefáradt már a szócsatákba, és minden csontot több százszor lerágtak. Én tiszteletben tartom a Te véleményedet, és csak azt kértem, hogy amíg nem dőlt el semmi, Ti is tartsátok tiszteletben a többiekét.
Nem libáztalak le, nem mondtam, hogy nincs önálló véleményed, és egyáltalán - pedig ha a helyesírásodból indulok ki, bizony lett volna mit a fejedhez vágnom.
Fogd vissza magad, mert ez nem vezet semmi jóra.
Részemről a vita ezzel lezárva.

ági

Előzmény: jarlaxe (20)
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 22
a próféta szójjon belőled, barátom...:)
Előzmény: deniboj (15)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 21
Deniboj

ez NAGYON szép volt!

Á.

Előzmény: deniboj (15)
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 20
érvek esetleg? vannak libuskám? vagy csak amit a jóságos viktor bácsi belédsújkolt (ld még: agitprop). :->
Előzmény: Ágibági (16)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 19
Bocsánat, természetesen "ONNANTÓL kezdve"
Előzmény: Ágibági (18)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 18
ONNANTÓ lezdve úgy is lesz (ha úgy lesz)
De ADDIG ez van.
Előzmény: terranova (11)
Vajk Creative Commons License 2002.04.18 0 0 17
ő is jobb oldal
Előzmény: rtsrulez (3)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 16
ha hallgattál volna bölcs maradtál volna...
Előzmény: jarlaxe (14)
deniboj Creative Commons License 2002.04.18 0 0 15
Álljon itt az én forgatókönyvem:

2002. április 21., 20.00 óra:

A lassan csordogáló eredmények nagyarányú szocialista/szadeszes győzelmet vetítenek előre. A Fidesz választási központjában letargia és félelem uralkodik el az arcokon.

2002. április 21., 21.00 óra:

Az eredmények a vártnál is jelentősebb baloldali, kormányváltó arányokat vetítenek előre. A 131 egyéni kerületből 72-t már biztosan megnyert az ellenzék, a Fidesz matematikai esélyének is vége.

2002. április 21., 22.30 óra:

A szocialista-szabaddemokrata győzelem végleges és nagyarányú. A Koztársaság téren és a Gizella utcában eufória, a Millenáris parkban kezd kiürülni a nagyterem. Az emelvényen megjelenik Orbán Viktor, Pokorni Zoltán, Harrach Péter és Farkas Flórián. Dávid Ibolyáról nincs hír. Orbán a torkát köszörüli, arca nyúzott, szeme tompán csillog. Beszédhez készül:

"Kedves barátaim... - hosszú másodpercekre csend, a teremben a légy zümmögését is lehet hallani.

Nyílik az ajtó, fojtott suttogás és hangzavar hallatszik. A kamerák ráközelítenek a bejáratra, ahol megjelenik Medgyessy Péter és Kuncze Gábor. Lassú léptekkel az emelvényre mennek, kezet nyújtanak Orbán Viktornak, aki tétovázik. Feszült csend. Medgyessy és Kuncze keze továbbra is kinyújtva. Orbán lassan felnéz, majd elfogadja a feléje nyújtott jobbokat. Medgyessy belenéz a kamerába és halkan, de határozottan azt mondja:

Magyarország mindannyiunké!

Snitt.

db

jarlaxe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 14
na, pont az ilyen behülyített (mer behülyíthető) butuskáktól van itt ijen szitu. mer a simára csiszolt agyatokkal nem bírjátok fölfogni, hogy nem az a demokrácija, amikor a mi emberünk nyer. az is dekracija, amikor a másiké nyer. te eccerű.

>Azokért a honfitársaitokért, akik annyira hisznek bennük mint pl. én is

hol érdekli ezeket a te szerencsétlen, sivár kis életed? politikai naivitásod már már szórakoztató. te tényleg azt hiszed, hogy a fijjug nem rihegnek rajtad meg a kádárista retorikával behülyített népségen?
ja és még valami: az a mondat...amit idéztem...azt mutatja, hogy a te eccerű lelked még örülne is egy ijen szitunak...hát majd meglássuk. mer mi sem vagyunk ám kevesen. :->

Előzmény: Ágibági (8)
eclectic Creative Commons License 2002.04.18 0 0 13
Tisztelt Mézga Géza !

Felhívom szíves figyelmed és határozottan felszólítalak, titkosított akták tartalma az interneten nem leközölhető, amennyiben ezt mégis megteszed (meg tetted), az súlyos felelősségre vonást von maga után. A telefonszámodat már kinyomoztuk, kérlek tartózkodj a lakásodon az elkövetkező fél órában, hogy munkatársaim meglátogathassanak. Köszönöm.

Tisztelettel : Orbán Sándor
Az "összefogás és szeretet a nagy cumi után" Fidesz kommandó vezető alezredese

Előzmény: Mézga Géza (-)
joder Creative Commons License 2002.04.18 0 0 12
Én nem lepődnék meg, ha valami hasonló történne. Nem árt mindenre felkészülni!
Előzmény: Mézga Géza (-)
terranova Creative Commons License 2002.04.18 0 0 11
nah, magyarországnak egyszerre egy kormánya lehet, az, amelyikre többen szavaznak. Ha az mszp-szdsz kormányt akarja a többség, akkor onnantól a fidesz ne akarjon tenni értem vagy akármelyik polgárért úgy, hogy ragaszkodik a hatalomhoz, onnan kezdve a fidesz úgy tehet értem, hogy jó ellenzékként működik és reméli, hogy visszakapja az ellenzék azokat a jogokat amiket ők vettek el(vizsgálóbizottságok, tv-rádió kuratórium, hetente országgyűlés, stb..).

"Ne feledd, hogy vagyunk mi is egy néhányan."
de kevesebben, mint aki kormányváltást akar. És az a demokrácia, hogy a többség dönt.

Előzmény: Ágibági (8)
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 10
na figyejjide apukám. magyarázd már el, mi a rákér kell ijen topikot nyitni. nem elég az a hisztéria, ami most ebben az országban folyik? tegyünk rá, ,mégegy lapáttal? felelőtlen sz@rházi vagy apukám. vagy provokátor.
Előzmény: Mézga Géza (-)
Ba|oO Creative Commons License 2002.04.18 0 0 9
Király :) Nem nézel te sok tévét? Fogadjunk, hogy a kedvenced a Szükségállapot c. eposz! :)
Egyébként folytathatnád...
BaloO
Előzmény: Mézga Géza (-)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 8
Tévedsz, kedves Terranova.
Nem a hatalomért.
Azokért a honfitársaitokért, akik annyira hisznek bennük mint pl. én is. Ne feledd, hogy vagyunk mi is egy néhányan.
Előzmény: terranova (5)
Ágibági Creative Commons License 2002.04.18 0 0 7
Az fél, akinek félnivalója van.
Előzmény: Mézga Géza (-)
keptn_kork Creative Commons License 2002.04.18 0 0 6
Orbanjugend?
Előzmény: Mézga Géza (-)
terranova Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5
háááát..
én a határhoz közel lakom és biztos ami biztos, szombatom felmérem a zöldhatárt...

eddig talán nem mennek el...
de az biztos, hogy sokmindent meg fognak tenni a hatalomért...

Előzmény: Mézga Géza (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!