Keresés

Részletes keresés

kis pimasz Creative Commons License 2002.04.20 0 0 27
Baló egy senki.
A Magyar Köztársaság Nagyformátumú Miniszterelnöke pedig kizárólag a közszolgálati TV-ben volt hajlandó mutatkozni az elmúlt 4 év során, ott ugyanis előre megírt kérdéseire válaszolhatott.
A szabad sajtót nagyívben elkerülte azzal a fenenagy demokrata beállítottságával, nehogy érdemi kérdést tegyenek fel neki.
Az MTV igenis egy politikai trágyadomb, és megérdemli, hogy a közvélemény kitagadja.
Előzmény: PGuszti (26)
PGuszti Creative Commons License 2002.04.19 0 0 26
Havonta láthattad Orbánt, amint Baló megpróbálta élő adásban kikezdeni, de sikertelenül. Mindig hülyét csinált belőle a miniszterelnök.

Medgyessy pedig még betanult szövegeivel is bajban van, most hogy az olimpiatámogató aláírásáról ne is beszéljünk. Még alákérdezős riporterrel is könnyen bajba kerülhet.

Ezért ne várd, hogy valódi, kényes kérdésekre válaszoljon. Talán egy film leleplezheti a korrupt kommunista rendszer e Rolex órás Medgyessy megtestesíti a tökéletesen arctalan, gerinctelen, gondolatnélküli, elvtelen, haszonleső funkcionárius prototípusát.

Előzmény: kis pimasz (21)
andzsin Creative Commons License 2002.04.19 0 0 25
"NE BUTÁSKODJUNK!" copyright Pokorni

Ezt már 94-ben egyszer eljátszották, jött at állítólagos Svédországban élő tanú, akinek Horn kirúgta a fogát, mint ávós, meg ilyen baromságok.
EZek mindig visszaütnek. Az MSZP tábora tudja, hogy ki az a Medgyessy Péter, hogy milyen funkcióban volt a 80-as évek végén.
Csinálja csak az M1. Élvezet lesz látni, ahogy hétfőtől nyalni kezdnek a "takonygerincűek" (copyright Hofi) az új hatalomnak.

Gerenda Creative Commons License 2002.04.19 0 0 24

Jajj, ne izéljetek már! Ki nem tojja le a királyit? Szót sem érdemelnek.
Logójuk egy talp és egy nagy nyelv megfelelő pozícióban.

G

amber Creative Commons License 2002.04.19 0 0 23
Gusztustalan amit az MTV sugaroz kozszolgalati csatornakant.
Es ma este lesz a csucspontja ha levetitik azt a bizonyos dok.filmet:(
Kulik Creative Commons License 2002.04.19 0 0 22
Tisztelt kis pimasz!
"Aljas MTV polgári engedetlenség"???
Nem válaszoltál az általam feltett kérdésre.
Milyen volt a tegnapi műsor?
Tisztelettel:
Kulik László
Előzmény: kis pimasz (21)
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.19 0 0 21
PGuszti!
Amit Medgyessyről írsz, az Orbánra 100%-ig ül. Idézd fel légyszíves, hogy Orbán hányszor volt hajlandó az elmúlt 4 évben spontán kérdésekre válaszolni? Szerintem egyszer sem.
Az, hogy Medgyessy mélyen lenézi a Hét és a Vaú újságírói gárdáját, magától értetődik, mivel hazug emberekkel pl. én sem szívesen beszélnék, nemhogy a kérdéseikre válaszolnék.
Medgyessy jól teszi, hogy ezektől elhatárolódik.
Orbán pedig sajnos csak ezekkel áll szóba.
Előzmény: PGuszti (18)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 20
A "fiu" 90-es év elején egészen másképp nyilatkoztak, beszéltek mint most. A z elmult időszakban sok-sok országgyűlési jegyzőkönyvet és felszólalást elolvastam, hogy ne csak az emlékezetemre kelljen hagyatkozni. Valóban náluk nem a 10 év ezelőtti múlttal van a baj, hanem a jelennel. A gond csak azt, hogy ők ezt a jelent akarják folytatni és nem a 10 év előtti múltat.
Előzmény: PGuszti (18)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 19
Nekem bizony most nem szadeszesnek tünt...
DE ugy látszik nem akarod megérteni: nekem nem azzal van bajom, hogyha esetleg leültetik egy monitor elé és bejátszanak neki felvételeket, és akkor ott ha van mit, akkor azt vagy magyarázza meg, vagy lehajtott fejjel hallgasson. A MÓDSZERREL van a bajom: ami aljas és meglehetősen bolsi hagyományokat idéz.
Előzmény: PGuszti (18)
PGuszti Creative Commons License 2002.04.19 0 0 18
Kérdezed Baló miért nem tette fel ezeket a kérdéseket?
Nagyon fiatal lehetsz: Baló a nemzeti oldal esküdt ellensége, ős-szadeszes. 1990-ben majdnem zokogott, amikor az MDF győzött. 1991-ben a TV előtt tüntetők egyik jelszava az volt: "Juszt se kell Baló!"

Egyáltalán: Medgyessy nem hajlandó úgy szerepelni a nagy nyilvánosság előtt, hogy "ellenséges" riporterek kérdezzék élőben. Annyi esze van, hogy ezt nem teszi.

Az ellenzék a múltról nem tud mit összeállítani: a múlttól nekik kell félniük. Ők voltak a diktatúra fenntartói, kiszolgálói, a szovjet gyarmatosítókkal kollaboráló hazaárulók, verőlegények, betonfejű pártfunkcik.

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 17
Az áétaéad emlitett műsorokrol nem tudok mit mondani egyiket sem néztem illetve hallgattam. (mint még ezeken kivül sok más müsort sem)
De! Ezeket a kérdéseket fel lehet tenni (Baléó ma miért nem tette fel a királyi tv-ben?), de nem egy önkényesen saját szájuk ize szerint kialakitott filmet kell bemutatni a kampány utolsó óráiban! Látszik, hogy a jelenlegi kormánytagok mind humán végzettségüek. Jól megtanulták a történelmet és pontosan ismerik a hatalmi módszereket. Azt is jól megtanulták a régiu vezérektől, hogy hogyan lehet a tömeget manipulálni. Igazán kár, hogy ezek a valaha tényleg nyilt szivű korombeli emberek most azt teszik, ami ellen harcoltak.
Az ellenzék is nyugodtan összeállithatott volna egy filmet a mostani hatalmon levők beszédeiből a 90-es évek elejéről, illetve az utobbi 2-4 évről. (és ez a film mégcsak nem is az elmult 20 évről és az előző rendszerről szólna, hanem már az uj demokrácia dokumentuma lehetne.
Miért is gondolom azt, hogy ez egy negativ film lesz? Nem Medgyessy Péter személyéből kiindlva, hanem Orbáv Viktor és a többiek eddigi tevékenységéből kiindulva. Akik összemosnak csusztatnak és bizony néha még a nyilt hazugságtól sem riadnak vissza. (Bár az is bevált módszer, ha kérdeznek valamit, akkor nem hazudunk, nem beszélünk mellé, hanem azt mondjuk ezt kérem titkositottuk...)
Előzmény: PGuszti (16)
PGuszti Creative Commons License 2002.04.18 0 0 16
Mivel Medgyessy soha nem válaszolt a nyilvánosság előtt az általam feltett kérdésekre, ill. megjegyzésekre, valamikor erről szólni kell. Medgyessy soha nem volt hajlandó sem a Hét, sem a Vasárnapi Újság kérdéseire válaszolni. Ő csak előre megírt kérdésekre, barátságos közegben betanult választokat szeret adni. Remélem ebben a filmben ezekről is szó lesz.

Bár sok esély nincs rá. Horntól soha, senki nem kérdezte meg nyilvánosan, hogy miért kínzott meg embereket 56-57-ben, ill. ha nem voltak igazak a vádak, akkor miért nem indított pert becsülete védelmében. Ugyancsak soha senki nem ismételte meg a Horn kínzásairól valló áldozatok vallomását sem. Mindöössze Chrudinyák lett eltávolítva minden képernyőről, gyakorlatilag a mai napig tartó hatállyal.

Úgy látszik, a kommunista gyilkosok hatalma még ma is sokkal nagyobb, mint gondoljuk.

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 15
Az nem baj, ha készül egy politikusról hiteles film.
De az baj, ha ez (feltehetőleg)erősen összemosó illetve manipuláló hatással készül
És ennél már csak az a nagyobb baj, ha ezt egy demokratikus választás utolsó perceiben teszik...
Elgondolkodtató, ha valaki(k) ezt a módszert megengedhetőnek vélik....
Előzmény: PGuszti (14)
PGuszti Creative Commons License 2002.04.18 0 0 14
Nagy szükség volna arra, hogy a közönség hiteles képet kapjon Medgyessy pályafutásáról.

Mint lelkesedett a KISZ-ben Nagy Imréék kivégzésekor, hogyan lelkesedett a kommunizmusért, a nagy Szovjetunióért, mint hajbókolt Kádárnak, mint MSZMP központi bizottsági tag és miniszterelnökhelyettes, miképpen gyorsította a Bős- Nagymarosi beruházást 1988-ban. Jó lenne tudni, vajon reggeli kávéja előtt vagy utána olvasgatta a III/III spiclijeinek asztalára tett jelentéseit.

Érdekes volna látni, miből gazdagodott meg, milyen tanácsokkal sikerült hatalmas vagyonára szert tenni, hogyan írta alá távozása előtt öt perccel a 160 milliárdos metro szerződést az Országgyűlés felhatalmazása nélkül.

Kiváncsian várom a filmet. Talán válaszol néhány kérdésre.

Egészen biztos, hogy sokkal korrektebb, és igazságosabb lesz a film, mint a HVG nevű szennylap mai hirdetése, amelyben azt eleveníti fel, hogy a HVG szerkesztőinek hites testvére, Rákosi Mátyás elvtárs, 1951-ben olimpiát akart rendezni.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 13
Még annyit: én ezt azért tartom nagyon sulyosnak, mert ha valaki egyszer egy ilyen módszerhez nyúl, miből gondoljuk, hogy eddig nem tették meg, illetve, hogy ezután nem teszik meg?
A módszer minősit.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 12
Nyitottam még nagyon régen egy topicot -amit aztán magára is hagytam, mert nem igazán kedveltem meg a polforum hangnemét -polgári engedetlenségi mozgalom a fidesz ellen vagy valami hasonló cimmel. (már akkor tele volt a hócipőm velük)
----
On:
HA levetitik és HA tényleg olyan lesz, amilyenre számitani lehet, AKKOR azok az emberek akik ezt látják és még azután is a Fieszre szavaznak
-vagy nem veszik észre ennek a dolognak az aljaságát
- vagy egyetértenek az ilyenfajta módszerekkel.
-Az első esetben meglehetősen naivak (ha ez egy fiatallal történik még meg is bocsájtható)
-A második esetben ...:-(
Szerintetek van harmadik lehetőség?
Előzmény: kis pimasz (-)
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.18 0 0 11
Öngyilkos nemzet, aki a jövő helyett állandóan a múltba réved. Még mazochista is, mert a múltbéli sérelmeken élvezkedik. Legalábbis az, aki mindig erre hivatkozik.
Ha téged annyira zavar, hogy az SZDSZ összeállt a múltbeli bolsevikokkal, akkor ugye az meg még jobban zavar, hogy te meg a jelen bolsevikjainak a szekerét tolod. Tudod egyáltalán, hogy mi az a "bolsevik"?
Előzmény: Total-brutal (10)
Total-brutal Creative Commons License 2002.04.18 0 0 10
Nekem van róla fogalmam hiszen abban a korban kellet leélnem a legaktívabb korszakomat!
S nemigen akarok vitatkozni az unokámkorú fiatalokkal.
De ahogy látom, te nem igen, vagy ha igen, akkor igen sajnállak a véleményedért!
Vagy lehet, hogy: :o)
Talált! Sűllyedt!

"de mivel a topik témája a közszolgálati hazudozás, .."
Na! pont erre hívtam fel a figyelmet, hogy:
KI KELL MONDANI az igazságot!
Bár a rendszerváltó erők ezt megígérték nekünk, ezzel mind a mai napig adósak maradtak! (Sőt az szdsz hátraarcot is csinált, s ma brezsnyevpusziban van a volt bolsevikokkal)
(S egyébként már rég kellett volna emlékezésfrissítő film, nem csak most)

Előzmény: kis pimasz (9)
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.18 0 0 9
Brutális vagy!

Csak egy apró példa arra, hogy a pártfunkcik zsebein kívül még mire mehetett el egy rakás pénz:

Van neked fogalmad arról, hogy mibe került az országnak a 70-es években az olajár-robbanásra adott igen megkésett reakció? Az, hogy olcsó volt a benzim, miközben a világpiaci árak hirtelen többszörösükre emelkedtek? Nem hinném, hogy akkor az olcsó benzinből kizárólag a pártfunkcik tankoltak volna.

A példát persze lehetne folytatni, de mivel a topik témája a közszolgálati hazudozás, ezt inkább máshol tárgyald meg.

Törvényesnek és erkölcsösnek találod, hogy a közpénzen fenntartott médiát a köz fele ellenében működtessék teljes nyíltsággal? Szerinted egy kormányváltás esetét ilyenkor az ott dolgozó felelősök hogyan kalkulálják be? Mártírt csinálnak majd magukból? Szegény politikai üldözöttet, mikor köztörvényes bűnözők?

Előzmény: Total-brutal (7)
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.18 0 0 8
Az ATVt talán hagyjuk ki a témából, azt ugyanis nem a tőlem kötelezően beszedett pénzből tartják fenn és nem a közt szolgálja.
Az MTV viszont igen, és ezért undorító, amit csinálnak. Amíg ez így marad, tőlem egy fillért nem látnak, az biztos!
Előzmény: bummm (6)
Total-brutal Creative Commons License 2002.04.18 0 0 7
Nem tudom mi lesz az ominózud filmben, de már most mondom, hogy kevés!!!!!!!!
Ha tehetném minden volt kádárista funkci összes megnyílvánulásaival egy külön csatornát nyitnék, naponta adnám le, hogy sohase felejtse el senki, hogy mit műveltek ezek azokban az években.

Csak egy példa a sok közül:
Minden Magyar állampolgár 1989-től kezdődően a Kádári időkben felvett hitelek törlesztéseként, gyakorlatilag 1.050.000 Ft. -ot fizetett meg törlesztésként a mai napig!

Ez egy 5 tagú család esetében egy kis lakás mai ára, de árfolyamváltozást figyelembevéve, már egy nagy méretű lakás ára!

Na ebben a lakásban ma azért nem te lakhatsz, illetve nem te élvezed ezt a TE munkád gyümölcsét, mert az mszp elődpártja, a jelenleg hatalomratörő volt bolsevik élcsapat, ezt elvette tőled.

Vajh mit szednek az mszp választói emlékezés ellen?????

bummm Creative Commons License 2002.04.18 0 0 6
Nézd ezt a köcsög nőt a most az ATV-n.Pokorniról miszerint 2.5 milliót mondott majd másfél milliót.Diktatórikus totaliánus pártok.Tehát nem programok hazugságáról beszélnek hanem a phsiológiai hazugságokról.Nézd ezt a fröcsögő állatot,ilyen nincsen.
Kulik Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5
Jól figyelj, ma este lesz a lejáratás 22:20-kor
Előzmény: kis pimasz (-)
bummm Creative Commons License 2002.04.18 0 0 4
Az ATV-t nem említed.Meert a világ legmocskosabb tv-je mely az uszítás magasiskoláját mutatja be.Egyebek iránt pétek este 22 orakor KOVÁCS KUNCZE.De nézd az ATV- most és gondolkodj el.
Előzmény: kis pimasz (-)
Babylove Creative Commons License 2002.04.18 0 0 3
Így még sosem. Az az érzésem, komoly félnivalóik lehetnek. És olyan érzésem is van, hogy ez sok embernek szemet szúr.
Már ezért is remélem, hogy vesztenek, szeretném megtudni, mi az, amitől ennyire rettegnek.
Előzmény: Devil Inside (2)
Devil Inside Creative Commons License 2002.04.18 0 0 2
Egyszerüen gyözni szeretnének.

Te még sosem szerettél volna gyözni?

Előzmény: Babylove (0)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1
Te feltételezed Mendreczky-ről, hogy asszisztáljon egy ilyen akcióhoz?

Nem is tudom, mitévő legyek.
Elhiggyem? Ne higgyem?

No jó, feldobok egy bélást! :)

Előzmény: kis pimasz (-)
Babylove Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
Én is olvastam a hírt. És le merem fogadni, hogy látni fogjuk a lejárató filmet, mert Orbánék mindenre képesek.

Elkezdtem erősen gondolkodni azon, miért van ez a hisztérikus hangulat a fideszben. Mert ez már vérre megy náluk, úgy néz ki. Mit követhettek el a HappyE., Kaya, Josip, stb, stb, stb, ügyeiken kívül, amiről nem is tudunk? Mi az, ami miatt ennyire retteghetnek, hogy kiderül?

Előzmény: kis pimasz (-)
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Az m1 - lévén papíron közszolgálati adó - az utóbbi 2 hétben minden korábbi kormányszócsövi teljesítményt felülmúlt. Teljes gőzzel nyomatják le a nézők torkán a most már abszolút leplezetlen kormánypropagandát.
Most azt tervezik, hogy pénteken a késő esti órákban, közvetlenül a kampánycsend életbelépése előtt egy Fidesz-PR kreálta garantáltan ahzugságokkal teli lejárató filmet adnak majd le - szintén a közszolgálat jegyében.
Aki ilyesmire vetemedik, az a legaljasabb bizonyítványt állítja ki magáról, legyen az akár személy, párt, vagy intézmény. Jelen esetben persze mindhárom nevesíthető: Orbán, Fidesz, MTV.
A magam részéről polgári engedetlenségi mozgalomba kezdek a készülék üzembentartási díj kapcsán: tőlem többé egyetlen fillért nem lát a közszolgálati média, amíg a jelenlegi műsorpolitikáért felelős vezetőket ki nem rúgják, és méltó módon meg nem büntetik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!